38

Х

преди 6 години

До ТрябваНо държавата е тяхна! Как ще стане?

37

Ха-ха

преди 6 години

До абсурдЛесна плячка сме, особено изчезвайки от територията. Последната ще се наследи от някои...

36

йесмен

преди 6 години

Може да се приемат всички тези на Лъжнинова като куриоз! Защото преповтаря препоръките на ментора шеф на ПЕС. Но приказките за национално единство са далеч от реалните действия на политческите дейци и организации, разглеждани в тяхната цялост.Обединяването на българите зад някаква кауза е невъзможна задача, особено днес, когато едни са дърпани в една посока, други в друга от външни сили. Трети и ен-ти са на други вълни и пр. Така е било открай време и всички български държави са били проваляни.

35

абсурд

преди 6 години

До смях в залатаНа някому к.ра ли ще отбраняваме? Народа ни замина за чужбина!Кой ще посегне на една ограбена страна?

34

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

33

Акъллия

преди 6 години

До ЙовоДа плашим Русия и Турция ли?Тези две имена са в женски род. Ние да не би да сме плаши..пу..тарници? Не, не сме!

32

Загубата е победа ?

преди 6 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

31

акуд

преди 6 години

магьосницата с вятърните мелници иска да се бие :) :) :) *** с осем самолета две оръдия и малко калашника само срещу малцинствата който създадохте може да водиш битки. комунистите пак вменяват глупави диверсии

30

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

29

смях в залата

преди 6 години

Ама то всеки политик е загрижен за България, за съжаление само на думи и преди да вземе властта! Стига лицемерие! Каква отбрана, какви 5 лева? Отдавна нашите политици ни продадоха държавата за жълти стотинки. ДУПЕДАВЦИ!

28

Анонимен

преди 6 години

Ама точно на бедна пенсионерка е заприличала!

27

Така де

преди 6 години

На всички ни е ясно, че ние отбрана нямаме в момента, с писането на думи върху хартия във вид на закон това няма да се промени. И тази година от мандата ще мине като миналата, по-миналата и още по-миналите - "трябва това да направи, трябва онова да направим. Вече няколко десетилетия слушаме какво трябва да се направи. Колко още ще минат, за да се направи нещо смислено?

26

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е много права за всичко което става в нашата държава . Това единствения политик на който аз лично харесвам . Но българина предпочете на 26 март да не отиде до урните за гласуване а предпочете да не отиде . Но бсп мислят за българина как живее .

25

Не усуквай, Корни!

преди 6 години

Всички чакаме да видим кой ще има доблестта и куража да въведе образователния ценз като критерий за въвеждане на редовна военна служба - който няма завършено средно образование, а е навършил 18 г., отива да служи ТРИ ГОДИНИ във възстановените Строителни войски.Всички знаете, че това е необходимо, но ви е страх да не загубите онзи електорат, който продава гласа си за 5 лева.Който възстанови Строителните войски и вкара там малограмотните, за него ще гласуваме!Стига лицемерие!

24

до 12

преди 6 години

И добре,че не управлява! Само се мъчи да съботира управлението,но и за това се иска акъл! При нея това май го няма никак!

23

Анонимен

преди 6 години

Щом като *** Нинова или г-жа Лъжа дава акъл по всички въпроси на Държавата много ама много сме го закъсали.

22

Анонимен

преди 6 години

От кога и тя започна да разбира от военни дела!? Ама да - тя другарката знае всичко и за всичко има мнение! Заради такива като нея сме на този хал и скоро едва ли ще се оправим!

21

Анонимен

преди 6 години

Да ни включите в състава на НАТО и да ходим да се бием за краварите и изкукалия Тръмп и защо да го правим? Който ни и е вкарал в НАТО той да ходи да воювa.Плевнелиев, Костов, Паси и подобни да заминават да освобождават СК.

20

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Нямало кадри.Ами , госпожо ЛЪЖА,защо не записа твоите деца във българско военно училище,ами ми ги докара в Америка, на мен сега да ми висят на главата :))

19

Анонимен

преди 6 години

Аман от празни приказки !!