33

Анонимен

преди 6 години

И каква е разликата мeжду този и политиците, които ви лъжат от екрана, обещавайки ви разни неща, за да им гласувате- за мен никаква. Е, срамът загубите са от по-голям калибър.D Гледаш го политик, в скъп котюм, а на практика-селски тарикат.Докато има балъци- ще има и такрикати.

32

bluesky1

преди 6 години

Красивите и умните се оказаха не много умни, направо изкукуригали, колкото 'червените" бабички, които захранват яко ало апашите с мъни-балконинг.....пхахахахааааа.....ААААХАХАХААААААААА.... да живее виртуалната реалност...която е станала втори дом на някои хорица....АХАХАХАХАХААААААААА

31

до 31

преди 6 години

Да бе, води се измама в особено големи размери и има сериозна санкция по НПК!

30

мини

преди 6 години

Голям смях!Как може да има такива балъци ,а сега плачат ,че им отмъкнал парите !

29

ф

преди 6 години

Този човек не само не е виновен в нищо ,но ако поиска може да осъди МВР и България за нарушаване на свободата му и оклеветяване.

28

снайпера

преди 6 години

И нашия Яcтpeб Ocмaнлиятa изглежда виртуално интелигентен, но не му се доверявайте!!! Защото той не е нито тypчин, нито българин. Mънгaл дори не е, некъв мeлeз ще да е...хибрид !!

27

Анонимен

преди 6 години

Щом шеф на ГДБОП се занимава с това докато отвличат хора .Щом се краде за милиарди ,а няма даже обвинени ето ви блестящ пример за операция срещу орг престъпност.Това може да мине само тук пред този очи народ.

26

да помислим

преди 6 години

От всичко което разбрах ,те му се сърдят,че вече го няма и не могат да си общуват???Е това вече изкърти мивките.Откога и това е престъпление.

25

ф

преди 6 години

Ама нали и аз това казвам ,в какво е престъплението .Някакви решили да му дадат пари ???Е и .Той не ги е бил ,ни обрал .Това са си някакви глупости бе хора.Зад всичко стои поредното омаскаряване на интернет свободата .И пак с МВР привкус.

24

ф

преди 6 години

Ама те в какво го обвиняват.Че е сложил снимка на Кияно Рийс на стената си?Или ,че е взел няколко хиледарки за евтини билети и не е успял да ги уреди на практика.Това е меко казано смешно .

23

Мафеот-политик

преди 6 години

Ми нека си работи момчето ама трябва и да се отчита.

22

э23

преди 6 години

Колко хора е спасил този Спас от парите им!!! па те сега се оплакват.:)))

21

Анонимен

преди 6 години

В държава с изпростял и зомбиран народ всичко е възможно!

20

vfv

преди 6 години

Това на третата снимка е Киану Рийвс, ама леко фотошопнат.:))

19

Анонимен

преди 6 години

До онбашиятаНе е "бабо дай 10 бона", а е "хвърли бабо 10 бона през терасата"

18

Анонимен

преди 6 години

Ама това е направо комично!Излиза,че наистина е бил във Франция и май май всичко е една глупост на МВР!Хора,наред ли сте,за политиците е ясно че са побесняли!

17

Анонимен

преди 6 години

Определено симпатизирам на Спас ... не Делев, от Кочериново!

16

онбашията

преди 6 години

добре де, толкова зор за едни 3-4 бона, а колегите му "бабо сина ти уби човек, дай 10 бона да платим на съдията" и айде готово

15

Анонимен

преди 6 години

Една се жалваше вчера по телевизията,че му е превела 4000 лв.за екскурзия в Мексико и била излъгана.Как така ще превеждаш на непознат човек такава сума и ще му се довериш без да си го видял дори.Докато има балъци,ще има и тарикати.

14

Жоре Пътнико

преди 6 години

Много добре е направил човека- сприятелил се с една камара парадиращи, че много разбират ***, политици и незнам кви си и им го е натресъл под наклон...Сутринта една се оплаква, че и източил 13 хиляди долара от кредитната карта, защото тя му била дала номерата..Е незнам тогава какво мрънка. Пък и да не забележиш на време, че са ти откраднали толкова пари??!! Ми незнам, симпатичен ми е тоя младеж.