12

9

преди 6 години

Каталунците завиждат на Люксембург!И искаха да станат като тях!Завистта е страшна сила!

11

анализатор

преди 6 години

Испанското правителство да отнема каквото си иска, Каталония е най-богатата област в испания и може да се въоръжи много бързо и да набие шамарите на испанското правителство !

10

До Лузърите

преди 6 години

Току що казаха по НОВА че Испанското правителство е започнало процедура по отнемане на Автономията на Каталуния.Казах ли ви аз ве.Само преди 1 седмица всеки мой коментар в подкрепа на цялостта на Испания беше посрещан с множество минуси.Кво стана сега ве!А.Кой се смее най-добре а .ХАХАХАХ Вечно губещи Лузъри.ХАХА АЗ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯ И В ЖИВОТА И В ТОЯ Т.ЪП ФОРУМ ЗАЩОТО ВИНАГИ СЪМ НА СТРАНАТА НА СИЛНИТЕ И ВИНАГИ СИ ПОДБИРАМ СЪЮЗНИЦИТЕ !!!Мухахахаххах

9

анализатор

преди 6 години

Не сравнявайте Каталония с Косово, сравнявайте я със Словения. Косово е територия населявана от сърби и албанци, като сърбите останаха малцинство. Каталонците още от древни времена са си отделен народ със собствен език. Пожелавам им успех и независимост. Каталония е най-богатия регион в Испания и точно затова испанското правителство не иска да им даде независимост, понеже испанците съвсем ще затънат във финансова криза. От друга страна каталонците не са длъжни да ги носят на гърба си.

8

до 8

преди 6 години

А ти на твоята ?Моите доводи са, че всички злини и кръвопролития произлизат от Зорошите и платените им провокаторчета в различни държави.В Испания това бяха тежковъоръжените кучета, изпратени от Мадрид да бият мирно протестиращите деца и бременни жени.Всички видяха по тв какво се случи. На очите си ли да вярвам или на разни платени Зорошоидни тролчета, с каквито се напълниха сайтовете.Явно Цветанов е развързал яко кесията.

7

До 4

преди 6 години

Какви доводи имаш в подкрепа на тезата си?

6

до 1 от славянин

преди 6 години

С действията си Испания държейки се като робовладелец още повече настройва каталунците да се отцепят и те ще се отцепят! След Ингилистан и Каталуния заби още един гвоздей в ковчега на концлагера ес!

5

Спас от Кочеринов

преди 6 години

Продавам евтини самолетни билети до Барселона, за повече информация на лично у фейса!

4

до 3

преди 6 години

Силно си се объркал - зорошите са защитниците на Испания и биячите на бременни жени и деца в Барселона.

3

Анонимен

преди 6 години

Само бой и нищо друго по тия разглезени глупази и целия лебрално гомозексуален зоросоиден шит! Никаква Каталония! Единство на Испания! И без съпоставки с Косово! Косово ще изчезне както изчезна и Югославия ... да живее сръбската скара! Един народ, една скара!

2

Анонимен

преди 6 години

За да започне война трябват "жертвени агнета". Англия вече пропусна един хубав религиозен Майдан. Но все от някъде ще започне.

1

Ангел

преди 6 години

Испания задейства процедура по Отнемане на автономията на Каталуния!! Хем няма да видят независимост а вече и Автономията им е отнета .Така им се пада!! Каталунците могат да си го изкарат на лидера им Покемон!