31

Анонимен

преди 6 години

Ако турците решат да отделят самостоятелна република в района на Кърджали, дали западняците ще се намесят?Така действат лицемерите на Запад, ама ние българите сме наивници и не сме си научили историята.

30

Анонимен

преди 6 години

Защо не пишете за неофашистите в Киев и за убитите от тях руски деца и жени?

29

Анонимен

преди 6 години

Белгийците и французите са в играта, искат слаба и разладаща се Испания.

28

Анонимен

преди 6 години

До 27Голям юрист си: тепърва съда ще разглежда случая, пуснал ги е без право да напускат Белгия. И на какво основание да ги задържи, придържа се стриктно към закона

27

кака Лара

преди 6 години

Този път Белгия отново доказа че не спада от групата на"банановите републики" в Европа като България и Румъния,изпълняващи безсприкословно всички заповеди на своитементори в САЩ и Западна Европа и води своя самостоятелна политика !

26

Гражданин

преди 6 години

Всичко започна с независимостта на Косово. Щом крадете територии от Сърбия, няма какво да се сърдите за Крим и Каталуния. Ако се спазваше принципа за териториална цялост и неделимост, да не бяхте разкъсвали Сърбия.Впрочем да се готви Близкия изток и най-вече Турция с независим Кюрдистан.

25

Одобрение

преди 6 години

До Анонимен 11Още по-добре, че Пуикдемонт има отсрочка 60 дни.ф Дотогава ще дойдат изборите и ще бъде избран отново. Освен ако не ги изманипулират от Мадрид.

24

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕНИЕТО НА БЕЛГИЙСКИЯ СЪД Е ОЩЕ ЕДИН ЗВУЧЕН ШАМАР В СУРАТА НА *** ГЛОБАЛИСТИ.

23

Юрист

преди 6 години

бе много (разбирачи) тук бре...нека да ги светна поклонниците на Мадрид които плюят по премиерна на Каталуния Пучдемон,какво означава -Щом са освободени от съда без каквато и да е мярка -като задържане под стража,парична гаранция или подписка ,то значи белгийския съд смята Пучдемон и останалите му министри за Невинни.

22

До 19

преди 6 години

Ако Каталуня беше независима от Испания Пучдемон щеше да избяга в Каталуня вместо в Белгия.т.е. той приема, че няма независима Каталуня а има независима Белгия.

21

Анонимен

преди 6 години

Подвеждащо заглавие, донякъде коригирано с подзаглавието. Ех тази трудна журналистика!

20

до 19

преди 6 години

Къде прочете че е Белгия го е обявила за невинен, единствено го освобождават на свободен режим докато тече делото по екстрадирането, а Испания иска екстрадирането поради това че не се е явил на изслушването т.е. предполага се че избягва сътрудничество с власта на Испания, заради това ,че опитва да скрие факти.т.е. на този етап дори Испания не го е обявила за престъпник, а като неявил се свидетел и евентуално предполагаем престъпник.Невинен до доказване на противното.Просто в етап на разследване

19

Анонимен

преди 6 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА *** ДУПАРОУН СА ИЗВЪРШЕНИ В ИСПАНИЯ И САМО ИСПАНИЯ МОЖЕ ДА ГО СЪДИ ИЛИ СЪДА В ХАГА МЕЖДУНАРОДНИЯ!!!БЕЛГИЯ ОТГОВАРЯ САМО ЗА ЗАДЪРЖАНЕТО МУ И РЕШАВА ДАЛИ ДА Е В ПАНДЕЛАТА ИЛИ НА СВОБОДА ДОКАТО ТЕЧЕ ДЕЛОТО ЗА ЕКСТРАДАЦИЯ В ИСПАНИЯ!!!-------------ВЪПРОСЪТ С НЕЗАВИСИМОСТТА НА КАТУНИЯ Е ПРИКЛЮЧЕН :D СЕГА Е РЕД ТОЗИ И ОРТАЦИТЕ МУ ДА ГИ НАТИКАТ В ПАНДЕЛАТА!

18

Анонимен

преди 6 години

Вера не става за журналист! А защо и очакваме да става, това не е журналистически сайт, а страничка, в която се пуска някакво съдържание, само и само балъчетата (сиреч ние) да им цъкат рекламите, които те затрупват отвсякъде

17

Анонимен

преди 6 години

Защо е актуално за нас Българите ли питат някои-защото мразиме фашистите и нашия включително,а ни предстои да поемем председателство на ЕС и тогава да видиме от Гроб какво ще избират.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19не, съдът не е признал нищо, просто Вера иска това да си мислиш.Делото по екстрадацията едва сега започва, просто докато тече са преценили да не го задържат в панделата.

15

Анонимен

преди 6 години

Верчето днес е в силата си :)Каква свобода?! Това беше очаквано, Белгия все още не е взеле решение за екстрадиране и до самото дело трябва да прецени къде да държи подсъдимите, дали да ги задържи под ключ или да ги пусне под домашен арест. избрали са второто, което беше очаквано! Пучдемон е политик, който няма къде да отиде. Каква е тая мания да правите от новните сензации и скандали?! Ти да не си работила във вестник ШОК до скоро?

14

Анонимен

преди 6 години

Царя фашист и неговите братовчеди франкисти в Мадрид -ряпа да ядат.Сега излезе и факта,че жената която работи в дома му в Барселона е българка и му върти бг.баници и мусака.Българите мразиме испанските франкисти както и нашия Цар фашист.

13

Анонимен

преди 6 години

Г-жа Вера К. Александрова престанете да ни крадете Новините от БТА , като не можете да пишете поне не нанясайте щети на други Медии.Главен секретарЕвелина АндрееваТел. 9262 252e_andreeva***bta.bg

12

Анонимен

преди 6 години

В СЪБОТА СЕ ВДИГНАХА И БАСКИТЕ В ПОДКРЕПА НА КАТАЛУНИЯ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЗАЛЯХА ПЛОЩАДИТЕ В БИЛБАО В ПОДКРЕПА НА КАТАЛУНЦИТЕ И ЗА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ МАДРИД.КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ ОТ МАДРИД РАБОТАТА Е ЯСНА ИСПАНИЯ В ТОЗИ И ВИД Е ПРИКЛЮЧЕНА.