36

Анонимен

преди 6 години

Не само е еничерка ами е и рускотурска патриотка,разликата с БКП И АТАКА е че те са САМО РУСКИ ПАТРИОТИ!!

35

ДПС

преди 6 години

ДПС е факт, на който не му изнася да ходи да пие една студена вода.

34

Анонимен

преди 6 години

Да де, ама еничeр се с ставало само с рушвети, българите така са се натискали да вземат децата им, че османлиите започнали да ги изнудват без рушвет не взимали детето.

33

Анонимен

преди 6 години

Да де, ама *** се с ставало само с рушвети, българите така са се натискали да вземат децата им, че османлиите започнали да ги изнудват без рушвет не взимали детето.

32

Анонимен

преди 6 години

В Турция няма българска етническа партия.Следователно ДПС и ГАдост трябва да се изтрият от регистрите.Като искат партия да си ходят в Турция да си правят такава.Тук не са желани.

31

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но днес сме член на ЕС и имаме в изобилие тоалетна хартия и банани. Да се поклоним с обич и благодарност на братския ЕС затова, че ни даде тоалетна хартия и банани.

30

!!!

преди 6 години

Еничарите са били най-гнусната и отвратителна прослойка в обществото на османската империя. Срам е че в България се възпроизвеждат и влизат в политиката!

29

Циник

преди 6 години

Навремето упорито се носеха слухове, че по международни закони при достигане на определена численост .... малцинство може да има претенции за автономия.Не знам има ли истина в това...но и днес - условията са налице!Увлечени в политически боричкания за кокъла..нашите продажници погазиха Конституцията и допуснаха турци и помаци да решават за България!

28

Анонимен

преди 6 години

Много ми се иска всички да ви пратя при бащите ви, да ги попитате дали искат да си сменят имената. И ако успеете да се върнете от там, то вземете нотариално заверен документ

27

Анонимен

преди 6 години

А какво предизвика и даде повод за атентата на гара Буново?...Ами питай ДС. Трябваше им "оправдание" за процеса

26

Анонимен

преди 6 години

ДПС е наследник на една терористична организация "Турско националноосвободително движение", кое не ви е ясно??ДОСТ е още по- радикална протурска и проислямистка партия.Защо не са забранени тия две партии??

25

Анонимен

преди 6 години

Те ДпС са си агенти на ДС.

24

Анонимен

преди 6 години

На мустафа карадъйъ, този горе на снимката баща му Кирил ли се казва ? Дали му е баща ? С това име едва ли ! Всъщност тези знаят ли си бащите ? Или слушат в турция каквото им кажат

23

Анонимен

преди 6 години

Колко българи в Турция са си запазили БГ-имена?...А защо да ги пазят? Колко българи след освобождението са си запазили турските имена?Аааа, нямало е такива защото никой не им ги е сменял с турски.

22

Анонимен

преди 6 години

Бълария не е фалирала при бай Тоше. Напротив, беше кредитор. Ирак имаше 4 милиарда дълг който нашите по-старши партньори САЩ ни заповядаха да опростим за да може Ирак да плаща на американските компании които възстановяваха Ирак след като САЩ спаси света от оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин.

21

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ за двете крила на турската мафия в България.Колко време ще трябва на наивния и *** електорат да го разбере???

20

Анонимен

преди 6 години

ДПС е наследник на т. нар.турско национално движение, сега се правят на либерална партия.Колко българи в Турция са си запазили БГ-имена?

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА какво предизвика и даде повод за атентата на гара Буново?

18

Анонимен

преди 6 години

Възродителния процес беше истинско безобразие да карат насила хората да сменят имената си, каквито и мотиви да стояха зад това. Но факт е също така, че тогава когато България беше с Русия Турция не посмя да пpъдне дори. А днес ако стане подобно нещо Турция дори няма да протестира, просто турския посланик ще се обади на американския и след 20 минути секретарката на американското посолсвто ще се обади на премиера на България, че до 2 часа трябва да подаде оставка и да напусне кабинета.

17

Anonymous

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са етнически антиконституционни партии.Във всяка нормална държава тия *** щяха да са в затв ора за антидържавна дейност.Освен това са нагли и неблагодарни, но виновни са и БГ-магистрати.Че са ги регистрирали.Виновни сме и всички българи- за овчето търпение. Докато тия не ни изядат главите.