9

Анонимен

преди 6 години

Браво на Рахой!Истински лидер на Испания, който знаеше точно какво трябваше да се направи и имаше топките да го направи!Този човек е спасител на Испания.

8

Педро Сантиляна

преди 6 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Лицемерието на Брюксел надмина всички очаквания, ЕС е съзаден за да подложи на асимилация и геноцид каталунци, българи и разни малки народи. Cлед 50 год ще сме история и никой няма да ни помни. ЕС е опасен за националната ни сигурност и вървим към демографска криза и национална катастрофа. Примката около шията на евроатлантиците се затяга със всеки изминал ден.

6

Анонимен

преди 6 години

Сега Пучдемон трябва да върне милионите, които получи от Кремъл!Да бяга в Африка, защото и Путин няма да си го прибере, нищо, че бяха големи приятели!

5

Анонимен

преди 6 години

ще бягат ами като напълниха гащите, Фараш и той беше много сладкодумен, но после замириса на британско ***

4

Анонимен

преди 6 години

Колониална Испания беше подкрепена от другите колониални сили Франция и Великобритания, че не може току-така по демократичен начин да се отделят.

3

До 1

преди 6 години

Махай се в Русия, нали в ЕС си роб ?!Е, руснаците бягат в ЕС и САЩ, защото бягат от руското робство на Путин.А ти се махай в Русия!

2

Анонимен

преди 6 години

Да тръгнеш на война , но без боеприпаси, това направи др. Пучдемон . Сега какво правиш в Брюксел , нали си голяма работа . *** .

1

Анонимен

преди 6 години

Да се бунтува може само някой който е потиснат, сега чакаме шорошоиите да ни кажат че не трябва да искаш свободата си, защото ЕС няма да те признаят като свободен и независим човек. Брюксел узакониха робството и дадоха приют на робите за да не ги обесят и разпънат на кръст както са убивали робите в Римската империя.