36

Анонимен

преди 6 години

Терорист е от Руската Федерация. Руснак е.

35

Анонимен

преди 6 години

Много интересно, в Южна Африка се провежда расово прочистване на бели и нищо не пише по повечето медии, ама ако е в САЩ ще ни продъните очите и ушите?!После ще ми говорите за толерантност към всички раси и рвлигии, аре у лево!

34

Анонимен

преди 6 години

Някакъв българин живеещ в Ню Йорк разказваше,че там било престъпление да имаш 18 котки,но да имаш 18 пушки било нормално.Че нюйоркчани не се плашели и приемали смело убийствата и атентатите и че Ню Йорк бил много спокоен град.А Доналд казал,че терористът бил много болен и ненормален човек.Как един не извика В името на Отца и Сина,а всички крещят Аллах акбар.На тия май им харесва да ги убиват и газят като кучета.Е щом е така,приятни изживявания.

33

ислямът е зло

преди 6 години

МИРНАТА РЕЛИГИЯ ПАК СЕ ПРОЯВИ.

32

двоен аршин

преди 6 години

Защо това е новина номер 1? Миналата седмица стотици загинаха при атентати в Сомалия, Нигерия, Авганистан, Ирак, Сирия... Почти нито дума. По националните медии дори въобще не се съебщи, или беше новина в десета глуха. Хората в Сомалия втора категория лри са? Защо страдате сега, а не страдахте за Сомалия. Защо не си сложите в профилите сомалийското знаме, след терорът в Могадишу?

31

Циник до Трак

преди 6 години

Папкам....каквото си изработя...и плащам данъци та лу*мпени като теб - да не умрат от глад - разбра ли затворко?

30

анонимен

преди 6 години

какво ни интересуват янките те са наи големите терористи в света да си слагат тиквите поглавите и да си чевстват хелуин ние си имаме достатьчно проблеми да се занимавамес тях

29

Анонимен

преди 6 години

Воин не е грешно. :)

28

неграмотна работа

преди 6 години

"воин".... научете се да пишете поне...уж това ви е работата...

27

Анонимен

преди 6 години

По-добре да мислим какво да правим с нашите терористи.5 души загинаха при наводнението в Буркаско.

26

Гошу

преди 6 години

На този терорист какво му се пише като оздравее, не ми се мисли. Американците не са европейците, ще му спукат гьона. Ще се моли за Гуантанамо

25

Трак до 30

преди 6 години

Умнико смешен , за възторжените коментари на другарите русофили ти пиша.

24

Анонимен

преди 6 години

Терорист нападнал терористична държава, трябва да е правилното заглавие.

23

Анонимен

преди 6 години

Абе, муслими, като не ви харесват християнски държави, какво к//а мън търсите в тях? Аз ненавиждам исляма и всичките му *** прояви, особено колко били мирни и тихи. Ето защо не ходя в Турция, Иран, Афганистан, Пакистан и т.н. Не искам да им гледам пингвините, изцъклените очи на фанатизма, отношението към жените и т.н. Обиколил съм света и съм разбрал, далече от тях! Те изпитват омраза към Свободата, към Правото на свободен избор, поради което мразят света! Изритване на всички такива!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Едните са примитивни терористи,другите-цивилизовани.Но резултатите са същите.

21

Трик

преди 6 години

До ТракКозофилството в България е като разстройството.Тръгне ли,няма спиране.Мъдрост от Мачу Пикчу.

20

Циник

преди 6 години

Вчера беше почивен ден - 500 години Мартин Лутер - реформационстаг ( протестанти евангелисти) мути Меркел ПАК ПРИЗОВА към търпимост към всички религии!Мдам...търпимост му е майката - алахогъзниците да мачкат...а всички останали да си траят!Междувременно арестуваха клет сирийски бежанец заради подозрения за връзки с ИС.Колко десетки (ако не и стотици хиляди) от тази порода - покани в Европа?Ще повърна

19

Анонимен

преди 6 години

Потенциален човек на Путин. Веднага да се разследва за руска връзка.

18

Анонимен

преди 6 години

"Демек, нападателят е съветски гражданин!"...ами не, не е. Имал си е зелена карта и от години си е живял при щатните

17

42

преди 6 години

Ами вместо да се занимават с какво ли не по целия свят да върнат американските военни я САЩ и да си охраняват населените места както трябва.