31

Анонимен

преди 6 години

Беее има къде къде по-изтощителен труд от това да киснеш пред дома на политик.

30

Анонимен

преди 6 години

"Дори с прилепнала по цялото тяло грейка ми беше студено"Е па да беше облякла нещо по-малко сексапилно и по-топлещо...

29

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на Бг. работодателите! Робите да умиват от изтощение, най-добре за мин заплата! А още по-добре и без заплата.

28

1

преди 6 години

До нормалноДа не заспиш, да не заспиш, ама 17-8 часа/ Някой път и повече/, За 500лв. работа ли е?

27

Анонимен

преди 6 години

на жълтурите и комунизъма, и демокрацията им такава... Из..оди! не могат да се равняват те с белите държави, крепостни зомбита са те! Само с напъване не става, тр. и акъл!

26

Анонимен

преди 6 години

До Български наивници 2Прав си. По време на ВСВ американците се виждат в чудо с японците. Един от генералите им казва, че не могат да се справят с японците, защото американците са подготвени стратегически, технически, военно, но се оказва, че не са подготвени психически за това, на което ще станат свидетели. Не са очаквали, че ще видят такива чудовищни зверства от страна на японците. Извършвали неща, които би извършил психопат. Патология. Диагноза. Липса на нормален разум.

25

Анонимен

преди 6 години

съвременното ,неофициално робство.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако в тук имаше такива всеотдайни журналисти, ей така 30 дни да наблюдават какво прави един висш държавен служител- корупцията в страната ще пане в пъти. Но не, тук само цензурират неудобните коментари- в този сайт е позволено да се използват отвратителни изрази и цинизми, но ако критикуваш управляващите - веднага те трият.

23

а

преди 6 години

и получила своята 3минутна слава във вестника и после храна за червеите:)

22

Анонимен

преди 6 години

"Журналистката, която сега е на около трийсет години, преди време била от онези ресорни журналисти, които всяка вечер стоели пред домовете на политиците, независимо дали има новина или не. Това е ритуал, наречен "йомавари"- "цяла нощ"."А наште джурналя преписват чужди статии на поразия и чакат шефа им бизнесмен с политически връзки да им заповяда кого да обслужат. Което ми напомня и за този сайт.

21

нормално

преди 6 години

Плащат ни колкото да не умрем и работим колкото да не заспим

20

Въйййй

преди 6 години

Не си падам по граматиката ,но все пак оправте си подзаглавието- излагаме се пред чужденците.

19

Анонимен

преди 6 години

И нашите много работят. Един Митко Пъпеша даде фира. Гербеновска се е изкривила от работа и плюнки. Кулежича и Сашо бягат и гонят като хищни хиени. Много тормозят политиците с глупави въпроси, не се извиняват на вицекраля на Бургас. Докога ще издържат бясното темпо?

18

Анонимен

преди 6 години

умни хора, но правата им на работното място са нулеви. в това отношение европейците са най-напред в света. не случайно синдикатите тук са най-силни. това всичко сме си го извоювали сами със стачки и протести още по времето на индустриализацията. другите континенти не могат да се мерят с нашите хуманни закони.

17

Анонимен

преди 6 години

До Български наивници 2На тоя свят има добри и лоши хора.Японците са единствената за сега нация която има смислената идея да произвежда първо механични а след това и биологични изкуствени хора вместо да приема афро-арабски мюсюлмани от мъжки пол с надеждата някой ден да станат хора и вместо халифат на социални помощи да започнат да работят.Другата ми надежда беше Китай,но те се доказват като огромна слаба инерешителна държава.Поне до този момент.Европа отдавна съм я отписал като цяло.

16

Български наивници 2

преди 6 години

Японците са едни от най-гадните и коварни хора на света. По време на II Св. Война японците си провеждат състезания като нареждат пленени китайци, вързани на колене и печели този, който успее да отсече повече глави.Корупцията в Япония е огромна, японската мафия Якуза е най-жестоката в света.Наивниците от Перу избират за президент японеца Фухимори с надеждите, че ще ги "оправи". Годините на управление на японеца Фухимори 1990-200 са известни като годините на тотална корупция в Перу.

15

Български наивници

преди 6 години

Българите са най-наивните и най-манипулируемите хора на вселената. Под влиянието на няколко филма за шогуни си създават абсолютно грешни и наивни представи за "добрата" Япония. Начукайте си го в главите - ЖИВОТЪТ В ЯПОНИЯ Е ЖЕСТОК. АКО ТЕ УВОЛНЯТ ОТ ЕДНО МЯСТО, ШАНСОВЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕШ ДРУГА РАБОТА СА НУЛЕВИ ЗАЩОТО В РЕФЕРЕНЦИИТЕ ЩЕ ПИШАТ, ЧЕ СИ МЪРЗЕЛИВ. ЗАПЛАТИТЕ В ЯПОНИЯ СА ВИСОКИ --- НО ЦЕНАТА НА ЖИВОТА ТАМ Е МНОГО ПО-ВИСОКА. АКО НЯМАШ МИНИМАЛНИ ДОХОДИ ОТИВАШ ДА СПИШ В ПРИЮТИ-КАПСУЛИ.

14

уточнение

преди 6 години

Да бяхте написали и за какви заплати работят в Япония, трудно ли е господа бг журналисти , напишете какви заплати получават колегите ви .........

13

Анонимен

преди 6 години

Сигурно ползват некви наркотици от които не им се спи и много им се работи.След краят на ВСВ остават десетки хиляди тонове амфети ползвани като стимулант за войниците.Правителството решава да ги раздава на населението.Сега сигурно са доразвили традицията.И в БГ има традиция -работниците се наливат с бира,ракия и ги" боли фара." Понякога вършейки тези сложни и отговорни неща се гледа и мач. Сериозна работа

12

стефчо

преди 6 години

много по-добре да умреш от пиене или от мързел,отколкото да си роден роб или кароши както там му казват..