29

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Изправени пред обвинения в бунт, те избягаха в БелгияИ НА МАЙКА СИ В ГАЩИТЕ ДА СЕ СКРИЯТ , ФАЙДА НЯМА !

28

Анонимен

преди 6 години

Свърши се с отделянето. Главната грешка на каталунците беше, че не си поканиха зелени човечета да ги пазят от демокрацията.

27

ognyanz

преди 6 години

Рано е за прогнози. Ако правителството в Мадрид започне репресии, отделяне на Каталуния след време може и да има. Но няма да е по мирен начин.

26

Ангел

преди 6 години

Дори и да избягат Белгия ще ги върне на Испанското правосъдие.Това са изключително опасни престъпници които са способни дори да предизвикат изтребването на много хора и трябва да бъдат наказани с единственото което заслужават .Коршум в сърцето!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Троянските катъри, които помогнаха на Испания да отнеме автономията на Каталуня...

24

долу франкистите

преди 6 години

Дядото на Царя Фашист-1-ва национална катастрофа за България. Баща му Хитлериста -2-ра национална катастрофа за България. А сега да видиме симпатията на българския народ зад кого е!

23

Арети

преди 6 години

Докато ФЕД печата и ЕЦБ ще печата:-)))!!! Даже ФЕД е с няколко трилиона обиколки, по-напред!!!:-))) Не энам дали энаете, но дълга на Испания варира около 2 трлн!!! Евроэоната, едва оцеля от смешните 368 млрд на гърците!!! Энам, че не сте съгласни!!! Лек ден на всички!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Плъховете напуснаха кораба! Ами, ако не потъне?

21

Анонимен

преди 6 години

То не става така лесно.Вие колко години се освобождавахте, а! И пак не стана мирно и тихо.

20

Анонимен

преди 6 години

Който е взел пари от Кремъл и не е свършил работата свършва зле.

19

Анонимен

преди 6 години

Отново греда. Пучият демон взе парите, каза ще видим и избяга. Хахаха

18

Анонимен

преди 6 години

Значи за Крим може, за Барселона не може!

17

долу франкистите

преди 6 години

Добре поне че ние Българите се отървахме от Монархо фашиста.Къде избяга Царя Фашист-в Мадрид при братовчедите си.Българи осъзнайте го това!

16

42

преди 6 години

ТАКА ЛИ НИЕ ОСТАНАХМЕ ПОСЛЕДНИТЕ СЛЕПИ, КОИТО ДА НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ЕС Е СЪЗДАДЕН, ЗА ДА УНИЩОЖИ НАРОДИТЕ В БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА. ТОВА Е ЕДИН ОТ ИНСТРУМЕНТИТЕ НА АНТИХРИСТА, КОЙТО ЦЕЛИ ДА СИ СЛОЖИ ПОСЛУШНИ СМЕСВАЙКИ ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА. ЩО ЗА КРИВОРАЗБРАНИ ГЛОБАЛИСТИ И ДУПЕДАВЦИ СМЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.

15

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон, подлогата на Путин, къде ще се крие сега?Кога ще върне парите от Москва, дето му ги откриха в сметките преди дни ?!Да бяга в Северна Корея, само там ще се спаси това руско предателско момченце!

14

Един

преди 6 години

Пучдемон се наяде на РаХОЙ!

13

Евроатлантик

преди 6 години

Браво, никаквo отцепване на коониите от ЕС, да живее колониалното робство. Мачкай Рахой ,мачкай крепостните и и раята ще се бунтуват само бой през ушанките Пучдемон да бъде намерен от някой агент на Ми-6 и ЩАЗИ и да бъде ликвидиран незабавно като подстрекател на бунта.

12

Анонимен

преди 6 години

Нивото на интелигентност на десните т.р.о.л.чета е като температурата на северния полюс ! Тъъъпи, неграмотни, мало..ни. Да живее Каталуния ! Разпад на колониите, разпад на ЕС

11

Един от Северозапада

преди 6 години

Стара поговорка-"Голям го извади, но мек..." А какво си е мислел, че ще го галят с перце? И не се е подготвил военно за това действие? Още като започна да шикалкави, ми стана ясен.Поредния политик, опитал се да яхне вълната.Без да искам,правя аналогия с нашите-Ако Биг Брадър вдигне чадъра си от Баце, и народа се надигне, къде ли ще емигрира той? Говоря за народа отвъд околовръстното на София, на който му писна.Софиянци си траят и гласуват.

10

дo 3

преди 6 години

А ако не се махна какво ще направиш ще извикаш гестаповската европейска милиция нали тъй другарю фашист-диктатор ? ще ли четеш от учебнициците на Сталин и Хитлер едновременно и в главата ти е една каша А ако ида в Швейцария това какъв ме прави ?Няма ли да въвеждате вече пряка демокрация като в Швейцария другарю червен-фашист ?