101

Стоян

преди 6 години

За смърта му са виновни наркотиците.И психическото му здраве.Сигурно е бил шизофреник.

100

Анонимен

преди 6 години

Обикновена глупост. Няма нужда да се търси под вола, теле.

99

Анонимен

преди 6 години

Продавам убави анфети довечера в 9 пред фантастико дружба 1

98

луцифер

преди 6 години

с какво съм ви виновен че сте лукови глави

97

мухлю

преди 6 години

Друсалката е избрала пътя на друсалката и вината е изцяло негова. Престанете да наричате деца пубери с претенциите и действията да са възрастни. Много добре разбират действията си и крайно време е държавата да вземе мерки да са подсъдими. Всичко останало се размива в колективната безотговорност и приучаване на обществото на търпимост към наркотици, наркотрафиканти и зависими.

96

какво почти дете???

преди 6 години

Това "почти дете' е пребило медицинско лице и се е наложила операция. Такива почти деца увличат други в сектите защото много им се ще на идио титие да стават повече. Това почти дете сигурно има и шофьорска книжка на 18. Това почти дете като нищо щеше да утрепе някой, който не е дете. По-добре без това почти дете, което е изтрещял религиозен бокл ук

95

Анонимен

преди 6 години

Та той е почти дете!Потриса ме коравосърдечието,злобата и бездушието на хората!И как веднага след смъртта на това момче го оплюха,че е луд,че е взимал дрога и всякакви съчинения,без дори да е открит наркотик в кръвта му. И той като мъртвец, не може да се защити и да разкаже защо му се е случило всичко това и какви са причините довели до това.

94

Helleborus

преди 6 години

В последно време има много инстанции, които се борят за ролята на куче водач. Казват, ние ще те научим, ние ще ти покажем кое е добро и зло. Бог ти е дал очи, не само за физическото, но и за духовното. Ако не са отворени, пак само Той може да ги отвори. Искайте зрение, както е казал апостола, човек, когато има очи, пътят му е ясен и не се спъва. Ако някой иска да вижда вместо теб, той не иска ти да виждаш сам.

93

Helleborus

преди 6 години

Една зависимост от авторитети не се лекува с друга зависимост от авторитети. Не се лекува с начин на живот, при който човек не изпитва истината и не търси доказателства, които да убедят самия него. Няма човек в този свят, гуру, свещеник, министър, папата, който да следваш сляпо. Слепотата е смърт. Следвам само тези хора, които виждам, че съвпадат с онова, което Живота ми е засвидетелствал по безспорен начин. Начинът да не те лъжат е да не ходиш като слепец, който си търси куче водач.

92

Helleborus

преди 6 години

Държавата не може да те учи да разпознаваш секти. Защото за да разпознаваш секти, не трябва да имаш безусловни авторитети, та било и държавни такива. "Всяко нещо, което не е по убеждение, е грях." Това е казал Учителя на човечеството. Това означава абсолютна лична отговорност да изследваш всяко нещо, което ти се предлага. И ако не си откровено убеден, че е правилно, да не го правиш. А откровено убеден означава не убеден сляпо доверие, а убеден, защото всичко в теб говори и ти свидетелства лично.

91

Анонимен

преди 6 години

Зад поведението на Калоян стои самият той и неговите близки и роднини. Никой не се крие никъде, просто видяхме баща му и майка му как застават ПРЕД камерите, за да обясняват как секта, Иисус, цитати от библията или каквото и да било нещо ИЗВЪН тях е виновно за случилото се...Което е очакваното поведение в случаи, когато се стига до тук. Огромната част от нашето общество беше, е и вероятно ще бъде със същия манталитет. А и самото момче не виждам защо го третирате като изначално невменяемо ?

90

Анонимен

преди 6 години

До Мими Мими аз за моето дете се грижа. За чуждите деца, как да стане? Обществото как да знае какво става във всяко семейство и има ли право да се меси? Родителите са виновни, никой друг.

89

Анонимен

преди 6 години

Защо наркоманите ги взимат в "Пирогов" при другите пациети, а не в клиниката за наркомани и алкохолици в Суходол? Това само не ми е ясно.....

88

Анонимен

преди 6 години

ами Мими не ги биемако ги бием ще им помогнем

87

Мими

преди 6 години

Господи, какво красиво и младо момче си прибра! Защо? Защо по този жесток и безумен начин? А ние като общество освен да се крием зад мониторите какво правим, за да помогнем на децата си да пораснат без кризи, без непоправими грешки и драми? Какво?

86

до 82

преди 6 години

И аз съм онемял от поведението на бащата. Все едно със сина му , това не се е случило. Тоя човек говореше, като че ли сина му само си е счупил крак. Нещо такова.

85

Анонимен

преди 6 години

Бегло го познавам... За 3 месеца от 70 кила стана 100 мускулна маса. Не знам дали сектите или китайската дрога, ама според мен е нещо друго.

84

ivailo

преди 6 години

Хм, баща му или е много глупав или лъже, че не е знаел че синът му взима дрога. С тоя размътен поглед и мъртвешки бледо лице си личи че се друса.

83

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не бил съществуването на секти... тази госпожа май не знае какви ги дрънка...

82

:(

преди 6 години

Лошо възпитание, кофти среда и анархия в държавата. Това е причината.