8

Аз

преди 6 години

Глупости на търклета. Зависи от възрастта и от натрупания опит, но при първият брак надали някой може да си представи реално какво го чака. После, както се пее, вървят ли двама на дълъг път, и път да няяяма, не ще се спрат.

7

"-"

преди 6 години

Само ако знаех тези неща преди развода...------Ами, народната мъдрост гласи - "Парен - каша ду---ха"!!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Един умрял и отишъл пред портите на Рая, а там опашка.Решил малко да разузнае. Измушил се напред до вратата и залепил ухо. Влиза един и Петър го пита - Женен ли си? Онзи отвръща - да. Тогава светията му казва - Хайде върви в Рая.Влиза втори, трети... все същия въпрос и всички женени в рая. Нашият се успокоява, та и той е женен, спокоен чака ред.Влиза и Петър го пита - Женен ли си? -Да, три пъти! - Върви в ада - отговаря Петър-Ама как, нали съм женен?-Раят е за мъченици, не за ***.

5

Симо

преди 6 години

Не върви ли, по-добре развод.Че какви трагедии стават.Жената се пука да изневерява, мъжа не спира да я бие .И накрая стане белята: някой убие другия.След развода е трудно, но имате втори шанс, може да имате късмет .

4

До 4

преди 6 години

Тогава защо толкова много хора сключват втори брак, а някои имат дори по няколко брака?

3

Анонимен

преди 6 години

До 1Я стига, хората са се женили и преди Христос.Аз съм атеист и това не ми пречи да съм женен вече 22 години, да имам приятели и да се боря с трудностите.

2

Никой не се билЖенил

преди 6 години

с мисълта, че любовта му няма да трае вечно!Авторката наистина ли не знае колко много хора се женят, без да са влюбени?!Истината е проста. Преди да предприемеш тази стъпка, трябва да си наясно какво точно очакваш от брака. И да си създадеш реална представа относно това, какво можеш да очакваш от човека, с когото се свързваш. Последното не е много лесно, защото хората обикновено са заслепени от това, че са постигнали целта си да сключат брак поради някаква причина - любов, полза или друго.

1

Анонимен

преди 6 години

Без ценности, вяра в Христос и следване на пътя на Правдата всичко в живота е една голяма безсмислено. Върху основата на Христос и брак, и семейство, и приятелство разцъфтяват и пребъдват през колкото и трудности да преминава човек...