9

Анонимен

преди 6 години

Днешните учители, особено някои даскалици, които делят децата на бедни и богати, нямат нищо общо с будителите от славната ни история!

8

Анонимен

преди 6 години

Тази забогатяла нахалница си позволява да дава оценка на учителите??? Кой я е упълномощил и коя е тя? Послушница на ББ Бандюгата от Банкя, който има основна вина, учителското съсловие да западне, както и образованието. Толкова неграмотност никога у нас не е имало, толкова деца напускащи училище!!

7

Анонимен

преди 6 години

Днешните учители не са български за да са будители на българския народ ! Те са купени отвън, те продадоха всичко свято и българско за някой долар повече ! Има изключения но те се гонят от образованието.

6

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ, И ТАЗИ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО НАРОДЕН ВОДАЧ.К`ВА Е, ЧЕ ДА ПОЗДРАВЯВА УЧИТЕЛИТЕ И ДА ИМ ДАВА НАПЪТСТВИЯ?по-добре да си гледа корупционерите в общината.

5

Анонимен

преди 6 години

Докато някой се опитва да пробуди овчия народ, "пробудените" безскрупулно го ограбват.

4

Анонимен

преди 6 години

Явно "учителката" не е излязла от нея. В днешно време, не мога да нарека "будители" хора, които в огромната си част чакат да се пенсионират и просто да мине времето. Будители са ония млади хора, които протестираха срещу назначаването на Пиянски, будители са всичките млади, които всеки ден искат да запазят природата ни чиста, будители са ония работодатели, които всеки ден стоят извън далаверите и правят нещо за нас. Будител е всеки, който е запазил съвест и се опитва да я пази с цената на всичко!

3

Ученик

преди 6 години

Да живее САЩ те са моите будители със Фуйсбука напред към светлото бъдеще.

2

Анонимен

преди 6 години

До 1Искаш да кажеш, че липсата на будители е по вина на смартфоните и черните им огледала.

1

Анонимен

преди 6 години

Днешните будители са смартфоните и разни дроги.