14

Анонимен

преди 6 години

Ми то май пак във Варна беше един беше си поръчал момиче и хоп изненада оказала се дъщеря му

13

дедо Ташунко

преди 6 години

Не е сaпун, за да се изтърка. Срамота е обаче да се краде. Парите трябва да се изкарват с всеотдаен труд.

12

Анонимен

преди 6 години

В Пловдив 95% от нощните момичета на повикване са семейни !Та са питам тея съпрузи не разбраха ли че тея приятелки са и колежки в секса с непознати?И друго семейството им става по-здраво като жена му го *** целия на други за здраве .

11

Брутален

преди 6 години

Звучи ми като мизансцена от Великолепният век :))) Тая да не е ханъмата на Я стре бката случайно?! Муахахаха

10

Анонимен

преди 6 години

Така е с тия "дами". тия дето си ги поръчват, да внимават какво носят и къде го оставят.Ако трябва брато, портфейла и докиментите у найлонов плик в банята, там на рафта. Тва е.

9

да не ни срамят

преди 6 години

При първо престъпление ,независимо каква е присъдата ДА СЕ ОТНЕМА БЪЛГАРСКОТО ИМЕ. Имат си ориенталски -да си ги носят.

8

Св

преди 6 години

Ми не знам за еPay ли като система за разплащания става въпрос, но и другите са подобни. При първо, непознато за системата плащане, особено за битови сметки, праща СМС с код на телефона. Тя не му е взела телефона до колкото разбирам. Няма да може да плати, без този код. Освен това самата карта се регистрира еднократно на банкомат, с писане на ПИН-кода. Да кажем му е знаела ПИН-а, но би изтеглила пари, а и най - малкото оставя следи - плаща сметки на определен адрес - ТЪПО!

7

Анонимен

преди 6 години

Ударям 400лв . На другия ден пак отивам... Да си ударя на дитето ти 300лв. Да ама той банкоматът пуска 400лв. Разбираш ли? Отивам пак на другия ден си дръпвам. И така в продължение на месеци сметката 100 бона.

6

Анонимен

преди 6 години

Тия са от популацията на ония дето всичко човешко им е чуждо!Да не казвам кои са че пак ще ме ...Особеностите на оная раса.

5

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, виждам бъдещето на внуците на Бойко, Цацата и Цветанов също в проституцията и масовите сексуални актове, за да могат да си купят хляб и вода. На гробовете на Бойко, Цецо и Цацата ще направим тоалетни

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Една лилава така беше изхранвала целия си ка тун в продължение на седмици от развален банкомат сметката е била десетки хиляди левове.

3

Анонимен

преди 6 години

с криви крака - има разстояние между краката

2

Анонимен

преди 6 години

Боже тази колко е ***, как си е помислила, че няма да я хванат като си плати сметките..... сигурно е била от ***.

1

боян

преди 6 години

"Въпреки че е омъжена и има дете, Юлия попълвала семейния бюджет, практикувайки най-древната професия."---"Час по-късно работещото момиче вече било в дома си при съпруга и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона и тока за месеца със система за онлайн разплащания."великолепно <3