28

Анонимен

преди 6 години

ха, ха, ха! От миналата година по това време сънуваха, че ще спечелят изборите и си повярваха на съня! Не могат преглътна разминаването. Особено вожда им, която с всеки изминал ден губи управленски шансове, защото безпощадно одъртява и безнадеждно оглупява!

27

Закрийте я

преди 6 години

тази БКП/БСП- сеяч на раздори, измислени КОНФЛИКТИ.Да има като в САЩ само ДЕМОКРАТИЧНА и РЕПУБЛИКАНСКА партии.Въпросът е да има конкуренция.НЕНАПРАЗНО в САЩ ЗАБРАНИХА соцком партията!!!Какво повече може да даде ТЯ?Само кавги и ЗЛОСЛОВИЕ. ВИДЯХМЕ.

26

Нов

преди 6 години

Курнелка един президент не може да управлява като света, а тръгнала да се точи да управлява страната. Дядо викаше: - Като взема едно дърво ...

25

гневен

преди 6 години

Какво казват тези и....и. Дайте ни властта, ние знаем как се управлява. Преди десетина години съсипахме една държава. Окрадохме им парите, изпразнихме им магазините, направихме им пенсиите 3 долара, преватизирахме им предприятията, изгонихме им децата в чужбина, другата част от работоспособни българи пратихме да слугуват в Гърция и Испания и сега сме милионери, ние и нашите деца са осигурени до 9 коляно. Повярвайте ни, ние знаем как.

24

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни лъжи, че се вдигали пенсии с по 7 % всяка година, а Борисов не е вдигал тока с 10 %.Кого ще излъжеш, всеки път ГЕРБ ви бие на избори, защото никой не можете да излъжете освен склерозиралия ви електорат и такива тръртеи мързеливи като теб!

23

Нов

преди 6 години

Чудя се дали някой ще се губи да ви чете проекта :)

22

Бай Тошо

преди 6 години

Гледам тук сте заформили чуден дебат, фенове на БСП и ГЕРБ. Защо се джафкате? Та вие сте едно котило, лика-прелика, шайка бивши "комунисти", а всъщност безидейни и безцветни кариеристи, ползвали на времето БКП за лични облаги.Днес циркаджилъкът ви е отразен в пропадането на България. БСП, присвоила историята на българските комунисти и техните идеали с които няма нищо общо. ГЕРБ, партията на толкова морално пропадналите - комунистите убиха дядовците на комунистите.Няма нужда да се дърляте, бокл

21

Анонимен

преди 6 години

Един малък но голям въпрос-какво зависи от опозицията освен да си взема това което вземат и управляващите във финикийски знаци ! И то ЕДНАКВО ! ТОГАВА-няма нужда от мислене ! Останалото е от ЛУКАВАГО ! Праднодумие и празнословие ! Важното е да сме горе и във ВЛАСТТА !!

20

Анонимен

преди 6 години

До 18. Ама на теб ти изглежда така тази конспирация. Ти в ДАНС ли работиш, или в Мосад или ЦРУ?

19

БСП са гад.ини

преди 6 години

Каква алтернатива могат да бъдат червените кратуни с безумните си идеи. И колко пъти ще трябва да се пробват на избори, за да разберат, че няма да вземат властта? Защото ние добре помним какво се случва с обещанията за светло бъдеще и истината при червено управление.

18

Анонимен

преди 6 години

***, фактите говорят сами:- Орешарски беше издигнат от Местан- после Местан предложи Пеевски за шеф на ДАНС за да компрометира единствената алтернатива- след като си изигра ролята, Местан свали правителството на Орешарски за да върне ГЕРБ на власт (това че вие го предадохте и оставихте да го изритат от политиката си е ваш проблем, и показва само че даже и на своите не държите)

17

Бай Хей

преди 6 години

До 16 червен анонимник. Що, преди ГЕРБ при управленията на БСП и ДПС България цъфтеше и течеше мед и масло ли? Я си спомни хубаво.

16

Анонимен

преди 6 години

Освен че Орешарски беше план на ГЕРБ и ДПС, остава въпроса може ли 8 години провали на ГЕРБ, да се оправдават с 1 година уж друго управление???Даже се очудвам че не сте включили и 3 месечното служебно правителство на Герджиков - ето ви повод за оправдание поне за следващите 5 години

15

Анонимен

преди 6 години

Сериозно ли беше план на ГЕРБ или по-голяма тъпотия за да замазвате престъпленията на Орешарски не можете да измислите?

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Орешарски беше план на ГЕРБ и Местан за компрометиране на единствената опозиция, така че пак си беше тяхно управление...

13

Анонимен

преди 6 години

Само дето пропускаш,че между тези 9 години 1 година управляваше Орешарски, който докара България до най-тежката катастрофа в новата история!

12

Soc

преди 6 години

Човек би помислил, че преди Нинова БСП е било умряло, а те само преди 3 г. управляваха при Станишев.

11

Анонимен

преди 6 години

От 9 години управлява ГЕРБ, времето си минава, кервана си върви, а троловете обясняват ли, обясняват колко лоши са БСП?!?Народа беден, заплатите смешни, стандарта на живот плачевен, умните бягат навън... Ама троловете забравят тези 9 години, и обясняват за БСП...Както казва един приятел, ако българите знаеха как живеят хората в Полша, щяха да вдигнат въстание...Колко много време са 9 години? Някой от вас *** знае ли?

10

До 1

преди 6 години

Бях един от най - яростните антикомунисти, но при безумното управление на ГЕРБ - Група за Едновременно Разграбване на България - призовавам всички, които все още имат мозък да гласуват за БСП

9

до 7ми

преди 6 години

в нормална страна крадливи комунисти няма бре червен ***