53

Анонимен

преди 6 години

Напишете в търсачката на Интернет: д-р Емил Борисов Трифонов или ДНК тест за бащинство и ще се насладите на мошеничествата на друг роден "гений" . Четете, и се радвайте, че сте българи...

52

Anonimen

преди 6 години

А на кого са всъщност снимките и кой е притежателя?След като не са негови?

51

Анонимен

преди 6 години

Този Спас от Кочериново и неговата история ме карат да се чувствам горд, че съм българин.. колкото странно и перверзно да звучи..

50

Дядо Радой

преди 6 години

А Великият Драгалевский Ман Гел измами девет милиони българи.Сега три милиона от тях живеят като просяци.И кво стана после!? Дори с псвета не беше замерян.

49

Анонимен

преди 6 години

Кочериново е на няколко километра от гр. Рила,който е в ръцете на комунистите: тяхна ще е значи организацията,в оня регион няма кой друг да я направи.

48

Анонимен

преди 6 години

Абе той Спас нямаше да вирее ако българската простотия и комплексарска показност не ловеше декиш! Но нали гледаме и завиждаме масово и искаме и ние да сме най-вървежните пред комшии и прятели и - засечка!

47

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 6 години

До !браво ! ! да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

46

:)

преди 6 години

До !Ти наред ли си :) Тоя е измамил 4000 човека бе, *** ...

45

!

преди 6 години

Поредния опит на комунистическите медии да очернят един достоен и буден българин. Постоянно четем новини срещу хората организирали демократичния бунт срещу Орешарски. Тези хора като Сашо трябва да се идеализират и да им се подражава. Истински умни и интелигентни хора.

44

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал "имал си бол пари дал си" , да са мислели имат си глави на раменете ,ама са се полакомили и ето резултата , ами жалко Обикновения човек едва свързва двата края няма как да си позволи екстри .

43

Спас не работи сам

преди 6 години

Спас Василев от Кочериново в нета бил блогаръра пътещественик ,полит . анализатор Александър Николов . Приятели в фейсбук му били политици , журналисти ,адвокати , служители в банки.Двал интервюта за БНР, БНТ И ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ !Започва от няколко години да иска СУМИ ,БАНКОВИ СМЕТКИ срещу "фирмени" билети останали му на промо цени . Някой от билетите не съществуват ,други в последен момент за регистрирани на огромни цени .Интересното е че МВР ФИЗИЧЕСКИ Спас василев неможе да го намери

42

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е интересно как тези хора пращат пари на някого, който дори не са виждали наживо. Един здраво мислещ човек няма как да се подлъже, колкото и да се опитват да се оправдават измамените, факт е че са балъци.

41

Анонимен

преди 6 години

Този Спас да го вземат на работа в правителството, преди някоя фирма да го грабне. С този талант да омайва народа голяма полза може да се извлече!

40

Циганин

преди 6 години

Този Спас- Александър или е гений или е просто поставено лице за комисионна .

39

Анонимен

преди 6 години

Тези "измамените" са по зле и от бабичките, дето хвърлят хилядарки от балкона.Щото са все млади, умни и красиви, а един измамник без много усилия им взел парите. И да не се забравя - дали са ги доброволно.

38

Анонимен

преди 6 години

Pсещам се за един, който обеща да премахте ЕРП-тата, но нещо ГДБОП не го преследва..DDD, а що народ му поверва...

37

Шопо

преди 6 години

И що като е от Кочериново ? Нали го завре на интелигентите ?

36

д

преди 6 години

А знаете ли колко мацки завличат така свои фенове в нета???Но там мъжете са си виновни нали /Явно престъплението вече е да си мъж ,да имаш снимки във фейсбук щото може да нарушиш покоя на някого . ***.

35

Шоп

преди 6 години

Такива хора има и това си е психично отклонение.

34

хаха

преди 6 години

Именно 35.По НПК и политиците трябва да са подсъдимата скамейка.Пак питам ,той източил ли е е картите на тези хора.Доколкото виждам те плачат за него ,че ги бил изоставил в нета. И то жени .