18

Портала на Русе

преди 6 години

Onlineruse

17

свободен пазар

преди 6 години

БСП се занимават с проституция и наркотици, ГЕРБ се занимават с контрабанда.

16

Ddd

преди 6 години

Троловете се задействаха. Опитват се да се да омаловажат всяка акция на полицията като я изкарват с политическа отсенка. Престъплението няма цвят господа ***, запомнете го.

15

НОВ ПАРТИЕН ЖИВОТ

преди 6 години

БАТКО , РЕКЕТИРА , ПРОДАВА *** , ШИТКА ДРОГА ....И ПЪЛНИ ГУШКАТА НА "БРАТКО"--депутата ОТ БКП/БСП!!!!!ТОВА Е НОВИЯ БИЗНЕС НА БКП/БСП!ТОВА СА НОВИТЕ МОДЕРНИ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ , В БКП/БСП!ТОВА Е ---"ПРОМЯНАТА" СПОРЕД НИНОВА , И СТАНИШЕВ В ПАРТИЯТА !!!ТОВА Е --"НАЙ-СОЦИАЛНОТО".... В БСП!!!!КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ...БЕЗКРАЕН РЕКЕТ , НОВА КТБ , НОВА СВЕЖА ПЛЪТ ЗА ЕВРОПА .....И НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ПРИ "БАТКОВЦИТЕ"... НА БКП/БСП!

14

анонимен

преди 6 години

Сагата "Батко и братко"продължава.Баткото има амнезия и не разбира нищо и не знае с какво се занимава брат му.Само,че няма кой да му вярва на него.Хайде сега-ОСТАВКА и МАФИЯ!

13

Анонимен

преди 6 години

Нищо специално няма тук. Цветанът удря по БСП, защото помагат на Бокич да се изчисти от цветановистите. Сега ще има малко шум и след шест месеца ще прекратят следствието поради липса на доказателства. Туй то- българско полит правосъдие.

12

Циник

преди 6 години

Йончева...маша курсланиновска...що не подскачаш сега - като заклан петел!!!

11

Анонимен

преди 6 години

До сминдух енд чесън 4Не става! Пуснале са толкова дълбоки корени (БСП разклонения) че требе да се копа на дълбоко дорде червей не диша!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Не са им излезли сметките и веднага се захапват за задниците! Всичките български партий са от един дол дренки с дълбок корен - фараоновата бастилна партийка на Тато Камун Янко 1Ви - БСП!

9

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство за това, че членовете на БСП са свързани с организирана престъпност и имат доходи от нея. Освен това имат и политически чадър от *** и шафрантийската столетна партия.

8

Анонимен

преди 6 години

Отклоняване на вниманието от проблемите на управляващите Червеногербати и хаотичните изказвания ,гафове и лъжи на БиБитко -най младият син на БКП.

7

Анонимен

преди 6 години

Хм, интересно... Русе е от герберските крепости, този от БСП явно не се е отчел за месеца...А досега винаги редовен ли беше?

6

панализатор

преди 6 години

Империята отвръща на удараЗнае се че от тези глупости нищо няма да излезеЗад това стоят Пламен Нунев и Десислава Атанасоватез същите стоят и зад инфаркта на Танов.Това са покровителите на Марешки за петрола с фирма ПолисанПрокуратурата трябва тях да разследва а Нунев за връзките му с Гриша Ганчев още докато работеше в полицията.Тез двамата следващите след ТодоровД. Атанасова да се научи на морал тя остана последната жертва на ГЕРБДа не забравим за далаверите като министър- развод нищо

5

Другарко Йончева!

преди 6 години

Другарко Йончева, разнищете и тази далавера.Все пак, БСП, ГЕРБ, ДПС... все сте пребоядисани *** от общо БКП-котило.

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

Следва рубриката "Смени рекетьора".

3

Другарко Йончева...

преди 6 години

Къде сте другарко Елена Йончевада обясните вашите, другарски далавери?

2

пацо

преди 6 години

До Анонименми като изкарваш по 4 бона на седмица си вземи охрана ве кавал,все на готово да ви е всичко само пари да прибирате искате

1

Анонимен

преди 6 години

Повечето, които рекетират, са замесени и с наркотиците (защото, ако взимаш пари на легалния бизнес, защо да не взимаш и от нелегалния). Лощшото в страната е, че ако някой влезе в мя магазин и ми аже "Виш ся, дай 20% или по 4000 лева всяка неделя, или няма си видиш децата", а аз се обадя на полицията - нищо не става. Ако обаче, извадя законо притежаваното си оръжие и му пусна един в картуната ... затвое - за мен. Роднините му, даже ще палчат за него, въпреки че е бил долен престъпник.