193

София

преди 6 години

Може и така да е,но сигурно тези са от '' БИЗНЕСА" дето си взимат яко пачки и почиват по света,а плащат трохи на служителите си.

192

Нищо подобно

преди 6 години

5,9 милиарда на 5,9 милиона са си по 1000 лева на калпак годишно, които общо взето са си джобни пари.А и когато средностатистическият българин яде свинско със зеле, един яде само свинско, а друг само зеле.

191

Анонимен

преди 6 години

> За последните 12 месеца населението е забогатяло с 5,9 млрд. лв.Т.е Тиквата е откраднал 5.9 млрд. Ясно.

190

Анонимен

преди 6 години

И един мармот завива шоколада в станиол.

189

зоро

преди 6 години

ПОРЕДНИЯТ НАДУТ БАЛОН, АХ КОЛКО СМЕ ДОБРЕ! СИГУРНО Е ИСТИНА НО НЕ И ЗА СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИЯТ БЪЛГАРИН. ДРУГИТЕ СЕ ЗНАЯТ.

188

Наблюдател

преди 6 години

Днес БГ да се замислят защото някой може да ги осъди за дискриминация на словото и свобода на изказването по отношението на думата ***; ***; *** и т.н.! В едно демократично обществото всеки има право да казва това което мисли!

187

КУ КУ - РУ КУ

преди 6 години

И НЕДЕЙТЕ ДА ПИШЕТЕ, ЧЕ ИМА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА......поЗДРАВИ НА ДНЕС.БГ

186

КУ КУ - РУ КУ

преди 6 години

Журналистката.........ХАЙДЕ ПО-СЕРИОЗНО

185

Анонимен

преди 6 години

това фалшива новина ли е? или говорите за благосъстоянието на няколко олигарси?

184

Анонимен

преди 6 години

Повръща ми се от лъжливата ви пропаганда .

183

Кочина

преди 6 години

Браво. Напред към светлото бъдеще ! Браво на медиите. Браво добре сме !

182

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да бъде окрадено - като пенсионните осигуровки, като лихвоточките, като здравната каса...Преди дни гостуваше Иван Костов в кухо предаване с фалшива и отблъскваща водеща, старателно прокарваща правилната линия. Костов каза с характерно "р", че не бил "откраднал даже един пирон"!!!Тази гледаше с *** очи, от които капеше лой, а тънките й устни се закопчаха!Да разбирам, че е останал само един пирон неоткраднат.Банки без лихви, заеми с лихви , многократно над европейските.

181

Стъкмистиката

преди 6 години

Както обикновено се прави една мешавица и накрая се твърди, че българина е богат. Това е като един с доход от 1 милиард лева и други 100 хиляди с доход от 100 лева, значи средно дохода им е 10100 лева. В кюпът на домакинствата влизат още много други, нарича се Домакинства и НТООД (нетърговски организации обслужаващи домакинствата). В този кюп са политическите партии, синдикати, читалища, спортни и културни клубове, едноличните търговци и т.н. От тези 73 милиарда, може би 7 милиарда са на домакин

180

Счетоводител

преди 6 години

В ЕС сме и това е причината да се заселват в България хиляди богаташи от Албания,Македония,Украйна,Русия,Армения,Турция итнт. с парите си тук...

179

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 6 години

Обръчите от фирми, марионетките на политическо партийната мафия кешират парите окрадени от еврофондове и обществени поръчки. Мафията трупа пачки !!!!Дребния и средния бизнес в страната загива, а средностатистическия българин затъва в мизерия и дългове. Такава е истината.

178

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Българина спестява щото знае ,че при труден момент сам ще се оправя....А Европееца харчи и обикаля Света защото е осигурен при някоя беля...

177

9

преди 6 години

Не знам дали българите са забогатели, но в Румъния средната заплата за страната вече минава 600 евро!!! Ще им завиждаме след 5-10 години.

176

Анонимен

преди 6 години

Ако България има 73 милиарда оборотни средства , то минималната заплата щеше да е около 2000 лева.

175

Анонимен

преди 6 години

България произвежда много богати хора в момента, по важното е че тези хора нямат идея как да вкарат парите в икономиката така че да печелят и те и обикновените граждани а си държат парите в банки.Така няма шанс икономиката и за българина които разчита на заплата която вече е по скоро социална помощ.

174

Анонимен

преди 6 години

Печатат хартийки но не може да се купи имот както преди 1989 г.