7

Анонимен

преди 6 години

ако синоптиците не познаят прогнозата за следващата седмица ще протестирам и ще искам оставка от герб

6

Анонимен

преди 6 години

дедо господ да бъде изслушан и разпитан от прокуратурата!има и заподозрени извънземни, но се водят неизвестен извършител, тъй като само американските сателити за ги засекли но не и българските.герб трябва да поемат вината! ако и утре вали на протест и оставка !

5

Анонимен

преди 6 години

Какво искат от БСП, Цецко Цървула го каза тази сутрин, синоптиците са виновни! Тези га::дове са подвели властта и тя не е взела мерки. Браво Цецко, благодарение на твоята интелигентност причините се изясниха.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо наричате тези тапигьози министри?

3

The Ghost

преди 6 години

Като стане белята - всички започват да търсят виновен. А какво стана след наводнението в с. Бисер през 2012, а след наводненията в Аспарухово, Бургас-Созопол? и много други НИЩО не се прави. Чака се да стане следващото наводнение, да умрат невинни хора и пак да започнем партийното джафкане.Пълни .... са всички политици. Държавата е абдикирала от всичко

2

Червен клошар

преди 6 години

Собственици на язовирите са вашите ортаци от ДПС, на които през 2005 г Станишев подари Напоителни системи.Не си ли спомняш?

1

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че като стане някоя беля, не се знае на кого е язовира, а като хвърлиш въдица - на петата минута идва някой да ти иска пари !Герберастка работа !Иначе всеки нормален българин знае, че собствениците на язовири в България са мутрите от ГЕРБ, приближени до главния Суджук, който още през 2009 ги подари на бившите си приятелчета от СИК уж да ги стопанистват.