56

Анонимен

преди 6 години

Ха Ха световния ционизъм създаде,въоръжи и финансира ИДИЛ за да го използват в борбата си срещу омразните на юдите бели хора християни в Европа ,сега същите тези идиловци се обърнаха срещу своите създатели и взеха ,че удариха в сърцето на световния ционизъм Джу Йорк .А бе мъдар е древния български род ,който е казал каквото посееш,това ще пожънеш!

55

Анонимен

преди 6 години

До абвКогато Узбекистан беше част от СССР, обучаваше военнослужещи за войните в Афганистан или др. страни Защото СССР-Русия никога не е спирала да воюва, да се въоръжава и да обучава войници. Особено пък в тези бивши републики. Много от тях дезертираха и се присламчиха към ИД.

54

Анонимен

преди 6 години

До 57 Моля,Путин-президент?Той е диктатор,който манипулира изборите,кагебеец,който изнася сепаратизъм и агресия от криминалната си държава-Русия.Какво направи с Южна Осетиня и Нагорни Карабах?С Чечня?С Източна Украйна,само замразени конфликти по границите,смърт и разрушения,сепаратизъм в нарушение на международните закони.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен58Талибаните минаха отдавна на подчинение на Москва.

52

Анонимен

преди 6 години

ИД още не могат да си съперничат с талибаните и тяхното нападение със самолет срещу небостъргачите.

51

Анонимен

преди 6 години

Агресорът Путин ми е симпатичен,защото други го провокират и застрашават държавата,на която е президент.Не виждам руски войски в Мексико примерно или Канада.Цялото американско нату ги е обгръжило в мъртва хватка с чужди войски и средства,включително и наши.Прави мензис революции ,назначава марионетни правителства в съседни държави.Когато Путин назначи губернатори на Флорида или Калифорния,тогава ще го намразя.

50

Анонимен

преди 6 години

До ....16 Явно,агресорът Путин ти е много симпатичен,който избива братски народ,със совя сепаратизъм.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен19 Но семейството му живее в бивша съватска република,където действат още руските служби и той винаги може да бъдае употребен от тях,срещу запада.Да бъде заплашен със смъртта на близките си,както само руснаците умеят.

48

Анонимен

преди 6 години

До *** Ислямът също трябва да преживее своята Реформация,за да стане "умерен".На думи,нестава.

47

Анонимен

преди 6 години

До абв 48 Когато беше СССР,нямаше агресивния диктатор-Путин.Ако започнем с"когато"...ще стигнем до фараоните.

46

Анонимен

преди 6 години

Атентаторът е воин на Идил и Путин,срещу запада.

45

От 61

преди 6 години

Става дума за Косово.

44

От 57

преди 6 години

Бил съм и в Кодово, 2 години. МС някакви си и 200 км няма. Нямате се представа колко са увредени от исляма!!! Толкова са изродени, че при решаване на някакъв спор не отиват на съд, а при имама. Въпреки, че ООН им създаде държавна структура. Толкова гадна земя с извтратени хора не съм виждал. И причината е исляма. Минавайки през Македония се ужасявах от експанзияра на муслиманите. А в Косово правят деца на килограм.Учат на 3 смени. Грозни деца, поради кръвосмешенията.Как да уважавам тази религия?

43

абв

преди 6 години

Когато Узбекистан беше част от СССР нямаше терористи.. Това по повод обвиненията на русофобите, че бил "руснак".

42

158

преди 6 години

С техните камъни по тяхната глава.. са казали хората. Жалко, че страдат обикновените хора. Те избраха Тръмп с надеждата за промяна, но явно нещата се дирижират от службите , а не от президента. Всичко е фарс.

41

До 44

преди 6 години

Бил съм в Африка по работа, Западна. Състава беше от цял свят, включително муслита от Бангладеш, Пакистан, Малайзия, Сомалия и Нигерия. Никога не бях се срещал с муслита и бързо усетих омразата към Християнството, към Белия човек. Цялото им поведение беше да показват различията с нас, като подчертаваха превъзходството си??? А такива няма, обратното. Мързеливи, страхливи, неуки но пи 5 пъти на ден задължително се молеха. Един не видях за 6 години да работи като бял човек. Защо да жаля муслитата?

40

Какъв Воин ?!?

преди 6 години

Какъв воин бе ?!?! Вземете се в ръце ей "журналисти" ! Това е ТЕРОРИСТ !!!

39

Циник

преди 6 години

Африкански вожд за немските колонизатори:"Немците дойдоха с картечници! Но донесоха закон и ред!"Шебеците получиха независимостите си - за да продължат - с това, което единствено им се удава - да се колят като животни!Нямам и грам съчувствие към тези при митивници!А Нигерия ще е следващата милиардна държава - а познайте кой ще ги храни, и къде ще идат!

38

Анонимен

преди 6 години

50 Коя е тази федерация . Между другото Аржентина наистина е федерация

37

Анонимен

преди 6 години

Убитите са от американската федерация.Аржентинци са.