23

Анонимен

преди 6 години

Разликата между нормалните държави и "България" е, че след престъпният комунистически режим навсякъде имаше санкция за комунистите и за режима, а тук няма и продължава да се възхвалява един престъпен режим.Не може да сравняваш Т.Ж. с Кенеди, защото Кенеди идва на власт по демократичен начин, а Т.Ж. не идва на власт по демократичен начин.Няма как да няма лустрация, да няма забрана на БКП, да няма даже набит комунист и тая "държава" да е нормална.Вижте Румъния вече къде е. И знаете защо е там.

22

Анонимен

преди 6 години

Гражданското общество е фикция!Това е другото име на комунизма!Трябва силна държава със силни контролни органи!Ама на никой не му отърва!Само в САЩ до някъде е така!

21

Завист и злоба

преди 6 години

Българина го е яд за всичко.

20

фалшиви избори

преди 6 години

Този е за прокурор-герберски наглец !

19

Мирослав

преди 6 години

Докато в България няма активно гражданско общество, нищо хубаво няма да се случи! Седим и пишем по интернет как сме недоволни и толкова... Ами нещо като не ви харесва, излезте и го кажете! Като не ви харесва обслужването в администрацията да речем, вдигнете един скандал, вдигнете 2. То не може само да цъкаме с уста и да мълчим! Няма по-силно нещо от народа и неговата воля!

18

риторично

преди 6 години

До АнонименТова може да го каже всеки, но няма да бъде чут. Никой не пита средноинтелигентния българин.Трябва да го каже професор- важен източникът на информация. Всички пишем и говорим, ама никой не ни чува. Тук е така.

17

Анонимен

преди 6 години

Tozi praznoglav gerber za vsichko ima mnenie

16

Анонимен

преди 6 години

Че за какво тогава са измислили парите за да свършат или да свършат работа,а работата е понятие в физиката и природните науки производна един вид на енергията и затова се не губят,в случая се допечатват заради превъртвания в не тая посока.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ти сигурно закусваш с царевични зародиши?Или кървав бифтек с пържени яйца?Ми яж си ги,и бъди евроатлантик,нямаш проблем!Но какво ти пречи шкембе чорбата не разбирам?

14

Пророкът Гочо

преди 6 години

Дали ще сподели професорът как се отървава от гадния вкус в устата след като е *** оная дупка, в която кметът на Симитли си вкарва гордостта?

13

akud

преди 6 години

нормални няма. затова една световна сила подкрепя ромското малцинство и прогонва Българското населения чрез насилие от същото малцинство . целта е да останат необразовани и без национално самосъзнание "хора" и има една стара партия която е проводник на тези идеи

12

Анонимен

преди 6 години

Краденето е ясно но никоя партия няма идеите как да изгради едно морално общество Дори при Бай Тошо се крадеше но имаше дисципина и стига сте ни завирали САЩ за пример Дайте ни за пример Дания или Швейцария и Финландия и Швеция във тия държави хората не си назначават роднините на държавна служба и хората не ровят в кофите като в БГ и САЩ. Да САЩ са богати, но имат и 20 трлн дълг половината им ветерани от войните са клошари, половината *** са клошари не ни ги давайте за пример повече.

11

22

преди 6 години

Константинов май е единствения нормален политически коментатор, останалите са платени клакьори на разни партии.

10

Анонимен

преди 6 години

"Накрая и Господ ще престане да бъде българин"......ако Господ е бил българин, той отдавна е имигрирал - още преди 9`ти септември !

9

Анонимен

преди 6 години

Това може да го каже всеки СРЕДНО интелигентен Бг !Не е нужно да е Професор !Сравненията за "роднините " са неуместни ,защото и манталитета е съвсем различен !В Америка папкат ли Шкембе -чорба ,примерно ,Професоре !?!?Демокрацията е голяма лъжица !

8

К. Михов

преди 6 години

Право куме, та в очи. Е-е-е-х, мене ако бяха питали, по-хубаво бих го казал. Ама не ме питат.

7

Потребител

преди 6 години

Ако случайно решат или им се наложи да свършат истинска работа поне 75% от сегашните депутатите ще се окажат негодни. Тъй като си го знаят гледат каквото могат да докопат докато не е лъснала непригодността им. Освен сегашните доста свободни изисквания за длъжността трябва да се добавят и следните - да е работил поне 1 година, да не е получавал ефективна присъда и не повече от 1 условна присъда, да има средно или висше образование. Това трябва да бъдат минималните допълнителни изисквания.

6

Анонимен

преди 6 години

Г-н Константинов е прав и не е прав. Когато назначиш роднина или близък с цел да източвате общината или държавата е съвсем различно. И когато е изключени да го простим Но при ГЕРБ е във всяка община и назначения без конкурси и без да отговарят на длъжностните характеристики. И не ни давайте пример от миналото, нали ГЕРБ дойдоха да възстановят справедливостта . Възстановиха я на своите роднини и близки. Това го нямаше и при Т.Живков. Но не може да се очаква друго от човек с престъпно мислене.

5

Иванов

преди 6 години

Скоро казаха, че този на снимката все печелил държавни поръчки за милиони. Дали е случайно? Едва ли. Който подкрепя ОПГ ГЕРБ печели милиони.

4

Forhesil

преди 6 години

Pozitivnoto govorene e kanon nomer edno v + darjavi.Na nai-visokite mesta v + darjavite stoi konus s +.