112

ПФУ, ЧЕ ГАДОСТ

преди 6 години

ЩО ЗА ПОБЪРКАН ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ КОСТОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕМИЕРИ. ЕДИН ОТ НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ И КРУПНИ КРАДЦИ НА НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО -ДА. БЪЛГАРИНЪТ ИМА ЧЕРТА НА ХАРАКТЕРА, ПРИДОБИТА ОТ ОНОВА 5 ВЕКОВНО ЖЕСТОКО РОБСТВО, ДА СЕ КЛАНЯ НА НАСИЛНИКА СИ И ДА ИЗОПАЧАВА ЗВЕРСТВАТА МУ , ЗА ДА СКРИЕ ПОЗОРА ОТ ОВЧЕДУШИЕТО И ПРЕДАТЕЛСТВОТО СИ. ЗАТОВА ВМЕСТО ДА ИСКА ЛИНЧ НА ТАКИВА КАТО КОСТОВ, ЦАРЧЕТО И БОРИСОВ, ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИЯ И КОСТОВ, ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ДА ГИ ВЕЛИЧАЕ.ПФУ, ЧЕ ГАДОСТ

111

И СЕ КЪЛНЕ ГАДЪТ МУ

преди 6 години

И КАКВО,НЕ БИЛ ВЗЕЛ ЕДИН ПИРОН ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА, В СМИСЪЛ НИЩО НЕ БИЛ ВЗЕЛ?!?! АМА ЧЕ ГАДОСТ. ТОЯ НАИСТИНА ЧУПИ НАГЛОМЕРА.НАИСТИНА НЕ Е ВЗЕЛ И ЕДИН ПИРОН-ЗА КАКВО МУ Е ПИРОН, НО ВЗЕ НАКОЛКОСТОТИН МИЛИОНА ДОЛАРА. САМО ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БУЛБАНК КОМИСИОНАТА МУ Е 50 МИЛИОНА ДОЛАРА. БУЛБАНК,БЕШЕ БЪЛГАРСКАТА ВЪНШНОТЪРГОВСКА БАНКА.ТЯ ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА САМО СЛЕД ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА.ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ФАЛИРАЛИ ДЪРЖАВАТА, МАКАР ЧЕ КОСТОВ И ОСОБЕНО ТЪ ПАКА БОРИСОВ НАПРАВИХА И ПРАВЯТ КАКВОТО МОГАТ ПО ВЪПРОСА

110

вангелия

преди 6 години

рептилиите съществуват.те управляват света и го водят към унищожение

109

шматка

преди 6 години

Василев пий си хапчетата.Костов е един от най добрите ни премиери в новата ни история.Никой не ми вярва но след 40-50г ще се оцени неговият принос за Бг.Той даде старт на изхода ни от прехода но го спънаха.

108

Анонимен

преди 6 години

кутевските *** ожесточено лъcкaт бacтyна, мислейки за Костов!

107

Анонимен

преди 6 години

Какво е бъдещето на ЕС? Очертава се едни да се движат на първа скорост, за други предвиждат да се движат на втора скорост, а за нас - като ни гледат крадливите политици, потънали в копупция - май предвиждат да ни пуснат на четвърта задна скорост.

106

Анонимен

преди 6 години

Роднините на Костов - кр***дци

105

Анонимен

преди 6 години

Кр***дец.

104

чичо Гошо

преди 6 години

До ВасилевВасилев 126,всичко е вярно с изключение на бат Бойко.

103

Helleborus

преди 6 години

Не анонимен преди мен, човечеството трябва само да се развива и да се учи от грешките си, то е създадено да надмогва себе си и да се учи, а не да му опреш пистолет в главата и да го ограбиш, а после да го контролираш. Ако хората не променят правилата от собствения си ум и разум, човечеството няма бъдеще. Свръхконтролът оскотява хората. Те би трябвало чрез просвещение да приемат, че когато вярваш в свят, в който помагаш на хората, а не ги грабиш, ти самият ще получиш повече и няма да си грабен.

