71

Кьорсуфра

преди 6 години

Наши управляващи пак си свалиха гащичките.

70

Анонимен

преди 6 години

Вътрешният министър в ролята на адвокат на *** биячи!?!?!?! Е това ако не е пълен фарс здраве му кажи!!!!!

69

Анонимен

преди 6 години

4та застава...оперативен водач....хахахаЯсно е колко си виждал армия. 90а си бил на памперси още.

68

РККА

преди 6 години

каква българска граница та ние нямаме такава от 30 год.

67

Анонимен

преди 6 години

Турски въоръжени лица преминават на българска територия и пребиват българин ! За какво извинение говорите бе мааам .... Трябваше да са т.рупове отдавна и да бъдат показвани по всички телевизии надупкани, за да знаят останалите чужди бандитски групи как се действа

66

Жоро

преди 6 години

Най е лесно да се дървим на Рунаците . Пред агите траем като ***.

65

няма извинение,

преди 6 години

министър Радев! Те не са животни( хайвани), че да се БИЯТ! Господ( Аллах) им е дал дар слово, знаят английски(?) и други езици- да обяснят ЗАЩО са нахлули( ЗАБРАВИЛИ да сложат печат-ВИНАТА е ТЯХНА!!) Не извинение, а ОБЕЗЩЕТЕНИЕ трябва да платят и да ги УВОЛНЯТ! Така ли животински се държат и бълг. митничари, ако пропуснат да сложат печат: нахлуват в чуждата държава и бият- БЕЗ да ПРИКАЗВАТ?А българските митничари не са ли ги ПИТАЛИ ЗАЩО НАХЛУХА и БИЯТ/ИЛИ ГЛЕДАТ СЕИР? Ако е така- и двете служб

64

фгб

преди 6 години

Интересно ,какво ли мислят служителите на реда за министъра си?На тях им се кани и репчи ,на турския митничар е готов винаги да му влезне в положението.Това му се вика май ***!Васил Левски как ли би въздал справедливост за министъра?

63

МНОГО

преди 6 години

Много хора оправдават Инцидента с Незнание .*Веднага името и снимката на "българина"**Оффф, на турците даже и граничарите им са както трябва....**Айде стига ревахте за тоя маазен туурчинн контрабандист. Не е българин и си има стари разправии с турския митничар.*Не разбирате ли че България има ГРАНИЦА която не трябва да се Пресича от Чужда Армия .Не мога да схвана дали това вече Акция за завладяване на Територия или е тъпанарски акт .Мненията под мен трябва да се проверят от ДАНС за акция .

62

агент Павел

преди 6 години

Сигналът за инцидента е бил подаден на 29 октомври около 07,45 часаНали се сещате кой минава по време на смяната (7.30ч. ) на митничарите?

61

Напълно нормално

преди 6 години

Тази територия не е държава от близо 30 години. Разни платени политици разбиха цялата индустрия за тяхно лично облагодетелстване като продаваха огромни компании на цената на една къща. Българската армия притежаваща най-много танкове в региона бе умишлено унищожена, танковете, ракетите, оръдията и самолетите бяха нарязани.Сега санджака се управлява от престъпна шайка и ако султана реши може да прати една ловна дружинка, която ще окупира Софийския санджак за 2 дена.Европредседателите - хумор!

60

Искам

преди 6 години

Веднага името и снимката на "българина"

59

Анонимен

преди 6 години

Наште момчета виждат с техниката, че в ТИР на турска територия се качват 4 талибана.Уведомяват турските ербап служители.Минават 2-3 часа и тира си пристига тук с талибаните в товарното помещение. Защо тогава не проявяват отговорност и го прекарат през рентгена, а? А?!

58

така ли?

преди 6 години

До ЛесовоА мама им мр.ъсна, кога им изнася са българи значи?

57

Анонимен

преди 6 години

Оффф, на турците даже и граничарите им са както трябва....

56

Лесово

преди 6 години

Айде стига ревахте за тоя маазен туурчинн контрабандист. Не е българин и си има стари разправии с турския митничар.

55

batmario

преди 6 години

Предполагам че е имало нещо свързано с майките на митничарите и те са запалили мотора...

54

Анонимен

преди 6 години

Само си представи какво ще се случи на български митничари, ако направят същото..Нищо няма да му се случи. Пият си кафето и пафкат цигарки заедно в почивките.

53

Анонимен

преди 6 години

Министърът лъже! Освен това е *** и не разбира нищо от граничен контрол!

52

Анонимен

преди 6 години

След като се съмняват, обажда се на българския си колега и казва - Комшу, този е съмнителен, вози нещо, проверете го... А не да идва тук като талибан. Не е изключено да имат стара закачка и нашият като е видял, че е на смяна да се е върнал.