132

Ооох,

преди 6 години

Дай Божеее, дай Боже ефектът на доминото,иначе ще останем само територия. Така,мутрите в България сами ще се разкарат,щото ще спре кранчето на ЕС. То пък един съюз.....

131

БиБи

преди 6 години

Предупреждението е доста закъсняло. Ако уважаваният г-н Костов се порови малко в западните вестници или (мисля, че не знае английски език) поне в руските централни вестници, ще намери тази новина. Брекзит и незаконният референдум в Каталуния отприщват засега полека потока, който грози да ни залее. Брекзит - заради реални 8 млрд. евро недостиг, а Ж.К. Юнкер преди месец се изпусна и каза, че ако референдумът победи, то ЕК ще го признае. Сега ЕК бие отбой, но птичето вече излетя...

130

Бай Гьорги

преди 6 години

Костов е основоположник на разрухата на България. Той е причината за днешната масова корупция и грабеж и липсата на правосъдие.

129

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да каже вече не си струва даже да го четеш камо ли обсъждаш!

128

8

преди 6 години

Този пак се появи да дрънка глупости

127

Анонимен

преди 6 години

Костов беше Човека, но от 2001 година насам "умните" българи решиха да се самонаказват. Това, което човек сам си го направи - никой не може.

126

Анонимен

преди 6 години

Шокотерапевтът Костов щеше да прави работническо-менаджерска приватизация. Да знае някой един работник, който да е спечелил нещо от тази приватизация?

125

Х

преди 6 години

Костов явно не му стига пенсията пък нали спестяванията ги даде на човека в Сърбия. Та започва интервюта, участия ... всичко за хонорар

124

Анонимен

преди 6 години

Костов е най-големият български политик на новото време, но умствено кастрирарния народ така и не можа да го проумее и напълно си заслужава нещастната съдба. Какво правиш когато си затънал в дългове, дължиш за парно и вода, всеки момент ще ти спрат тока? А имаш един москвич, който не върви, един стар ръждясал хладилник, който ръждясва. Ами продаваш ги "за жълти стотинки". Ама на времето стрували много. Да, ама на времето!! Ето, така Костов буквално спаси тази скапана ***, но няма благодарност

123

Анонимен

преди 6 години

Този изм...ник, който направи "честната " приватизация и е едно от най големите злини на прехода, защо не е в затвора?

122

Stonewall Jackson

преди 6 години

Български политици отиват при Уилям Гладстон за да му благодарят за застъпването му за българското население избито жестоко след Априлското възстание.Имате ли хора за да управлявате новоосвободена България - попитал Гладстон.Нашите казали - имаме учени и имаме богати.А цялостни хора имате ли - попитал Гладстон - Защото умните ще крадат за да забогатеят а богатите ще експериментират ....

121

Теменуга

преди 6 години

Кого интересуват мисловните *** на тази гад. Мине не мине, току изпълзи а припек.

120

Дядо Радой

преди 6 години

Драгауеският Ман Гел,милион пъти съм проклел.Краде,краде, но никога не се наяде.Нека скоро Господ Бог го дари с гроб широк.Там да скрие всичко дето е откраднал под небето.

119

шматка

преди 6 години

До ЦиганинКостов продаде предприятията които вече не произвеждаха нищо от години но дърпаха пари от опоскания бюджет.Едни бивши партийни величия бяха директори на нищонеправещи заводи и смучеха пари от бюджета за издръжка и крадяха яко от нашите данъци.Извиваха ръцете на всяко правителство че ако ги затворят ще има хиляди безработни.Костов имаше топки да каже СТИГА.Трябваше му още един мандат но простолюдието избра мадритски шмекер и ГЕЯ.Е тоя тандем зарови всичко.

118

анонимен

преди 6 години

Нищо ново не казва Костов - още преди една година Саркози каза: има опасност ЕС да експлодира, после това го повтори Франсоа Оланд. Меркел пък какво каза -хък-мък, ама без Русия не може.

117

Петя

преди 6 години

... Другите най- големи бандити освен Костов са Сергея, Първанов, Овчаров и Доган.

116

Енгелс

преди 6 години

Гaднo капиталистическо koпeye.

115

Петя

преди 6 години

Тоя Костов е в топ 5 на следдемократичните престъпници у нас.

114

Циганин

преди 6 години

Костов изпълни плана Ран-Ът (май тъй се казваше)точка по точка като го прие през 1997 ,а този план е грабеж и не бе приет преди това от всички и включително и от Жан Виденов .Благодарение на проекта Ран-Ът сега българската икономика е в руини и България е върната със 50 години назад в своето развитие, унищожени са всички социални завоевания на народа ни ,а този план Ран-Ът бе приет от Ваньо Костов .

113

куката

преди 6 години

А не беше ли ти един от тези дето ревеше по площадите: Нато, Европейски съюз и скачаше като ***, че и другите караше да скачат! Сега: олеле мале разпада се европейския съюз, ами като е така къде се бутаме у разни чакални и предверия, се едно сме у градски ***! Въртя, *** и пак изкара Русия виновна!Който до сега е докопал кокъла докато не отръпа яко парче месо не го пуща! И не ми разправяй врели-некипели, че даже и пирон не си откраднал!