57

Анонимен

преди 6 години

Помним чушмата и суджука! Споменът ще е за винаги! :))))))))

56

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм-ще го помним дълго тоя ! Нищо лично !

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39и това е вярно ! Създателите на ГЕРБ са старите комунисти от БКП, БСП. Комунистите сами си създадоха опозиция за заблуда на народа. В противен случаи народа щеше да ги съди,Защо в България до днес нямя един осъден политик ? Защото периодимно си прхвърлят топката на управлението за да запазят крадливата система

54

Анонимен

преди 6 години

ВАШАТА ЛАКОМИЯ ИЗГОНИ ВСИЧКИ БУДНИ И УМНИ БЪЛГАРИ ! ЩО ЗА НАГЛОСТ ! ДОКАТО УМНИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ КОЛКОТО ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД А ВИЕ СЕ ЧУДИТЕ КАКВА ПРЕВИЛЕГИЯ ДА СИ ИЗМИСЛИТЕ С КАКЪВ НАГЛОГ ДА НАКАЖИТЕ БЕДНИТЕ ЗА ДА ИМА ЗА СУБСИДИИ ,ЗА ДА ИМА ПАРИ ЗА МЕРЦЕДЕСИ ДА СИ ВОЗИТЕ ДЕБЕЛИТЕ ОЯЛИ СЕ ***,ДА ИМА ПАРИ ДА СИ ДАРЯВАТЕ НА ЩЕРКИТЕ И СИНЧЕТАТА МИЛИОНИ ОТ НАШИЯТ ГРЪБ.....,ДА ИЗРЕЖДАМ ЛИ ОЩЕ ЗА ВАШИТЕ ДИВОТИИ С КОИТО ОБЕЗКЪРВИХТЕ БЪЛГАРИЯ ?

53

Анонимен

преди 6 години

Ako bqhme budni oshte sled razgovora s tanev za misho birata, shteshe da si v zatvora, protiven visaz Borisov

52

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме еднокнижник да поучава многокнижниците, които въпреки унижението са все още тук!

51

баба Митра

преди 6 години

абе много не ми се верва наш Бойко да ги е писал тия работи па он като дете само по прасето одеше и риташе топка знам си го язе нали бехме комшии по бостан а и много обичаше да руча варена тиква с мас

50

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме будни, такива тикви като теб никога нямаше да ни управляват!!!!

49

ПР

преди 6 години

Бреййййй, батето Борисов имал време и във фейсбук да напише това имоционално приветствие. Браво!! Севдалина Арнаудова ряпа да яде!

48

Димитрашка

преди 6 години

Бойко Борисов е най-уважавания и обичан политик от световен мащаб. Благодарение на него софиянци се разхождате в Борисовата градина. Историята ще го оцени и като най-силния будител на заспалите.

47

Анонимен

преди 6 години

Боко изяде ли суджука и филето бе!? Гледам че на килограми растеж, не седиш гледен, както 1/3 от българският народ

46

Анонимен

преди 6 години

Мда, пожарникаря е много прав! Ще трябва да се помни, защото откакто американските фондации царуват в Министерството на образованието ни и решават как да се пишат учебниците на децата сме на път да си изгубим хилядолетната история..

45

верен на ГЕРБ

преди 6 години

Предлагам Хелуин за национален празник в чест на любимия ни ръководител Бойко Борисов, а също и да се преименува Димитровград на град Тиквеш, като в Македония.

44

До Смехурко си ти

преди 6 години

Най- после,един човек да се изрази ТОЧНО....Гербаджии са били ПАРТИЙЦИ,НО НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИ. ПАРТИЙНИТЕ ИМ КНИЖКИ СА БИЛИ САМО ТРАМПЛИН В КАРИЕРАТА.Истинските комунисти,никога не се пребоядисват. ГРОБаджии се вапцаха по няколко пъти заради интересите си.

43

Ооооооо,

преди 6 години

Ще помним,Борисов. И още как ще помним. И поколенията напред ще помнят,как ги заГРОБихте с милиарди заеми,как ги осъдихте на безработица и мизерия и как ги изгонихте в чужбина да си търсят препитание. Ще помнят и починалите си от глад и немотия родители,баби и дядовци. Ще ви помним като най- крадливото,продажно и престъпно управление.

42

Анонимен

преди 6 години

Тоя трябва да мълчи, държи учените на минимална работна заплата и говори за будители.

41

Въпрос

преди 6 години

А бе главния будител защо не обясни на хората какво стана с Добрев, назначил цялата си рода в Хасково и източил 140 милиона лева от общината през свързани с неговата рода фирми!? За учителите, учените няма пари, но само Добрев може да окраде десетки милиони левове нали? Тази мутра кога ще бъде вкарана най-после в затвора бе!?

40

ШУРОБАДЖАНАЦИ

преди 6 години

А ВУЙЧО МУ НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД - ГЕНЕРАЛ КИРИЛ ВОЙНОВ, ПЕНСИОНЕР, ПО РОДНИНСКИ СЕ ПРЕПИТАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО В "ЯЗОВИРИ И КАСКАДИ".

39

Анонимен

преди 6 години

Кой ли ще е следващият министър, който ще си тръгне заради корупция?Може да бъде всеки, щото В ГЕРБ ЧЕСТНИ ХОРА НЯМА

38

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАБКП са *** и тяхната Родина е СССР а не ЕС