123

фекалист

преди 6 години

27 години мазало

122

от ка чен

преди 6 години

щом съм още тука ..за ангария..трябва да съм луд!!

121

ognyanz

преди 6 години

Убеден защитник на ш'уробаджанащината се оказа проф. Михаил Константинов. Няма нужда от конкурси, щом аз преценя че моите роднини са кадърни, това е достатъчно. В записките си Захари Стоянов пише за един турски управник, обяснението на който било "това е по моя кеф" и коментира "И това беше цялата законност" (цитирам по памет). С шуробаджанащината се върви към Ориента, не към цивилизования свят.

120

да

преди 6 години

Ами прав е, колкото и да не ви се харесва...

119

Boto

преди 6 години

Принципно не харесвам този човек, но този път е уцелил 10-ката. Всяка казана дума е права.Доколкото българите извън България са ценени направо се скъсах от смях. Направи затова неколко държави искат да ни гонят. Навсякъде се ценят качествените хора дори и тук. Въпроса е, че тук некачествените са мнозинство.А за краденето то си е манталитет и се залага в семейните ценности.

118

Анонимен

преди 6 години

95% от населението ни е с интелектуалното ниво на 12 годишно крадливо *** ...

117

долен лакей ГЕРБера

преди 6 години

Така ли бе, лакей ГЕРБерастки, дето нещо се правиш на математик! Може, нищожество слузесто, може чудовищната корупция, чудовищните грабежи на частни фирми и стотици милиони от държавни поръчки, както и чудовищната шуробаджанащина на ГЕРБерастките престъпници, корумпирани и полуграмотни простаци, може за теб тези неща да са "глупости, но за нещастния ни народ, паднал толкова ниско, та го управляват кръгли ***, не са глупости! И скоро този народ ще ги изрита, както и лакеите като теб покрай тя

116

Анонимен

преди 6 години

КАСКЕТИИИИ,ОЩЕ ПРЕДИ 30 И КУСУР ГОДИНИ ТОДОР КОЛЕВ/ЛЕКА МУ ПРЪСТ/ВИ ГО КАЗА-РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР-РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР.СГОДИХМЕ СЕ.СГО-ДИХ-МЕ-СЕ С ДЕ-***-СЕ...,МАРШ ОТ ТУКА!!!

115

Анонимен

преди 6 години

*** държава,и в прекия,и в буквалния смисъл.

114

Изумителни скандали

преди 6 години

създават БСП и ДПС, точно в момента на предстоящото българско европредседателство! Чудят се всеки ден Нинова, Йончева, Карадаййь какви "трогателни" сценки, режисури да измислят:червена тв, сега очаквам да плачат за руска,турска( нищо, че ГИ има"но искат да са техни..).Те трябва да се спрат, да помислят, да вземат валериан и да кажат; КАКВО по-добро ще направя, ако АЗ съм на мястото на Борисов и правителство? Знаем ВИ от няколко правителства и 45 години от властването на БКП.Имаме спомени на роди

113

Анонимен

преди 6 години

Този господин е сигурно много добър статистик и математик, но е жалко че се оставя да го използват като циркова мечка

112

158

преди 6 години

Ааа герберското гуру се изказа, че няма нищо лошо в шуробаджанащината.

111

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

Смаян съм от глупостите, които дръна този комунистически "математик" "професор":1. В САЩ назначават роднините си на ПОЛИТИЧЕСКИ длъжности (което е съвсем ок), не на експертни и чрез търговия с влияние2. Наистина ли Тодор Живков и неговите роднини са подходящ пример ?3. Каква е тези мистична сила, която би накарала един по душа корупционер да се въздържи да краде изестно време и "първо да свърши полезна работа", а едва после да започне да краде, както било ставало в "нормалните държави" ?

110

пенко

преди 6 години

Само една забележка към "КОСПОДИН УМЕН "/СПОРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ/ : НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ОЦЕНЯВАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД -НАКУП !!! ТИ МАТЕМАТЛЬО ДОРИ НЕ СИ ХОДИЛ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА БРИГАДА ! НИЩО МАТЕРИАЛНО НЕ СИ ДОПРИНЕСЪЛ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НИ ! НЕМАТЕРИАЛНОТО ,КОЕТО СИ ДОПРИНЕСЪЛ Е СТАТИСТИКА -БЕЗ КОЯТО ЩЯХМЕ ДА СЕ СПРАВИМ И ПО-ДОБРЕ -НИЕ БЪЛГАРИТЕ !!!

109

Анонимен

преди 6 години

Когато българите казаха на "Мамата на народа", да гледа пилци в Драгана, Боко я тапоса са МинистЕр на Правосъдието!Е! Няма такава Държава!

108

Анонимен

преди 6 години

"При нас е обратното. Първо се награбваш и ако ти остане свободно време, гледаш да свършиш нещо.....................Това е точното правило за днешната власт. Само че те рядко свършват нещо, нямат свободно време от грабенето.

107

Анонимен

преди 6 години

До Комунистите ограбихаСега граби комунистът Борисов и неговите съучастнициНо казват, че коледата им е близо.

106

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ЩОМ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕ, И БОЙКО МОЖЕ.НАЛИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, МАСАЖИРАХА СИ УШИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ.

105

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

104

М, да ...

преди 6 години

До Комунистите ограбихаКомунистите /от висшият ешалон на власта преди 89та / сдадоха властта и започна голямото грабене /от нисшият ешалон тех, т.с обслужващ персонал, неспециалистите/, не че преди нямаше такова , но не и в такива мащаби!