5

Как

преди 6 години

Как изобщо на някой му хрумна елегантния коняк, да е прибавка към простоватото уиски!

4

шматка

преди 6 години

Само като прочетох че я разреждаш с вода и разбрах що за ракиджия си.30кг плод 20кгзахар....пий народеУискито най върви с шоколад.Прибереш се от работа 70-100гр с плочка шоколад.Релакс.

3

1

преди 6 години

Аз си пийвам традиционна българска гроздова ракия произведена от тъста ми. Много съм доволен !

2

дали

преди 6 години

Не съм специалист, но няма как да има 60 разновидности "коняк", след като "коняк" се нарича май само произведения алкохол от такъв тип в областта КОНЯК - Франция, или бъркам? Другото извън този регион е БРЕНДИ.

1

пияча

преди 6 години

Само, който НЕ рабира на уиски се спира!Това е най-умрялото питие. С какво мезе се пие? С никакво!Ядките казват, че не били подходящи, защото притъпявали вкусовите рецептори. Пиело се чисто. Даже и лед не било правилно да се слага, защото се променял вкуса. Мани, мани питие за сноби!От домашната ракия по-хубаво няма. Сам си е варя. Двойно препечена грозданка. Разреждам е с вода и е оставям на 45 гр. След 4-5 г. градуса пада с 2 гр. и е готова за пиене олегнала и пивка.Имам и 30 г. елексир.