40

Анонимен

преди 6 години

До Румени млекото?

39

абвгд

преди 6 години

До АнонименНе е 12 % поскъпването на яйцата, а 30%. Защо и доходите на измъчения народ не скачаха така главоломно!? Никой тогава нямаше да се хваща за яйцата.........

38

риторично

преди 6 години

Няма да купувам яйца. И без това са вредни за черния дроб и жлъчката, пък и не се знае дали не са заразени.

37

споделено

преди 6 години

Не само че се вдигна безобразно цената на яйцата,но има и спекулации с размера им.Mасово яйца рамер М се предлагат като L-установих в магазини Фантастико.В началото на лятото купувах краве сирене от магазини на фермата"Вършец" в София на цена 6.80.само за 2/3 месеца цената му стана 7.80 като постепенно се увеличаваше с 20 ст.Колко ли ще стане след още няколко месеца.Същото е с киселото им мляко и маслото.

36

реалист

преди 6 години

А за тези, които имаме санирани жилища, ще ни възтановатя ли парите за санирането, като говорим за демокарция.

35

Анонимен

преди 6 години

36 Че кое му беше безплатното на санирането? Май не следиш новините, целият български народ плати за санирането. Ще е демократично, сега ако започне проект за ''саниране'' на къщи, че и останалите да намажем.

34

Румен

преди 6 години

до 24купувай от малките,от честните производители на пазара...и сиренето,и млекото и яйцата и плодовете..тези хора гарантират с името си и собственото си оцеляване...следващия път,като си доволен пак от него ще купиш!не купувайте от големите вериги магазини...селото винаги е хранело града...яйцата не са трайна стока,като не се купуват една,две седмици...ще ги намалят!друг е въпроса,че няма евтин внос,ама нали министерството си дели печалбите с спекулснтите...

33

реалист

преди 6 години

Вие какво искате, не може всичко да е без пари като санирането. Сега искате и безплатни яйца. Хептен ще се превърнем в комунистическа страна.

32

Анонимен

преди 6 години

А цената на маслото и млякото? Защо? Само заплатата ми си стои същата.

31

Анонимен

преди 6 години

до oginНе те съветвам, да употребяваш 10 яйца за 1 евро, та дори и в Германия. На всякъде ли струват по толкова?

30

Анонимен

преди 6 години

Ей, не разбрахте, че не цените са високи, а доходите са ниски!Така ли не се сещате, че когато яйцата станат 0,4 лв. и печалбата е по-голяма. Друг е въпроса, че тя не се разпределя на всички по веригата или един взима парчето, а другите трохите (т.е. работниците за по 200-300 евро). Ако се разпределяше правилно, тогава и работниците взимат повече пари и ги харчат, тук в България.

29

ogin

преди 6 години

Във Германия колеги 10 яйца струват 1 евро.Тука за 40ст яйце да си ги ядът те!

28

Анонимен

преди 6 години

няма държава където герб за 1г винетки и билети поскъпнаха със 60%

27

Аба баба вари гъби

преди 6 години

Няма държава, яйцата бяха 24 сега са 32, това е 30% увеличение а не 12%, това е мафия, като няма контрол търговците си правят каквото искат-факт, не се наядоха, не се накрадоха, алчни и безпардонни гадини!

26

Анонимен

преди 6 години

Нищо, пак ще има такива да реват че при комунизма нямало разнообразие. Ха сега си го вземете разнообразието и си го наврете знаете къде!

25

Алов

преди 6 години

Сменяли се кокошките,а после като станат стари ще ги намалите ли с 50%???

24

Неа

преди 6 години

Отказвам и яйцата .

23

Анонимен

преди 6 години

а би трябвало да са по евтини заради фтичия грип и отровите. мама ви спекуланти

22

Неа

преди 6 години

То па аз ще си купя яйца . Хуквам

21

шматка

преди 6 години

До РуменНе купувайте!Нали все нещо трябва да се яде Яйца-скъпи и отровниМесо с антибиотици хормони и грипМасло-фалшивоМаргарина -вреденСиренето-пази божеМляко-без млякоЗеленчуци-Менделеевата таблица пасти да яде.Плодове-боядисани и топени във формалдехид.Станали като мумии.Хляб-подобрител задобрител надробител.Кажи какво да сложим на масата