133

Анонимен

преди 6 години

Какво богатство на българите расте - пълни глупости. Расте богатството на политиците, депутатите, мутрите, банките.

132

Анонимен

преди 6 години

Е кои са забогатели, тия където крадат над 50% от парите за обществените поръчки и усвояват държавни пари и еврофондове, забогатели били българите, само една свинска част от тях, най-гнусната и крадливата, 2030-та един град икономика, останалото деградирало ромско гето и боклукчарник.

131

Анонимен

преди 6 години

еми в жилища,да - цветанов сигурно е купиш още 6 апартамента с тоя мандат

130

:))

преди 6 години

Натрупването е в банките, в жилища?!? Несмеят да ги инвестират в бизнес?!! :)) Да, да българинът забогатя??? -:)) Въобще сигурно ли е, че влоговете са на българи?

129

Анонимен

преди 6 години

расте то , това на суджуците

128

рускиня

преди 6 години

Това че спестявания растат е много лош показател, ако човек поне малко отбира от икономика. Това са пари не е вкарани в обръщение. Това също показва несигурността на икономическата обстановка.

127

КУ КУ - РУ КУ

преди 6 години

А УЖ ЩЕ СЕ БОРИМ С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

126

Анонимен

преди 6 години

Тези са съдили и са правили тази статистика според състоянието на собствените си " журналистически " сметки, по тези на депутати, магистрати на НПО организациите и на бизнессдружението на Киро Домусчиев ! После се чудят защо на 9ти 09. 44та този елит от умни, богати и способни българи е заличен

125

Анонимен

преди 6 години

Интересно, защото аз не познавам човек без заем поне 10 000 лв, някои които изплащат апартамент имат и до 10 пъти по-голям.Явно един от нас (аз и другарят Борисов) живеем в Паралелна вселена.

124

банкеръ

преди 6 години

време е да направим удара....

123

Свинско със зеле

преди 6 години

От цитираните 73 милиарда - 16 милиарда са на Суджука.От получените 57 милиарда може да извадите около 40 милиарда сумарно на герберастката върхушка - Цецовци, Дончевци, Делянчовци и други.Така че спокойно може да разделите останалите 27 милиарда на броя *** глави.

122

забогатял

преди 6 години

брей , забогатях))): Заглавието да стане : Некои българи забогатяха...

121

Анонимен

преди 6 години

герберастка пошла лъжа вече станаха жалки и смешни

120

Анонимен

преди 6 години

да се зачиди човек защо боко тегли по 30-40 милиарда за 10 годинипахггахахах

119

Анонимен

преди 6 години

Лека нощ.D

118

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на премъдрото управление на най-умния човек в Държвата - другарят Бойко Борисов да се свети Името МУ, българите се замогнаха неимоверно, карат скъпи коли, живеят в луксозни апартаменти и всеки уикенд са на Халкидики.Само преди десетина години това изглеждаше в сферата на най-непостижимите мечти.Сега и най-бедният българин получава заплата от 2 300 лв, а нагоре няма граници.Някои наши сънародници дори получват и милиони - от комисионни.Един пък трети мандат вече е милиардер.

117

Булгар

преди 6 години

Нашенците, дето пищят на умрЕло, че нямат пари - те са богаташи.

116

Анонимен

преди 6 години

Българския " журналист " пуснал подобни статийки със сигурност богатее ! " Отворено общество " " Америка за България " му пълнят сметките ! Но на българина му вземат жилищата съдия изпълнителите и банките, клошарите се множат, гробищата растат ! Питам аз този " журналист " публикувал това не е ли косвения убиец на истинския БЪЛГАРИН ?!

115

дед

преди 6 години

Само ,че пропускате да кажете,че тези българи са само 1% от всички...така че да се говори в множествено число е неправилно!

114

Анонимен

преди 6 години

Еййй, орихме се в пари значи. 1000 българи със спестявания по 1000 лева и един *** от Банкя с един милиард - и ето ти средно хиляда български милионери.