26

Анонимен

преди 6 години

Той битка не води рапорт даден ,рапорт приет къде е изпълнението на предизборните обещания това не е ясно сигурно у джоба на вицето не на пенсионера

25

medii_po_bg

преди 6 години

медии по същество в страната няма, те се превърнаха в политически пропагандни структури, по-скоро племенните ни вождове ги направиха такива, в сайтовете също 70% от нещата са за министри, политици каква глупост казали и къде отишли, то друго никой и не очаква да се появи..

24

Анонимен

преди 6 години

Лидерът на ДПС дори призова, ако вицепремиерът не си отиде, това да направи цялото правителство.По добре щеше да прозвучи, ако Карадъйъ беше казал, че ако вицепремиерът не си отиде, той, Карадъйъ, ще си отиде!

23

ВЪН !

преди 6 години

Народният съд такива нагледци като Симеонов вечерта ги е пращал при отвъдния. Нужно ли е присъда за такъв ? В последствие близките им издигат паметници за репресирани ! И .... докога такива подобни *** няма да имат чест да си подадат оставката ? До кога властта ще е символ на преяждане и безкрупулно поведение ? До кога в България ще се действа със заплахи и обиди от страна на тези които народа е избрал ? До кога ще чакаме реална съдебна реформа ? Такива подобни *** не заслужават и ден !

22

Анонимен

преди 6 години

валерианчо пак нещо гледа т-ъ-п-о , тоест патриотично

21

Helleborus

преди 6 години

Според мен медиите сами си избраха да отразят новината така, че да не пострада техния имидж. Защото от намеците на Симеонов и другия, се подразбираше, че столове се опразват за непослушание, от медиите. Реакцията на медиите беше пресилена в стил крадеца вика дръжте крадеца. То е ясно, че лобисти и политици стоят отзад, но и пари, които не искаш да откажеш. Коя медия някога сподели, че е притискана, за да я подкрепим? Никоя, значи всичко става доброволно. И е станало стил на поведение.

20

Helleborus

преди 6 години

Но и на мен не ми е ясно защо журналистите не протестират против собствениците на медиите. Коментиращите от Герб бяха напълно прави, че те са отговорни за политиката на медията. Кой е опразнил стола на Ани Цолова, не е ли шефа й? От там нататък той да обяснява, ако му стиска, на кой бог служи, какви пари получава. Аз от личен опит знам колко свободни са журналистите. Това е първия сайт, в който достъпът ми е ограничаван само периодично и за не повече от два дни, трият от време на време. Засега.

19

Анонимен

преди 6 години

В МЧОМЕНТА ДПС ЗАВИХРЯ ТАКЪВ СКАНДАЛ СРЕЩУ ПАТРИОТАРИТЕ В БРЮКСЕЛ, ЧЕ КАТО ДАЙДАТ ПРЕЗ ЯНУАРИ ЛИБЕРАЛИТЕ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА, НАЙ-НАПРЕД ЩЕ ПИТАТ БОКО ЗАЩО Е ОЩЕ В КОАЛИЦИЯ С НАЦИОНАЛИСТИ.

18

Анонимен

преди 6 години

ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЕ МУ ТАКОВАТ МАЙКАТА.Политик и муха се убиват с вестник.

17

ВМРО - ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

До Го4оВМРО, която е част от патриотичния фронт у ултратерористична организация. На времето е избила с терористични атентати хиляди българи. Членове на тази терористична организация са убили и Стамболов, и Станболийски.

16

Андрешко

преди 6 години

Патритите трябва да празнуват този празнил,защото всички са парашутисти във властта...

15

Анонимен

преди 6 години

Не го знам като какъв го раздава ама знам че от комунист стана капиталист. Които са чули за Балвски министър при бай тошо знаят защо си е сменил фамилията. Мислел си е че като се прекръсти на Симеонов офцете няма да разберат че произлиза от стар Комунистически род БАЛЕВСКИ! НЕ НА НАС ТИЯ БЕ ДРУГАРЮ БАЛЕВСКИ. Не пасеме трева и не ни поливат с лимонада бе другарю капиталист! Познавам такива дето гласуваха за ОП и сега им псуват родата до 9-то колено. На следващите избори ще му духнат под опашката!

14

Анонимен

преди 6 години

Клеветническа кампания няма и това е видно .Видно е обаче и друга ,че В.Симеонов хич не си е извел никакви поуки ,а би трябвало

13

Анонимен

преди 6 години

Охоо, не знаех, че Валери Симеонов се е срещал с Ким Чен Ун!

12

Го4о

преди 6 години

За разлика от ДПС, НФСБ никога не е извършвала АТЕНТАТИ! За това Карадайъ няма право да нарича патриотите, че били "крайни националисти". Кой е краен.... този който използва сила, взривява влакове, гари на които има мирни граждани! Това е ДПС!!!!!

11

Хи,хи,

преди 6 години

Симеонов е попаднал на правилното място. Той е голяяям парашутист. На следващите избори ще се приземи мнооого далеч от парламента,в компанията на цялата банда ОП.

10

Men

преди 6 години

До АнонименАми баретите са като улични ***, ако имаха достойнство нямаха да му отдават чест.

9

арап сикли

преди 6 години

вижда му се края на този злобар дай боже един ден по рано

8

Анонимен

преди 6 години

Aa, на изборите събраха 15%+.Изобщо не се възмущавайте.Следващия път пак ходете за гъби или на СПА, по време на избори.

7

Анонимен

преди 6 години

Валеркааа,върни винкела,дето открадна навремето от Дебелт.