14

Анонимен

преди 6 години

Жестока драма. Здравото семейство е най - стойностното и истинско богатство. Баща да насочи пистолет срещу сина си. Едва ли отвличанията са единствената причина.

13

Анонимен

преди 6 години

Приятелчетата на Суджука от едновремешния СИК не измряха ли вече или още цапат Земята.

12

100%

преди 6 години

Пълни глупости от хора, които въобще не са запознати със ситуацията!!! Просто на Бончев сина му е едно наркоманче и абсолютно ***. Добре го знам от Казичане.

11

Случайно минаващ 2

преди 6 години

..... Бруталните и нагли отвличания са главно за "хората" и за децата на "хората" , които преди това нас са ни ОБРАЛИ БРУТАЛНО И НАГЛО под най различни МУТРЕНСКИ ФОРМИ ..... Банки , хазарт , "застраховки" ... Много са ... !!!!! И кво ..... Да ревем за тях ли ?!?! ......

10

Случайно минаващ

преди 6 години

... Брутални и нагли "отвличания" ... ?!?! ... КОГО ОТВЛИЧАТ ОБАЧЕ , СЕ ПИТА В "ГАТАНКАТА" ?!?! Аз НЕ съм чул все още ... да отвлекат някой случен и средностатистически Българин или Българка ... примерно баба Гицка от село Долно Нанагорнище ?!?! На нея какво ще и "вземат" ... скъсаните чорапи вероятно , който може й да ги няма дори ?!?! ... Там най много да намине някой ... "ром" ... да и вземе стотинките от окъсаното портмоненце :( и после "милиционерите" да си бъркат в носа и да не им пука ..!

9

Анонимен

преди 6 години

Едната статия пусната в 9:42 а другата в 10:15 , и кво сега само само глупости да четем ние баламите български Патриоти абе вие подигравате ли се с нас

8

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията сочи,че Бончев е дръзнал да се опълчи на съветската мафия и на нейните тукашни босове,един от които е възкресителят на ЦСКА,поради което бизнесът му е станал мишена заедно с него. Това значи че ако някой ден у нас дойде силна власт,която реши да се разправи с тази мафия шефът на "ЦСКА Литекс Етрополе" веднага ще изчезне вдън земя или ще бъде премахнат от "неизвестен" мафиот.

7

Анонимен

преди 6 години

Директор на спортен клуб,обобщено може с повече видове спорт за подготовка и състезания с бази съответно,а собственика и притежателя е друг,който по правило сключва сделки,набира инвестиции следи за реномето и представянето на клуба във всички спортове по съревнования,дава указания,изисква изпълнения,залага авторитет пред поколения и привърженици на спорта,стимул за участие и развитие на желаещите да участват,подобряват резултати,реноме на клуба,спорта-видове,що за спортно управство-вирогластво

6

Анонимен

преди 6 години

Темата Бончев е семейна драма за пари

5

Анонимен

преди 6 години

Имахме едно ромче в казармата което се казваше също Бончо но от българеещите се роми и казваше че е вярващ християнин , сега се чудя Бизнесмена какъв е

4

Анонимен

преди 6 години

малко объркан

3

Циник

преди 6 години

Цитат:"Няколко години в затвора. Отвличал, грабил, рязал ръце и изведнъж пак на свобода. Тези хора няма да станат хлебари и учители, ще се занимават пак с такива неща"Има си хас!Ако бяха в Щатите ( с всичките им кусури ) щяха да им дадат по 2, 3 150годишни присъди без право на обжалване, и да хвърлят ключовете от килиите!У нас - шефовете им обикалят Карибите... и се кефят на луксозен живот! 1 инжекция натриум пентотал ( серум на истината ) и щяха и майчиното мляко да си кажат!

2

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма при Тодор Живков и руската окупация комунистическата мафия извършваше много повече отвличания и убийства отколкото днес при свободата и демокрацията, но комунистическите медии не отразяваха това.

1

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте писали глупости и сте величаели Суджуците.Така нарчените Нагли, които отвлякоха мафиота от СИК - Ангел Бончев са именно синовете му. Заради наследството.