49

Анонимен

преди 6 години

Братле, ходи си пей песничките!

48

Анонимен

преди 6 години

Кога ще видим осъдени и вкарани в затвора Иван Костов и Меглена Кунева?

47

Анонимен

преди 6 години

Психодесните от СДС и ДСБ изтекаха в канализацията на историята!

46

Стоян георгиев

преди 6 години

А всички,като Витков/а не само една част от тях/,живеят на...държавната софра! И са се ояли толкова,че имат апетит да критикуват другите...

45

"-"

преди 6 години

В Бг няма "ляво", "дясно" и "център"!!!!В Бг има Мутрокрация с нейните мафиотски "кръгове" и "обръчи" на влияние!!!Иначе, мнозина от хората в Европа гласуват за "левите партии" и силната социална държава.Дясното е "дивия капитализъм" със слабо изразена социална грижа и закони, и експлоатация до дупка в полза на промишления и финансов капитал!!!Крайно дясното или крайно лявото са вид диктатура и национализъм.

44

Засрамен

преди 6 години

Признавам си гласувах за тях но никога повече - от сега нататък големия Х на цялата бюлетина и това е.

43

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКП не е, нямат нищо общо освен фамилията :)

42

Анонимен

преди 6 години

В България почти няма десни партии, камо ли хора ... щом най дясната е БСП.

41

sport

преди 6 години

Беше ми симпатичен, дори смятах да гласувам за него преди няколко години. Най-голямата тъпотия, която успя да сътвори беше коалицията му с политическия труп РБ. Последните имам чувството, че бяха отворили вратите за всеки, който може да им докара поне 2 гласа на изборите. Голяма трагедия, голяма. Светльо, Хиподиле, ходи си! Вече ниииикой не ти вярва. Венци МицОФФ, много странна личност.

40

Анонимен

преди 6 години

Десните си живеят в реститутските имоти от Великото седесарско време, а във фейсбук ходят на работа да правят политика.

39

Активист на БКП

преди 6 години

Другарят Витков не е ли племенник на комунистическата здравна министърка Мими Виткова ??? Каква трансформация-детенцето от комунистическото семейство ,сега е демократче !!! То затова нещата в тая географска ширина не вървят ! Лелята папкала здраво,сега да попапка и племенничето...

38

Бял мерцедес

преди 6 години

Този иска нов мерцедес явно, данъкоплатеца плаща!

37

Десни!?

преди 6 години

И тия двамата ли станаха десни!? :) Мъка, мъка! В България няма десни, всички са ментета, за лявото важи разбира се същото.

36

Пабло Ескобар

преди 6 години

Витков, хубаво е човек да има усещане за срам. Тъжен хуманоид си ти.......

35

Румен

преди 6 години

тия са ми по-смешни и от Слави Трифонов,един нормален не канят по телевизиите...това е номера...гледайте и слушайте смешковци,между рекламите по 7 минути...и ако случайно сте ги изтървали,подобни сайтове-парцали ще ви ги показват цяла седмица..Кво стана със Спас от Кочериново?Учителката му в първи клас,какво мисли за него...ха ха ха

34

Real life

преди 6 години

На този трябва да му се залепи тиксо на устата.Когато я отваря,от нея излиза повръщано.

33

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ на са леви, нито десни, защото не са партия. Те са ОПГ.

32

Анонимен

преди 6 години

Десните станаха под.оги на Герб и изчезнаха от политическата сцена съвсем резонно. Като влязоха в предишното НС обявиха, че ще са алтернатива на Герб.Следващите ще са Патриотите. Веднага се продават и после се чудят кво стана. Москов обслужваше Борисов сега защо не е в затвора?

31

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Това е типичен пример как от псевдо-бунтарщина можеш да направиш бизнес. Ако някога, навремето Светльо Витков действително с нещо е бил против системата, действително да е бил някакъв тип "бунтар", то в днешно време е поредният бизнесмен (и буквално, и не съвсем), който използва старите си лаври. Плямпа небивалици, защото знае, че никога няма да се наложи да доказва и да спазва "обещанията" си. Следван от същите псевдо-бунтарчета, които обичат да пийват биричка на фон - плоската му музика. Амин.

30

Анонимен

преди 6 години

Глас изроден.