11

Анонимен

преди 6 години

Самурайският манталитет да служиш на господаря си до смърт явно още не е отминал...

10

Анонимен

преди 6 години

Гледайте сега, важното за нас е БАЦЕ да не се преумори, или пази Боже да не разтегне мускул докато играе мач!

9

Горан

преди 6 години

Нито една крайност не е на добре... за какво му е на някой *** от работа? ***, че при японците и шефовете са същите ненормалници. Като пукнат много важно, че са си скъсали задниците от работа... Нито някой ще им го признае, нито нищо. В Япония това си е просто статистика. Толкова кароши на година, и това е. Откачена работа. Да работиш за да живееш е едно, ама да работиш за да умреш - не благодаря! В никоя страна, за ничия облага и при ничия култура!

8

Гриша Ганчев

преди 6 години

В тази държава се случва, каквото кажа аз, а Бойко ми е к**ва на повикване...Каквото му кажа, това става. Хванал съм му цаката на тоя селянин от Банкя!

7

666

преди 6 години

В БГ работещите по-скоро ще умрат от мързел, отколкото от много работа!

6

Работохолик

преди 6 години

Работил съм в САЩ, Германия и Холандия. Най яко се бачка в Щатите, в Германия някой бачкат здраво, други умно. В Холандия са най-лежерни, но са хитри. А у нас няма никаква опасност от кароши, така като гледам. Всеки е на принципа: За толкова пари-толкова.

5

Анонимен

преди 6 години

MECHTATA NA VSEKI KAPITALIT DA PUKNESCH OT RABOTA ZA NEGO

4

Анонимен

преди 6 години

В Япония се бачка много, но част от културата им е просто да висиш до късно за да изглежда че работиш много, което е простотия. Като че ли най-добър баланс имат англичаните и немците. Ние сме както винаги разделени, на тия дето бачкат и тия дето гледат.

3

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

КАПИТАЛИЗЪМ И РОБСТВО Е ЕДНО И СЪЩО.

2

Rofl

преди 6 години

В БГ най-много някой *** от разтегнат мускул на топките, докато си ги бара... И 100 години да живее КПД=0, а той не живее и без това, щото пуши и се налива като казак!

1

Анонимен

преди 6 години

Не ли по-добре политиците да пукнат в адски мъки, отколкото тези млади журналистки, работещи за къшей хляб.