22

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitШефче - така става като се опитваш да използуваш чужди езици, ама неграмотно - ставаш за смях!Името ти е : Пристанище Истината. Ако името на пристанището е Истината тогава :Hafen "die Wahrheit"Ако се опитваш да кажеш пристанище на истината: Hafen der Wahrheit. Използува се Генетив.Ако просто искаш да се покажеш, като неграмотен герберист - успяваш на 100 процента.

21

Анонимен

преди 6 години

Другарите от ГРОБ ще стават по-богати и следващата година

20

gost

преди 6 години

Ръст на външния дълг, ръст на цените на храна ток и вода, очаквано увеличение на осигуровките и имптните данъци! Ха Честита Нова Година! Жал ми е за младите, които са на кредит, явно ще бягат в чужбина!

19

Анонимен

преди 6 години

А не е ли по-добре шефовете в МВР да спрат да ползват подчинените си за строители на вилите си или за лична охрана на всякакви *** - дори ще може бюджетът на МВР да се намали.

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До: верно лиВий *** ли сте кви сте!? Колко пъти Горанов трябва да уверява, че заемът е наличен в хазната! Само лъжите най-нагло.

17

верно ли

преди 6 години

Държавата е развързала кесията, като преди това е пребъркала нашата.Пък и нов дълг ... тия колко дълг натрупаха за трите им управления?

16

Анонимен

преди 6 години

Отново хвърлят прах в очите на хората...Политиката им във всички сфери е погрешна и ощетяваща обикновените хора.

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Лай те, лайте, заработвайте надника! Отвратен съм, но не изненадан!

14

Анонимен

преди 6 години

Хората намаляват, разходите на държавата нарастват. познайте кого ще отупват като бръшнян чувал за да има за нищоправещите.

13

Преминаващ

преди 6 години

Пак ли? На час по лъжичка, направо да я продадат за няколко трилиона и да се приключва с тази държава! То за това всичко вдигат! Да махат възрастта за пенсиониране, че някой трябва да го връща тези заеми! И дано, който я купи, да я управлява както подобава!

12

тома

преди 6 години

Ако вдигнат минималната пенсия на 300 лв ще гласувам за тях, защото сега получавам 210 лв при пълен стаж и осигурителен доход и ме настигат тези, чийто осигурителен доход е бил половината на това, което аз съм внасял по ДОО.Искам и аз да съм в групата на т.н.МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ та поне следващото повишение на ПАТРИОТИТЕ да ми донесе нещо повече от 3,8%?!

11

Анонимен

преди 6 години

Както е казал народа- дъ-то да ни е яко, като дойде време да ги връщаме.

10

Анонимен

преди 6 години

няма нищо Бойко се знае със шефовете и са му казали, че ако се наложи пак ще изтеглим.. не се знаело кой ще ги връща, но Бойко поне може да тегли. Затова заслужава поне още няколко мандата. Българите *** але але але

9

Анонимен

преди 6 години

Пак за чиновници..индиянци и милиция!Стягайте се работяги ,работете здраво че още да ги гушим!

8

Анонимен

преди 6 години

Охо, държавата планира да взима дългове и да има трайна тенденция за повишаване на дълга.ОСТАВКА!

7

Анонимен

преди 6 години

Държавата развързва кесията--------------------------------------------------Кесията я пълни данъкоплатеца, така че налегайте си парцалите. Пак ще наливат пари от пусто в празно

6

9689

преди 6 години

Всичко това със заеми на мутрата.Но щом ги избрахте.....

5

риторично

преди 6 години

Спрете да увеличавате възрастта за пенсиониране и изискването за прослужено време!50лв на година нарастване на МРЗ е малко.

4

Суджук

преди 6 години

Първо резултатите и после парите или наобратно както винаги. Нека се дава парична премия за полицай хванал телефонен измамник да речем или наркопласьор, а глави? Да поощряваме мързела с пари не си струва.

3

Анонимен

преди 6 години

Бай Суджук дава 3.3 милиарда и по обратния път си открадва един. Както казват сърбите, с една ръка к:::ц вади, се другата ду/е глади. Това даване е на хартия, реално нищо!!