10

Гурбетчия

преди 6 години

Самият факт, че избяга и остави хората си, вече го прави аутсайдер.Не знам на какво разчита.?

9

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон няма друг избор,освен да се яви на избори и така да се сдобие с имунитет на политик.Зове за нещо,което и той разбра,че няма свисъл.

8

нн

преди 6 години

Не е шега работа. Сложно, кой какво иска, кой какво дава. Сложно и по-сложно ще става? Никой не знаеа изхода. По силния ще победи.

7

Анонимен

преди 6 години

този е по-голям *** от саакашвили и прошченко, наличието на каталунци, които му се хващат на приказките, показва колко струва каузата им.

6

Анонимен

преди 6 години

От къде се обажда тоя бе не бешели издадена заповед за арестуването му?Аман от досадници.

5

А бе

преди 6 години

Тоя забърка кашата,а сега лае отдалеч!Що не полежи малко в затвора,ей тъй,за каузата?Сега не разстрелват никого,ще изкара няколко години в пандото и после-герой на Каталуния!Ама сегашните политици не държат да останат в историята,а в бизнеса(с власт и облаги)!

4

Анонимен

преди 6 години

Много му мирише памперса на Перчема. Бай Рахой да ги мачка директно в същия дух.

3

Хари

преди 6 години

Абе,тоя брои ли го някой за жив?

2

Шаран-БГ

преди 6 години

Какво и липсваше на Каталуния, че К.Пучдемон тръгна да отделя провинцията от Испания ?? Какво бъдеще я очаква" отделената и самостоятелна" Каталуния?? Още този метеж не е приключил." Големият политик" избяга в Брюксел и не спира с противонародната си политика. Хиляди хора са на улицата без препитание.Всичкия наличен бизнес бяга от областта. Ние знаем как се разсипва държава! Сега го гледаме този филм на живо......

1

Андрешко

преди 6 години

Не е важно колко обединени ще се явят хората, които искат независимост,а чия е централната избирателна комисия,а тя ще е назначена от испанското правителество...т.е. те няма да победят и ще се опитат да фалшифицират изборите,така както Герб правят в България и вечно ще са на власт,докато народът не му писне и Тиквата да свърши като Кадафи.