27

до 28

преди 6 години

Ще ти отговоря, когато ти ми отговориш, кога е имало държава КОСОВО - мюсюлманския нарко-анклав, който господарите ти създадоха в Сърцето на Европа - свещената за православието сръбска земя Косово поле и Метохия.

26

до 26

преди 6 години

Явно за вас продажниците, единственото важно нещо са ПАРИТЕ.Думи като ЧЕСТ, ГОРДОСТ и ДОСТОЙНОСТВО за вас звучат абсолютно неразбираемо.Хубаво е, че си го признахте.

25

Анонимен

преди 6 години

До 25Те и манговцитеее живеят в градовете ни и кво ? Другото като се правиш на "голям" Барселонец сподели - Кога е създадена държавата каталония ? И кога тази държава е завладяна , че иска автономия ?? Че ние явно не знаем :)) Не ми говори празни приказки ами конкретни дати искам.

24

до 26

преди 6 години

А вие защо решихте, че БГ народът трябва да е на вашата старна - на тази на гербо-зорошите, които с медиите си не спирате да се опитвате да манипулирате съзнанието на хората и да полирате мозъците.Защо решихте че хората ви обичат. Не, хората ви ненавиждат - вас крадливите Суджуци, които не спирате да продавате България, движени от личния си интерес и този на роднините си.

23

Asda

преди 6 години

Защо винаги 90% от Бх коментарите са на терсене и на кривата страна. Еми sorry ама каталунската управа която не е реалното желание на по-голямата част от каталунцитв, не разбраха ли че ще ядат голата опашака, та продължават да се държат неадекватно, просто за да са на терсене. И като обявят независимост какви ще ги изядат. Най-елементарното, всички държави казаха че няма да ги признаят, което ще рече че няма да са държава. И другото, бизнеса се маха от Каталуня. И какво ще правят без работа.

22

до 24

преди 6 години

Така ви се иска на вас - безродните зорошоиди.Но истината е доста по-различна.Само не се опитвай на краставичар краставици да продаваш.Живял съм 14 години в Барселона и съм по наясно от теб с хората там.

21

да бе,народа

преди 6 години

До до 15Ония 60% дето си останаха в къщи ли!?Или мигрантите,дето за гласуване им обещаваха гражданство!?Мисленето определено не е силната ти черта!

20

Анонимен

преди 6 години

Някой РУСКИ ХАКЕР или някоя РУСКА ПОДВОДНИЦА няма да изплува в Барселона, че да се реши ПРОБЛЕМЪТ! След Косово, никой няма право да казва, дали НЕЩО е демократично или не!

19

Анонимен

преди 6 години

До 14Безпочвени слова. Те и манговциитее /*** / са отделен народ ...даже отделен биологичен вид ? И на тях ли да им някоя част на морето ??Ти чуваш ли се кви ги блещиш? Това нито е държава, нито е било държава. Това е завоювана територия преди стотици години и е Испанска. И само ще си мечтаете ...Да е вземете просто така :))

18

до 15

преди 6 години

Много си се объркал - не политиците на Каталуня, а НАРОДЪТ на Каталуня иска незивисимост. Политиците там са само изразител на народната воля.Може би се бъркаш с България, където народът ненавижда политиците си.

17

Анонимен

преди 6 години

Другаре, нещо няма ли да кажите за поредните санкции срещу руската кочииня? :))) Тръмп Ваш :)))))))))))))) Удрииии руската измееет :))))

16

Анонимен

преди 6 години

Евроджамът се спука.А спуканият джам или се подменя с нов,или се троши.Цял не може да стане отново.

15

Анонимен

преди 6 години

Русофиилистициите пак виждат надежда за унищожаването на ЕС, САЩ и НАТО и пак разбирасе ще останат с пръстчетов устата, както винаги :))))

14

Анонимен

преди 6 години

Тези маври не разбраха ли, че Каталуния не се асоциира с Испания?!

13

Анонимен

преди 6 години

Каталуня днес, ще остане без правата си на "автономна" част ...Какво и да значи това.Политиците в каталония , ще докарат хората там до големи проблеми с популистките си изяви тази година.

12

Анонимен

преди 6 години

За тези българи, които не знаят истината и се оставят да им промиват мозъците разни герберастки и еврохейски медии ще кажа, че каталунците са ОТДЕЛЕН НАРОД, с ОТДЕЛЕН БИТ, ЕЗИК и КУЛТУРА - много по-различни от испанските.Те са по-близо като етнос до французите, отколкото до испанците.Затова и гениалният каталунски художник Пабло Пикасо навремето емигрира в Париж - не искаше да рисува за фашистите на Франко.

11

7642748

преди 6 години

До Анонимен 7 За първи път видях полицията да налага интелгентни хора / не че тярбвя да налага неинтелигентните / - работещи , пенсионери и т.н. , само защото са отишли да гласуват . Не бяха някакви излязли да правят бунтове , или да мародерстват - справка бунтовете в париж , лондон и т.н . Рахой да ги беше оставил да гласуват , пък после като иска да не признава резултатите . А сега настрои почти всичко , което има малко разум срещу себе си и централната власт

10

Анонимен

преди 6 години

Испания е една изостанала държава,живееща само от земеделие и от инерцията,останала от колониите и навремето.Каталуния е истинският индустриален мотор и ако се отцепи става страшно за това смешно кралство.Преди 30 години ние бяхме по-добре от тях.

9

Анонимен

преди 6 години

В Каталуня хич не им пука какво мислят БГ панелкаджиите за тях.Барселона е един от най-красивите градове в света. Може би и най-красивият.Който не го е видял, не знае нищо.

8

Бай

преди 6 години

Каталуния напуска Испания - романтична приказка с нещастен край. В момента, в който излезнат от Испания, излизат и от ЕС, съответно 85% от всички компании се махат от там, защото ще загубят пазарите си и облекченията и придобивките от ЕС. "Новата държава Каталуния" ще страда минимум 5 год. докато превъзмогне икономическите,политическите и социалните отпори,които ще срещне от всички в региона. Ще си остане непризната, макар и независима.Ще имат мъртва брилятна икономическа инфраструктура,ненужна