57

Румен

преди 6 години

ех...руснаците пак удариха гредата...то не бе Излюпен във Франция,то не бе Пишлемон в Испания...

56

Стивън Кинг

преди 6 години

ПучДемон е като Демон на Пучовете, а Пуч значи преврат най-малко. Нооо, живеем в свят с двойни стандарти все пак. Много зависи.

55

Анонимен

преди 6 години

ПУЧДЕМОН Е ВРЕМЕНЕН ПРЕМИЕР НА КАТУНИЯ ТОЙ ИДВА НА ВЛАСТ ПО-ЗАМЕСТВАНЕ НА НЯКАКЪВ СИ МАС!!!ТОЯ ХИТРУНГЕЛ Е ПОЛУЧИЛ ПАРАТА ОТ КРЕМЪЛСКИЯ ЛЬОСЬОГНЬОМ ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ Е ПРЕМИЕР ПОВЕЧЕ В КАТУНИЯ И СЕГА СЛУГУВА НА ГОСПОДАРЯ СИ КАТО ПРАВИ РАЗМИРИЦИ ТОЧНО В ГОДИНАТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!ВЪВ ЕДНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ИМА ПОДПИСКА НА ПОНЕ 500 ХИЛЯДИ ДУШИ И СЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ!!! ТАКОВА НЕЩО В КАТУНИЯ НЯМА!!!ПЪРДРИШЛЬОН САМ РЕШАВА ДА НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМА ЗА ОТДЕЛЯНЕ!!!

54

ИВАН

преди 6 години

До *** Да политически авантюрист,който използвайки емоциите на обикновените хора им обеща нещо ,което е в разрез с основният закон на Испания!Но забележете!!!-върховното му нахалство!!!Иска да бъде съден от ,,безпристрастен съд,, а нима тези,които нарушават законите на Испания ги съди ,,пристрастен съд,,?!?!Остани в Барселона,да те припознаят хората като лидер,а не плъх в Брюксел!

53

Анонимен

преди 6 години

Га едаха кифте'ата ни риваха?! С'я га требва да ядат дебелио , ривът! Аре, ла*пай!

52

Дан МънЗин

преди 6 години

....,,Това ,което прави Испания е край на Европа......" думичките на Пучи. Та какво прави Испания? Защитава си държавата чрез конституцията.Ами нали всяка страна си има осн. закон.Какъв край на Европа? Ех , Пучи, Пучи....СЛАБ ДВЕ получаваш по правова държава.СЛАБ ДВЕ.

51

Анонимен

преди 6 години

Проблема на европа е Каталуня е, че ситуацията показва истинската същноист на европейската демокрация. Е не цялата същност, но сериозна част от нея.

50

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ПРЕДИЗВИКА РАЗМИРИЦИ С ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ТОЗИ НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ,А СЕГА БЯГА КАТО МИШКА И ОСТАВЯ ХОРАТА КОИТО СА МУ ПОВЯРВАЛИ ,ОСТАВЯ ГИ ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО МОГАТ ! ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ ЛИ ,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е НЕЗАКОННО И ИСПАНИЯ ЩЕ МУ ТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТОВА ?!

49

хммм

преди 6 години

ако могат да го използват по някакъв начин ще го изкарат невинен от Европа, ако е безполезен действията му са непростими. Евро-*** номера, от край време е така.

48

Анонимен

преди 6 години

ПЪРДИШЛЬОН ДА ГО НАТИКАТ В ПАНДЕЛАТА И 300 ТОЯГИ НА ГОЛО ЗА ОРГАНИЦИРАНЕ НА ПРЕВРАТ!КАТУНСКАТА ОБЩНОСТ ОТ КАПУТЛУДЦИ ДА БЪДЕ РАЗГОНЕНА С ВОДНИ ОРЪДИЯ И ГУМЕНИ ПАТРОНИ!!! ТОВА ГЕТО НЕ Е ПРИСЪЕДИНЕНО КАТО КОСОВО И МАКЕДОНИЯ БЕЗ ВОЙНА , ЧЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯ БЕЗ ВОЙНА!!!!САМО СЪС ВОЙНА МОЖЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ АКО ИМ СТИСКА!!! ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА НА ИСПАНИЯ ТОГАВА МОЖЕ И ДА ВЗЕМА ТЯХНАТА СТРАНА А ДОТОГАВА СА ДОЛНИ ЖАЛКИ ИНТЕРЕСЧИИ!

47

Така се пази власт

преди 6 години

Може конституцията да е от Франко, но е конституция. А при нас монархистите /най-вече некадърните царски офицери, загубили всички възможни войни заради послушание към царя/ ги вкарваха в затвора до 8 години вместо до 30 или доживотен затвор. И досега тези получават пенсии от НОИ и източват системата.

46

Анонимен

преди 6 години

Карле,Карле ,то се мисли бате,а не после ,ама аз.......

45

Анонимен

преди 6 години

А пишещите тук, които намесват Путин и Русия в историята, очевидно не са и помирисвали Испания, нямат никаква ама НИКАКВА представа от процесите там, и просто си плюят за спорта (или за друго). С Каталуния разправиите си текат от много време в Испания и Путин и да иска няма как да има нещо общо. Освен да е пуснал и за нея малко реклами в Туитър :)

44

Анонимен

преди 6 години

Сепаратистите ми паднаха в очите - в петък се отказаха от явно гласуване на независимостта (кауза бла бла, ама страх лозе пази), след това Пучдемон и министрите се изнизаха да искат убежище в Белгия. Ама всъщност не искали, искали гаранции. Какви гаранции като в Испания политиците по правилно не се осъждат или си карат затвора като на ваканция. Пълен цирк. А отговорът на Меркел беше най-поучителен: нито една държава от ЕС не може да променя граници без съгласието на всички други държави-членки.

43

Анонимен

преди 6 години

Пу4демон е в Брюксел за да е на сигурно място (охраняван),в противен слу4ай рашките може да го "думнат" и да взривят Испания , те са способни на вси4ко.

42

Анонимен

преди 6 години

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТОЗИ И ПРЕСТЪПНАТА МУ ШАЙКА КОЯТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА ИСПАНИЯ И ПРЕДИЗВИКВА РАЗМИРИЦИ С ГОЛЯМ МАЩАБ!!!ЛОШОТО Е , ЧЕ И ТОЗИ ЩЕ ИЗБЯГА ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ ПУТЛЕРОЦИД!!!

41

Анонимен

преди 6 години

ВЗЕ КРЕМЪЛСКАТА ПАРА!!! НЕ СЛУЧАЙНО ВСИЧКО ТОВА СТАВА МАЛКО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДОГОДИНА!!!КАТЪРЛУНИЯ АКО ИСКА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ТРЯБВА ДА Я ОТВОЮВА КАКТО КОСОВО СЕ БИХА СЪС СЪРБИЯ И ТО ЖЕСТОКО!!А КАПУТЛУНЦИТЕ ИСКАТ С ПИКЛИВО РЕФЕНЕДУМЧЕ ДА ПОЛУЧАТ ЗЕМЯ КОЯТО Е ЗАВЛАДЯНА С КРЪВ И МНОГО ЖЕРТВИ!

40

Анонимен

преди 6 години

До 37 Не е нито Сорос, нито Путин, а идеологията на Коминтерна "Малцинствата, като челен отряд на Световната революция". Каталония през Гражданската беше 100% републиканска. Испания още е монархия!

39

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

на 2ро четене, всички аналогии с жоро тарабата и писмото от сърбия 1923 са случайни или неволни.

38

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

га пди кифтетъ ни рива а?