42

Анонимен

преди 6 години

Винаги когато държавата развърже кесията търговците развързват цените но нагоре. Така, че особена радост немам от тва.

41

Щирлиц

преди 6 години

Ето ги милиардите,които остави Станишев/поне така ни убеждаваха де/.Щ

40

шматка

преди 6 години

Защо не сте написали че БВП за 2018г ще е по голям от най големия на бая ви Тошко и то при около 30%сива икономика.

39

Анонимен

преди 6 години

Само така ГЕРБ. Водете България към по-добри времена!

38

Един от Северозапада

преди 6 години

А за саниране ще има ли??? Лепенето на студиопор срещу 2 милиарда така раздвижи родната икономика, че вече и по селата искат саниране!!!!То не бе заетост, то не са топлинни икономиии, то не е удължаване живота на панелките със 150 години, и всичко това-само срещу 2 милиарда.Сега, като препродадем реактора, ще дойдат и още 100-тина милиона, може и 500, и стой та гледай икономически бум, както в клипа с бомбичката...

37

Анонимен

преди 6 години

Защо наричате това правителство което унищожи България "държава"?

36

Анонимен

преди 6 години

Държавата тегли нов 1 млрд. кредит, в добавка на онези 16 млрд. които изтеглиха ГЕРБ и патрЕотите преди 2 години!Който гласува за ГЕРБ и особено за патрЕотите е АБСОЛЮТЕН ***-ОТ, трябва да сте наясно с това, то е БЕЗСПОРЕН ФАКТ!

35

Анонимен

преди 6 години

Държавата развързала кисията . Хм та това са парите на народа които не отиват при народа , а в определен кръг така е вече 27 години, освен това се трупат дълг след дълг но на управляващите не им пука кой ще го плаща - няма да са те, пак ще е народа. Едни взимат парите други плащат гърбина да ни е яка на тез дето сме останали все още тука.

34

Анонимен

преди 6 години

Каскети вие дори не можете да четете а ако можете явно имат проблем с възприемането на текстове,ТОЧНО ОБРАТНОТО БЕ КАСКЕТИ-ДЪЛГЪТ ЩЕ НАМАЛЯВА,а щом не ви харесват увеличенията ОТКАЖЕТЕ ГИ БЕ,егати МАЛумниците червени.

33

Анонимен

преди 6 години

до гневен=кскет пий си хапчетата редовно

32

Анонимен

преди 6 години

Наливане пари в нереформирани сектори - здравеопазване , полиция и армия. Всички специалисти казват, че това още повече ще задълбочи кризата. ГЕРБ са неграмотни да направят бюжет.Тези допълнителни пари са от страха който тресе ББ.Той е страхлив човек и никога няма да направи реформи. Ще кара на мускули и ще ни хвърли в тресавището И в момента ножицата между бедни и богати е 36 пъти.Всичко се прави да се обогатят всички около него. И повишението на зам.министрите и пиара му е показателно за това

31

Анонимен

преди 6 години

Тая "държава" се превръща във все по-свирепо чудовище. А държавата кво ще чини ако й измрат всички хора, м? Ами и нея няма да я има...Обичам родината но мразя държавата!

30

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ мисли за народа.

29

пейзански

преди 6 години

след десетина години в тази държава ще останат само пенсионери,военни и полицаи, е поне ще ни пазят...да си мрем бедни,но опазени...ха-ха-ха.

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

23Малограмотнико, използва се Dativ, твоя Genetiv може да си го напишеш на челото! Само в Dativ съществителни в Infinitiv с определителен член die (от женски род), се преобразува в der!

27

Браво на ГЕРБ

преди 6 години

Радвам се да чета коментари на вечно мрънкащи комунисти и русофили :)Има все повече пари за всички в България, но кремълските *** все мрънкат.Не ви иска народа, това е.Затова избират Развитие и Просперитет.Затова избират ГЕРБ.Всяко правителство на БСП и ДПС води до кризи, масови фалити на банки, спиране на европрограми, обедняване, 3000 лв за 1 $...Ревете червени каскетаджии, така е нормално ;)

26

www

преди 6 години

А 50% ОТ ТАЗИ СУМА В ДЖОБА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА .....

25

don

преди 6 години

щом един имигрант взема на ден джоб пара 35 лв.. какво да говоримТова здравеопазване и други е пълна кражбане искам да оставям деца и внуци длъжници на ГЕРБ

24

zoro

преди 6 години

Под това фалшиво заглавие некадърните и проституиращи "журналисти" умело прикриват факта, че с този проект гробарските *** доубиват съвсем дребния бизнес и малките земеделци като ги карат да плащат непосилни осигуровки - и всичко се прави в услуга на олигархията естествено, там не им вдигат нищо, нито им търсят печалбите - гробарската пасмина разчита да напълни хазната за сметка на най-малките, които едва свързват двата края

23

АМАН

преди 6 години

Нагли престъпници на власт залагат пореден ликвидационен бюджет за българите в БЪлгария е коментара на София след дъжда..Над 5 000 000 са без доходи за оцеляване вкл полицаи и военни. Терористи на власт залагат нови нагло корупционни НЕНУЖНИ РАЗХОДИ..Обезлюдяват огромни региони населени с чисто БЪлгарско население в близкото минало..