39

Анонимен

преди 6 години

Така, като я чета професорката ми се струва, че и тя е била приятелка на Спас. Лошото е, че хал хабер си няма от психология. Раздвояване на личността, друн, дрън. Принципно самата платформа и разработка ИНТЕРНЕТ, предвижда и предразполага към подобно поведение. 2/3 от хората във Фейсбук конкретно, имат по два профила. Жените шоионират мъжете, които харесват, мъжете пък атакуват жените, които харесват с по два профила. Това направи ИНТЕРНЕТ и по-кофти ще става.

38

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажем за двойния живот на психоложката Толя Стоицева? Агент Сергей от 6то?

37

до айде стига

преди 6 години

ти какво му се кефиш толкова не знам. Ами всеки би пътувал по-евтино ако може. Аз взимам 1800 Евро заплата и пак си търся чартърни полети като пътувам. Това че хората били интелигентни не е повод да се смеем, никой не е застрахован. Въпроса е до каква степен сме склонни да вярваме на близките ни, понеже тоя красавец е лъгал хора с които се е сприателявал. Става въпрос за доверчивост. Нагледно се показва каква държава е България, което е срам, но проблема не в Спас а в управлението в София.

36

айде стига

преди 6 години

Спас та Спас, взел 20 хиляди от "интелигентни" звИзди и го изкараха най-големия престъпник. Цяла седица в топ 10 на новините. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони

35

хммм

преди 6 години

то си беше ясно че ще започне да се прави на луд. На запад психиатриите са нещо различно, престъпниците предпочитат затвора, защото от първото обикновенно никога не излизат. Вкарайте го в някоя психиатрия и започнете да го тъпчете с хапчета и инжекции. Даже да не е бил луд ще полудее.

34

Анонимен

преди 6 години

Мене ме кефи ефбе, но трябва да се вбимава за измамници.

33

Анонимен

преди 6 години

Преи 89та по времето на комунизма и Тодор Живков Спас от Кочериново беше измамнил много повече хора във ФБ, но медиите не отразяваха това.

32

Дедо Дзуки

преди 6 години

Стига с тоя Спас. Какво става с ФБ Иванина от МВР, която само от една жена взела 45 000 за апартамент?

31

НЕпсихолог

преди 6 години

Истината е, че тези "умни" хора (журналисти, политици и т.н.) се надпреварват да показват какви приятели имат. Самите те, дошли от село и пълни с комплекси, няма да сложат за приятел Спас от Кочериново, но се гордеят в листа им да е Александър от Париж, който обикаля света и се снима с...маймуни!Има една поговорка "Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си". Когато приятелите са само виртуални, то ти си баалък.

30

Българска народна

преди 6 години

Ой, Спасе, Спасе, умен си, Спасе!Ой, Спасе, Спасе, гявол си, Спасе!

29

Маркуча

преди 6 години

Хммммм... Пусти дрян ,неокастрен ! Лекува раздвоявания , разтроявания, амнезии , тарикатлъци и т.н.

28

Анонимен

преди 6 години

Кой болен мозък си кръщава дъщерята с мъжкото име Толя (Анатолий) ?!?

27

М, да ...

преди 6 години

Ще се радвам Спас да си получи заслуженото! Междувпрочем за мен не случайно Спас е в групата на плюещите по комунизма /затвореното общество преди 89та/ Първите измамници-тарикатчета, дойдоха от Запад, а не от Изток!

26

аа1830

преди 6 години

И още нещо - верно няма другс такава държава с такива *** граждани, доверяващи се на спасовци, хора мятащи хилядарки през балкони, банки фалиращи за миллиарди без да има виновни, с оборудване за АЕЦ без да има такава. Всеки сам да се замисли представител на кое стсловие е и да започне промяната от себе си. Тогава може да има няква надежда за след 30-40 гидини, ако ни има кати нация разбира се.

25

aa1830

преди 6 години

Аре стига ни занимавахте с тоаа Спасс бе!!! Тва стана Анита Мейзер номер две!Ама от такава 'медиа' като днес.бг толкова! По-добре да се преименувате на вчера.бг!

24

Трол Зукерберг

преди 6 години

Ето това е истински ***.

23

Румен

преди 6 години

още 4 статии за Спас и сайта е на печалба днес...еггати фалшивите новини и сайт,всеки денкой е Спас? кои са му приятели ,едно име пишете!Какво и къде е писал?На кой и как е взимал интервюта?

22

Анонимен

преди 6 години

А така....давайте за Спас, че Тиквата да има медиен комфорт и спокойствие..да ва *** у подллoгите.

21

М, да ...

преди 6 години

До до 24Явно не разбираш съвсем това понятие гражданин на света! :)) И защо реши че аз не се чувствам също гражданин на света в по широк план, м?

20

Анонимен

преди 6 години

Читав, поне средно интелигентен човек принципно не би си направил профил във Фейсбук.