61

Анонимен

преди 6 години

дизайнерска секта, най-вероятно...

60

traf

преди 6 години

Е хайде гупости- в модерния свят използват марихуана за медицински цели. В Холандия всички си пафкат и са си ок. Но тук понеже сме много развити -заклеймяваме ....Марихуаната не е престъпление и не уврежда! Защо българите са толкова изостанали и не искат да се научат?!

59

Горкия Калоянчо

преди 6 години

Кой от вайкащите се би предпочел тази религиозна откачалка да се разхожда сред нас в София и защото ангелите му проговорили да напада насам-натам? Вече нападна медицинско лице. Като нищо такъв може да реши да хлопне някой с тухла по главата, включително и дечицата на вайкащите се и да ги осакати. Трябва нулева толерантност към шантави сектанти, независимо от възрастта им

58

до 61

преди 6 години

Пише се "паркизан" и трябва да си особено глупав да се друсаш с лекарство за паркинсон. Особено ако се смеси с алкохол.

57

Анонимен

преди 6 години

семки под чиновте и чудейки се ако могат да ти вземат нещо.. Гледам нищо не се е променило даже още повече се е извратило

56

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът осакати предните поколения и като им дийде демокрацията те тотално оскотяха, загубили тотално връзка със смисъла на животът и Господ, та ние техните деца се намрихме през 90-те в море от дрога. Мойта приятелка се самоуби на 16, Бог да и прости, в аптеката и продаваха паркезан без проблеми, от 12 годишна го взимаше, само на прима виста се сещам за поне 5 деца още умрели от наркотици през 90-те, страшен геноцид измряха най - интелигентните, стадото си крекаше тихичко, чоплейки семки под

55

Анонимен

преди 6 години

До Крис"Профила на това момче във фейсбук е задръстен с религиозни постове в последния месец. И това ако не е разтревожило по някакъв начин родителите...... Става съпрос за около 20-тина поста на ден!"Крис, да, абсолютно съм съгласен с теб. Обаче аз примерно не съм добавил родителите си във Фейсбук, въпреки, че са ми пращали покана. Просто ме е срам да ми гледат резила :))

54

Анонимен

преди 6 години

Разбирате ли трагедита,хора, сега след като това красиво дете си е отишло от този свят, вече говорим за него, той е център, той е важен....след дъжд качулка, само сайте и телевизиите печелят от това.....Господи, прости му и прибери душата му....

53

Анонимен

преди 6 години

И това ако не е разтревожило по някакъв начин родителите.......................А ако няма профил и не ползва FB ,какво правим? Има и такива, въпреки че са единициАми говориш с него, показваш му, че е важен, че те интересува,ЧЕ ГО ЧУВАШ И ВИЖДАШ. ЛИЧНИЯТ КОНТАКТ Е НАЙ-ЧОВЕШКОТО НЕЩО, за което ние доброовлно плащаме много, за да се лишим. Момчетата имат нужда да бъдат въведени в света на мъжете и бащите имат тази задача, но днешният свят стана все по-безчовечен и студен.

52

158

преди 6 години

Жалко за детето. Дрогата не прощава. Да са проклети всички , които я разпространяват с благословия от най-високо ниво!

51

Пърфект софиянец

преди 6 години

До Mirkoтака е, аз затова в София го оставих моят да си изживее достойно единия месец, а не да го превръщат в опитно зайче.

50

Анонимен

преди 6 години

И друго нещо искам да кажа. Помните ли случая с онези деца, които искали да пушат наргиле и едно момче убило едно момиче? Наскоро си беше. Тогава някоя телевизия гледах някакви "психолози" и разбирачи , които обсъждат тоя случай, да говорят, че децата ни можем да ги разберем във Фейсбук, че имат психически проблеми, отклонения, комплекси, когато във френдлистата им има над 450 човека или дори хиляди. Ами сега видях на Калоян профила във Фейсбук и му е най-нормална френдлистата - 183 човека.

49

Стига с този хах.о

преди 6 години

"Момчето" е на 18, пълнолетен е, не е дете. Ако не се беше метнал от някъде щеше да блъсне някой я в метрото, я по някои стълби. Да е надрусан и да е сектант не са взаимноизключващи се неща. Точно сектите разпространяват модерни дроги да си отваряли чакрите и енергиите. И да, събират се на всякакви шантави сбирки, включително сугестопедични. Смахната работа, добре че само себе си е претрепала ***

48

Крис

преди 6 години

Профила на това момче във фейсбук е задръстен с религиозни постове в последния месец. И това ако не е разтревожило по някакъв начин родителите...... Става съпрос за около 20-тина поста на ден!

47

Анонимен

преди 6 години

Аз съм убеден, че в секта Диамантен път на будизма, ги друсат с нещо. Просто не е възможно иначе всички 20-25 човека, които познавам от тая секта, да рецитират буквално едно и също каквото им е казал Ламата. В православна църква, в католическа църква, в джамия и в синагога, също има проповеди и също някой обяснява някакви неща на хората, като също често ги лъжат и настройват срещу нещо, но досега сред тях не съм видял армия от роботи без собствено мислене, както в тази будистка секта. Пазете се!

46

Анонимен

преди 6 години

Добре,защо ни го размахвате тоя крeтен.Родителите му са го завели в болница и са му направили филмче да го постнат във фейса.Не са стояли до него ами са го заeбали като ***.От тук насетне не ви ли стана ясно че цялата фамилия има мелви проблеми с психиката?Всички силови спортисти са една стока.Особено ако са от лабилни аемейства без възпитание и култура.Познавам,няколко боксьора,самбисти,борци,каратисти,бодибилдъри... Общо към 50 човека.Само 3-4 са читави с мозъка.Но не много.

45

Не е добре

преди 6 години

Наркоманчето било привлечено от секта... или поне така им се иска на поредните наивни родители които са изтървали козите тотално с детето си.Съвременните наркотици са изключително опасни скъпи родители! Достъпни ... евтини и водещи до психотични разстройства и шизофрения. Крайно време и образователното минисерство да подеме кампания... лекари и специалисти да посещават часовете да обясняват нагледно последствията от тази дрога! Ако трябва и трупове да показват!

44

Анонимен

преди 6 години

Това е проблемът у нас - на никой не му пука. Не само родители са виновни.Обикновено се казва - а, тоя взима наркотици и всеки си се потулва в черупката. Вместо обществена непримиримост и готовност за помощ към такъв човек, се започва да се говорят простотии. Вярно, не може да се повлияе на всяко семейство в неговите си неща, но едно общество е длъжно да помогне на всяко дете изпаднало в такава зависимост, било то от секти или каквото и да е.

43

Сократис

преди 6 години

Цигарите-наркотик невъздействащ върху поведението, но причиняващ зависимост и редица други заболявания, се продават свободно, с предупреждение върху кутията.Алкохолът-въздействащ сериозно върху психиката, поведението и здравето се продава свободно без дори и предупреждение.Убийство на куче или котка се наказва със затвор, докато организирани убийства на горски животни, никому не пречещи,живеещи далеч от населени места, се нарича "Ловен спорт"Тези недомислия също раздвояват съзнанието на хората!

42

Анонимен

преди 6 години

"Като вземем факта и че е бил вързан и унижаван от родители и персонал.....не мисля че и нормален човек би могъл да издържи, какво остава за лабилен пубер."В изтрезвителното всички легла на пияниците са снабдени с колани за връзване.