34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Нормално е при демокрацията момичетата да се продават.Ама сега се продават за пари, а през комунизма се продаваха за един Тоблерон и дезодорант .

33

Анонимен

преди 6 години

Човека е нямало да се обади в полицията, ама тая като е ползвала чуждата карта и сама си го е направила :D Клиента сигурно е женен и ги е прежалил тез 800 кинта

32

100ил

преди 6 години

А на бас че жената е индийка.

31

Българин

преди 6 години

Евала бе пич. Пие си биричката вкъщи, гледа си мача и разработва жена си. Хем не му пречи пред телевизора или да му пълни главата с глупости, хем пари изкарва. Дай Боже всекиму.

30

ШибиРиби

преди 6 години

Аз по принципЕба ... и не плащам.Начи жуля ги отзад докът ги разхлопам кат задна джанта на Москвич 412

29

Анонимен

преди 6 години

При първо престъпление ,независимо каква е присъдата ДА СЕ ОТНЕМА БЪЛГАРСКОТО ИМЕ. Имат си ориенталски -да си ги носят....Ми те повечето българи ще останат без имена. С номера ли ще се идентифицирате?

28

до 16-ти

преди 6 години

Правиш се на многознайко , но точно при байтошово време, във Варна и малките деца знаеха значението на израза " тая има запазена плочка пред х-л,,Черно Море''...

27

не разбрал

преди 6 години

Че сметката за ток си е платила момата разбрах, ама дали юнака с картата я е *** не разбрах.

26

Сп??нс

преди 6 години

?? Всяко разплащане се упълномощава с еднократен код , поне в моя случай

25

Анонимен

преди 6 години

Е тоя пин-кода върху картата ли е написал бе, аре стига. А стига локуми.Тая да е такъв хакер не вярвам.

24

Анонимен

преди 6 години

Колкио ли "умен" е бил този клиент че да си остави портфейла с дебитната карта при ку.венца? Този е бил някой селянжърин от дълбокия прованс дето и хабер си няма от такива ку.венца! И как така им е платил пък щели да дойдат по късно вечерта? Ало батка в кой век живуркаш да не си мислиш че си в 15 век? Плаща се само кеш след пълна програма и ако си останал довоолен! Ако не ритника отзад и излитат.

23

Анонимен

преди 6 години

а 818-те лева ще ги връща ли?

22

смисъл?

преди 6 години

Егати историята, първо дошли две, взели парите и си тръгнали, после пак дошли, взели дебитна карта и пак си тръгналиПосле пък неизвестно как едната успяла с чуждата карта да си плати битовите сметки.В тоя история няма смисъл и логика.Ако всичко е така, както го казват мацката трябва директно да получи назначение в "анализ на риска и сигурност" при epay*bg

21

Someone

преди 6 години

До ?Влез в 21 век преди да пишеш глупости :)За онлайн плащане/действие някакво са нужни точно 2-3 неща, които са отпред и на гърба на дебитната карта. Е да нужно е и да има някакви пари в картата :D

20

Анонимен

преди 6 години

За да направи такива плащания значи е имала някаква грамотност е *** ли е да не осъзнае че всичко това е проследимо

19

Ивчо

преди 6 години

до ?има достатъчно атрибути на нея, име, номер и едни три цифрички отзад. Достатъчно за всичко.

18

:):)

преди 6 години

куха лейка, намерила какво да плати

17

?

преди 6 години

Само не разбрах таз дебитна карта PIN код нямала ли е!!!?? И как така без регистрация и PIN си плащаш сметките с дебитна карта и то през нета!!??

16

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма при диктатора Тодор Живков и руската окупация момичетата на повикване редовно задигаха дебитните карти на клиентите, но комунистическите медии тогава не го отразяваха.

15

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията момичетата да се продават.