16

Анонимен

преди 6 години

Много ми е и нтересно кой вярва на тези приказки, вие наистина живеете в друго измерение.

15

Анонимен

преди 6 години

Животните бяха изклани от ликвидационните съвети на СДС.

14

ко?

преди 6 години

Кисело мляко с нишесте и друг вид сгъстител..... развалихме го и него

13

\

преди 6 години

Хаха - заглавието кърти миФки :)

12

кучеяд

преди 6 години

Да бре, и аз така си мислех, Баце ще ги заведе на някоя механа и ще ги нагости с млеко и по некоя сгодна женица, а на връщане най-много да ги натовари с върнатите пратки за Близкия изток.

11

Т

преди 6 години

До АнонименИ защо някой нещо трябва да ти води?! Пука им на хората. Те проблем и зор нямат. Вдигат си чукалата и отиват там където ги има условията (кадрите) в момента, а не да се занимават да довеждат. Все едно да вляза в ресторант и да ми кажеш да ходя да потърся сервитьор, че ти нямаш в момента. Ставам и си излизам. Това се случи с квалифицираните хора в България - ометоха се, а тези, които останаха вече са в силната позиция да не им пука и да се гаврят с фирмите. Сами си го направихме.

10

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Tбългария е имала нормални кадри само при евентуално сравнение стил СИВ 1975. "като знам кви инженери произвеждаме, и ме е страх да ида на лекар" са думи на декана на меи. от соца.

9

Анонимен

преди 6 години

До TМи да доведат и женска работна ръка тука. Ще вършат работа, а и за семейство и домакини са добри.

8

T

преди 6 години

Кадрите решават всичко...а България няма кадри. Няма и да има. Положението е безвъзвратно оплескано. Дори и да идват инвеститори, то те няма в какво да инвестират, защото няма откъде да дойдат квалифицирани работници. Една държава, за да върви напред, трябва да има висока и качествена (образована) раждаемост. Преди време бяха идвали от Сони да търсят няколкостотин инженера за работа по новата им конзола, но познайте - в България годишно завършват по 7-8 качествени човека за тази работа.

7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Василев къде си?компартията никога не се е славела с оценка на ситуацията. няма го и доганя да каже че отоманците са донели киселото мляко на балканите. туйто, от кремъл като пускат опорните точки.

6

Корумпиран депутат

преди 6 години

Как е възможно Народна Република България през 1980 година да бъде два пъти по богата от държавата Южна Корея ,а сега два,три пъти по бедна?

5

Пената

преди 6 години

Верно е ! То за тея специалности и сега има недостиг. Измислете работа за по простите и неграмотни

4

попо

преди 6 години

Ние от село пак ше си ядеме *** . Да ми направят завод за компири да ходиме да сортирваме и пакетирваме ( говоря за нас селяните) . Тези спецялности дето ще отваряте и сега има недостиг на хора ! СЛЕП ЛИ СИ БЕ ТИКВО !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Корея ме кефи, но като цяло всичко е пълни глупости :D Само рутинни срещи да се раздвижва дипломацията.

2

Анонимен

преди 6 години

Уважавам жълтурите, интелигенти са. Не като маймунняците от Близкия Изток. Предпочитам да приемаме мигранти от тези страни, а не от Тигър и Ефрат и Африка...

1

Василев къде си?

преди 6 години

Василев според теб коя нация е най-технологично напреднала и коя според твойте агенти ще бъде да речем 2025 година?