36

Анонимен

преди 6 години

Че от кога млякото се прави от крави. Всичко се бърка от сухо мляко, палмово масло и всичко друго но не и от млякото на крави. Просто е по-евтино.

35

nvm

преди 6 години

Първо в България няма производство на мляко за да осигури ежедневната потребноста на един малък 100 хиляден град пък камо ли за пренаселените райони в Корея същата история както и за виното дето шяхме да изнасяме за Китай омг ние даже не можем да заредим един малък супер маркет,къде отиде износа на агнета за арабските страни<най-големия вносител на агнешко в БГ е Румъния < и т.н. и т.н.

34

Analiz

преди 6 години

До 100 КаратаБраво ИСТИНА Е ТОВА!!! Аз заквасвам кисело мляко с българска бактерия в Англия зашото тук има пълномаслено истинско краве мляко за без пари!!! Нося си лактобациликус булгарикум от Олимпус и Мажаров от България ПОЛУЧАВА се ПЕРФЕКТНО!!

33

Анонимен

преди 6 години

С ширещата се у нас корупция нито Самсунг нито някоя друга голяна фирма ще стъпи в България, Боко да си работи с Вальо Златев и Домусчиев, нали са големи бизнесмени , може и с Делянчо Пеевски да си продължава врътката, материалът е пр..ост на следващите избори пак ще си го избере

32

Анонимен

преди 6 години

Смях в залата! България много отдавна внася основната част на млякото от Унгария. Колко мляко трябва да произведем за да се равнява на един автомобил Самсунг? Самсунг е гигант, който от еденица продукция печели много, а Българската икономика на какво ще разчита в партньорството с такива силни икономически страни? С фалшивите млека по магазините може би.

31

Той

преди 6 години

Тая женица като я слушах по тивито как срича чак жал ми стана. Не е истина как на най-големите *** в тая страна им намират гръмко формулирани постове - генерален секретар хахахахаха.................. на себе си и още няколко подобни тулупа

30

Хахахаха

преди 6 години

До До 25Ами точно там е разликата - в Корея президентката я свалиха за корупция, а у нас Гоци си врътка милиончетата. За вкарване на олигарх в затвора у нас никой вече не смее и да мечтае....

29

Шукap

преди 6 години

Като идват бордовете на директорите да не забравят да им покажат Столипиново - да знаят на каква точно работна ръка ще разчитат.

28

Анонимен

преди 6 години

I prefer european cars

27

До 25

преди 6 години

Добре е да си знае, че си *** комплексар - какво значи в Южна Корея не се краде и лъже? Как ще коментираш корупционния скандал с президентката на Южна Корея? Защо президента на Самсунг беше осъден?

26

Koko

преди 6 години

Bulgarite ot mnogo godini vece rabotiat za gigantite pozicionirani v centralna evropa. Tam i adekvatni zaplati davat i ne ziveesh v mrusotia, mutri i calga i ne ti izcezvat osigorovkite

25

Анонимен

преди 6 години

Dobre e da se znae,che v Korea,nito se krade,nito sa laze.E kak shte stanat kombina s nas,neznam....

24

Loyko

преди 6 години

Korea e svetlinni godini pred Bulgaria.Kakto statijata,taka i komentarite se pishat ot hora koito niamat predstava ot Uzna Korea.Darzava s teritorija malko po-malka ot Bulgaria i s naselenie ot 50 miliona,v kojato niama i edin kvadraten metar ravnina da ne e zasadeno neshto,bezkrajni oranzerij,fermi za morski producti,oblagorodeni planini i marshruti.Planininite im sa po urbanizirani ot nashite gradove,chisto ,podredeno,ostrovi,razviti sa vsichki sferi na zivota...

23

100 Карата

преди 6 години

Бактерията за Киселото мляко,наистина живее само в България.На всякъде другаде се изражда,За това по ,,Бай-Тошово'' време ,на всеки 28 дни,летеше самолета с прясна мая за Токио.И на други места става киселото мляко,но не както при нас.Има още една българска тайна която се крие от хората.Не само млякото става в България,и киселото зеле става само в България.Призводителите на кисело зеле от близкият изток,вземаха маята от нас,но в демократични времена,просто взимат готово зеле и го затварят там.

22

ФАКТ!

преди 6 години

До Дърт комунистПри азиатците е бъдещето още навремето Япония ни помагаше с роботика и електроника.От еврои.иотите нищо добро не видяхме само стригане и *** наредби.Да идват японци и корейци и да ни вдигат на крака.В замяна ще пратим на Германия всички джа.али да са им честити.Хюндай и Самсунг срещи джа.ал е на тва му викам добра сделка!

21

Анонимен

преди 6 години

Заглавието кърти мивки. Като го прочетох, реших Че Самсунг започва икономическа война срещу България и Сеул.

20

Хъмпти Дъмпти

преди 6 години

Поредната фейк новина!Гарантирано от мафията на власт.

19

Анонимен

преди 6 години

Колкото,, сглобяваме ,,Мерцедеси по думите на БиБитко ,толкова и ...

18

Владо

преди 6 години

Генерален секретар на ЦК на КПСС и БКП)) Тая се взема на сериозно...

17

Дърт комунист

преди 6 години

Корейците изнасят продукти с висока добавена стойност телефони за по 1500 лева и коли за по десетки хилади лева, а ние кисело мляко за 30 стотинки. Смях!