102

както винаги

преди 6 години

както винаги Костов-агент на КГБ - действа в услуга на руснаците. Вината на този мръсссссник е: 1. С негова корупция отврати хората от демокрацията. 2. Накара хората да мислят че демокрацията е корупция. 3. Кражбите на Нефтохим, Балкан , Булбанк се негово дело. Пожелания: всеки ден да се оглежда като ходи по улиците...

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121"Генералният секретар на БКП, учителят и чистачката получаваха равни дивиденти"???Така ли?Едва ли, мух*льо!Чистачката получаваше 100 лв.Учител - 150-60 лева.Политбюро -1600 лева ПЛЮС УБО обслужване(= частна куня, Мерцедес S класа с шофьор, магазин тип Кореком, почивни станции планина/море БЕЗПЛАТНО и т.н. и т.н)Ти май си слушал за соца от селската радиоточка.

100

Helleborus

преди 6 години

Така користолюбивият човек остава излъган, защото като каже, дайте да забогатяваме, ние автоматично започваме да обедняваме. Понеже отива при един, но излиза от джоба на друг и на финала всички хора ще се окажат по-бедни, отколкото са очаквали, в тая игра без правила. И самите хора тогава от опит би трябвало да разберат, че щяха да са по-добре в свят, с повече ограничения какво може и колко да източиш от общото в частното. Обаче идеята е личността да поумнее, а не държавата да я владее, както бе

99

Анонимен

преди 6 години

Този "лилавият" още ли мърда??Мислех че е умрял вече.П.П. "БГА Балкан" за 150 хил $, Нефтохим за три и двайсе, РМД-та..........и т.н. И след всичко това има наглостта да говори..........

98

Анонимен

преди 6 години

Частната собственост трябва да бъде забранена. Частната собственост означава аз да имам друг да няма. Или друг да има, аз да нямам. Тоест моят успех минава през твоят успех, и обратното. Затова трябва да бъде забранена и всичко да се обяви за обща собственост и национализация. Така няма да стават престъпления от алчност, защото ще бъде невъзможно да се краде, защото няма частна собственост. Следователно се обезсмисля кражбата. Затова при Социализма имаше ниска престъпност.

97

Анонимен

преди 6 години

Де-юре и де-факто всички българи бяха акционери (СОБСТВЕНИЦИ) във фирмата акционерно дружество НРБ - Народна Република България. Генералният секретар на БКП, учителят и чистачката получаваха равни дивиденти. След 1989 г. същите тези акционери бяха рязко лишени от дивиденти в собствената им фирма и превърнати в сборище от наемни работници които се тресат от страх да не останат без работа и да ги изхвърлят на улицата а децата им да гладуват.

96

Анонимен

преди 6 години

Време е за нов Народен съд. Както е било през 44та - 45та. Враговете на българския народ - русофобите, капиталистите и ***, евроибрикчиите по едно куршумче в главата и да падат в масов гроб. От 9 милиона ни докарахте до 5,5 милиона. Убихте 3 милиона българи. Само затова заслужавате смъртна присъда и разстрел. Костов е един от тия, които съсипаха България и заслужава точно това.

95

Helleborus

преди 6 години

41, аз не съм против частната собственост. Но за мен цялата собственост, включително държавната е пак частна, просто частникът не е един, а е целия народ. Земя, която не е записана на името на някой българин, но се намира в България, пак си е негова. Но ако ще приемаме по-справедливи правила на разпределение, нека е доброволно, не комунизъм. Хората би трябвало да разберат, че алчността, с която узакониха грабежа, ги направи по-бедни, а не по-богати. Защото и ти крадеш, ама и от теб крадат.

94

Анонимен

преди 6 години

Тази гад трябва да лежи в затвора за национално предателство срещу България ,а не да дава (акъл) по медиите

93

Анонимен

преди 6 години

До неграмотния комунделНе, ти си този който говори пълни глyпости, именно според статистиката България беше 9,87 милиона края на 80те. По добре се успокой, пийни си едно хапче и престани да се излагаш.