11

Хаха

преди 6 години

"...и България ще участва в тяхното разпределение в бъдеще, обобщи професорът."Пимпирев, ти можеш само да изучаваш распределението на собствените си хемороиди, да не си си въобразил, че някой ще ти иска мнението как да се разпределят богатствата на Антарктида?

10

Анонимен

преди 6 години

Ко речи????Кво разпределение ве?Нас ни нямат за хора партньорите ни в ЕС,камо ли великите сили.

9

българка

преди 6 години

Да ви кажа честно, много ме е яд на такива "бански старци", както ги нарече едно време оня финансов министър. За друго не, но за това беше абсолютно прав. Този Пимпирев и други като него са абсолютни пиявици, мързеливи крадци, живеят на наш гръб, всичките му "експедиции" ги плащаме аз и вие. Вече повече от 20 години си прави екскурзии за наша сметка. Омръзна ми да му слушам глупостите. НЯМА ЛИ МЛАДИ УЧЕНИ ?!? ЗАЩО ВСЕКИ ПЪТ Е ТОЙ ?!? Ей заради такива като него младите бягат от България !

8

До дарение иска ли

преди 6 години

Пълни глупости си написал.Ексурзията до Южния полюс е скъпа, но не и посещения до бреговете.С кораб е между 4000-5000 долара.С ветроходна яхта е около 500$ на ден на човек. От Южна джорджия до о. Ливингстън се плава 4-5 денонощия.Плащаш си и никой няма да те спре. Пък после ако искаш тръгвай пеш да прекосяваш континента.

7

Анонимен

преди 6 години

Тъпoто е, че ние не можем да си опазим собственото злато от Дънди Прешъс край Челопеч. А тоя се чуди каква глупост да измисли за Антарктида, разпределяне на ресурси и подобни простотии.... Лично на мен ще ми бъде крайно неприятно ако пътува на държавни разноски...

6

Анонимен

преди 6 години

Да чакат еФтиния кораб до януари. Или им се ходи по-рано със скъпа ветроходна лодка за да имат повече време да жулят ракия до несвяст.

5

Анонимен

преди 6 години

тези са 300 години на зад,може и повече

4

Верваме ти

преди 6 години

Някои ще разработват континента след време, ако се разберат. Пимпирев, ти ще броиш пак пингвините. Продължавай да се размотаваш нагоре-надолу като на дърт ... кожата и да баламосваш хората че правиш наука.

3

дарение иска ли

преди 6 години

Да знаете колко ще го пуснат тоя да припари до Антарктида дори със самолет, камо ли с лодка. Дали знаете, че една туристическа екскурзийка до Антарктика струва 70к зелени гущера и те карат само до една точка и не може да ходиш по нататък. Антарктида си остава секретна ледена стена, какво остава да разпределя нищожна БГ каквито и да било ресурси там..

2

Анонимен

преди 6 години

Като свършат ресурсите има Марс, Юпитер, американците вече работят в тази посока, а ние целуваме краката Мехмед

1

Анонимен

преди 6 години

Така де, нека изядем и изходим и това място, а после ще смучем пръсти хахаха, ненаяли се