11

Анонимен

преди 6 години

До haley:при веганите е по зле _нитрати ,пестициди,ГМО,биостимулатори=рак.

10

Добро

преди 6 години

Защо никой не говори за левкимията по едрия рогат ***? Тези ракови клетки отиват в млякото и после в човека. Масово са болни над 60 % от кравите в света. В България няма изследвания и се мълчи.

9

онбашията

преди 6 години

не виждам какъв е проблема, къща в някое село струва 5 хиляди лева, продавате панелката в софия, купувате с 1/10 от парите къща с двор, завъждате овце, кози, прасета и кокошки, и ядете храна свое производство, а с останалите 9/10 от парите плащате сметките за ток и кабелна до края на живота си. е, ако не ви се занимава с ринене на лaйна и оран, седите си в софия и ядете антибиотици, не може хем паткaта да е черна, хем бебето да е русо

8

Haley

преди 6 години

При веганите този проблем не съществува, колкото и да им се подигравате и смеете! Аз бях веган около година и се чувствах супер, а и 7 кила свалих! Сега ме е яд, че проядох месо, и го направих най-вече от натиска на средата и приятелите ми. Въпреки, че започнах да хапвам мръвки, гледам да е не повече от 2 дни в седмицата и месото да е от животно прясно заклано в селски двор - кокошка, агне, зайче, прасе, теле... каквото и да е! И най-важното, да се купува от доказани и честни производители!

7

един, дето го боли

преди 6 години

"Няма непосредствена опасност. Никой няма да го заболи корема от това, че в месото има остатъчни антибиотици."Може и ЩЕ те заболи коремът, когато след години консумация на месо, тъпкано с антибиотици, тяхната концентрация в организма ти достигне достатъчно ниво, за да затрие полезната бактериална флора, обитаваща червата ти. И това не са щети, които можеш да поправиш просто приемайки пробиотици, защото полезните бактерии в храносмилателния тракт са >100 вида, а в прибиотиците има <10.

6

Сдухан веган

преди 6 години

80% от антибиотиците се дават на животни и според СЗО наближаваме пост антибиотична епоха, където антибиотиците няма да имат познатия ефект. Демек след посещение на зъболекар няма да е невиждано след слагане на пломба, хора да почиват...Не съм от онези къде чупят барбекюта (90% от живота си съм унищожавал паржоли), но хора намалете малко тая консумация на месо! Ще се затрием особено след като китайците и индийците масово увеличават консумацията на животински продукти...

5

Хейтър Тролев до 3

преди 6 години

Поради големия интерес първия тираж се е изчерпал още преди обяд и са пуснали втори тираж , за тези които сме били на работа

4

Анонимен

преди 6 години

После се чудим що много хора се отказват от месото, или ще е с хормони, или с антибиотици. Навремето бях най- високия в класа - 1,88м , сега сутрин на спирката се губя измежду учениците.

3

Анонимен

преди 6 години

Значи да се лекуваме с пилешко месо при пневмония, а със свинско при трипер. Щото има в него тетрациклин.

2

шматка

преди 6 години

Е това нали го писахте вече.Събрахте 200 коментара.Дежурния не чете ли новините Ви от деня

1

Леле... ужас...

преди 6 години

Е, и ?!Хората също ползват антибиотици за да не умрат !Добрата термична обработка ги унищожава. Стига сте ревали за глупости.