9

Баце Гойко

преди 6 години

Пънкарите не са ли анархасти по убеждения..?

8

Анонимен

преди 6 години

Светославчо, как е новат S-класа, която си купи с паричките от Изборите.Джиткаш ли я, батка, джиткаш ли я ?Иначе да знаеш че ти си уникално явление в световен мащаб дори.Защото няма пънкар (нали на такъв се правиш на сцената), който да служи на властта и да се вози на нов Мерцедес.Няма Светославчо, няма.

7

Хиподил

преди 6 години

Хиподила не е много интелигентен,но беше творец,а и субсидия беше взел на по-предните избори.Коалицията му с Кунева обаче затри цялото му музикално и поетическо творчество,вероятно ,дибелия брадат ВЕнци...... го е подкокоросал.Сега няма субсидия, няма парлама,полит харакири.

6

Анонимен

преди 6 години

Клоуните на Тиквата.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя пернишки тарика върна ли 600 000 лв, с които се нагуши от предната кампания, след като смешната му поръчкова партийка не може да събере и 0.1 %.Или Вождът му Бате Бойко за когото пееше в песните си, му ги опрости ?Наистина няма такава държава.

4

Анонимен

преди 6 години

Щом сте недоволни, защо не сте на протест а сте пo медиите дрогари ''десни' ' ? Май искате на софрата, а не ви е еня за дясното. Къде бяхте когато Слави протестира ?

3

Анонимен

преди 6 години

Пак извадиха от нафталина лакейчето на Мутрата да плюма истинските десни и да ни убеждава, че милицонерите от ГЕРБ, начело с доскорошния разтривач на Тодор-Живковите уши били истинските десни.

2

Кой

преди 6 години

Тези двамата не са нито глас, нито народен. Те са си писукащи продажници.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата какви палячовци са, не е истина просто...