8

ВАРДАРСКИ

преди 6 години

Браво на балканските политици от България ,Гърция и Румъния. Поздравления. Наличието на Балканската група подобно но Вишеградската четворка е особено важно за спиране миграцията ,ислямския фундаментализъм и руската и турска агресивност в региона. Наи-сетне разбрахме ,че обединени сме по-силни. Тук трябва да влязат и Македония ,Хърватея ,Словения ,Албания ,Косово ,Босна ,Черна гора.Това ще Е новият Бълкански съюз в рамките на ЕС и НАТО.

7

123

преди 6 години

Леле мале паднах от смях. Подлите гърци, крадливите наши б*клуци и румънците (горките румънци) ще сме стожер срещу корупцията ли бе. Т*шаци на рояци.

6

Анонимен

преди 6 години

Това нещо като Вишеградската 4-ка ли трябва да е само че 3-ка

5

Анонимен

преди 6 години

Спрете да използвате думата Демокрация за тази диктатура в която живеем. Няма нищо демократично в това да си избираш главорезите веднъж на всеки 4 год, а после да загубиш контрол върху действията им. Демокрацията може да съществува във форма само като Пряка Демокрация, с референдуми и допитвания до народа, за всеки един въпрос, обществен контрол върху политиците и важните клечки - банкери, полиция, съд и т.н. и децентрализирано управление, почти както при анархията. Това в момента е феодализъм!

4

Анонимен

преди 6 години

Демократични принципи - лъжи ,демагогия ,популизъм ,мантри и клишета .

3

Анонимен

преди 6 години

Vajnoto che se subirat!

2

Оле,олее,

преди 6 години

Събрало се кухото ядро на балканската група. Орех без ядка.

1

Циник

преди 6 години

Мързеливи .... крадливи.... и бедни...се събралиИзлезли на мегдана на Европа...запасали чифте пищови на гол тумбак.... и казали:Ние ще ви оправим!