26

Леля

преди 6 години

Столична община = тотална шуробаджанащина.

25

Тангра

преди 6 години

Е тва прасе оставя 2000 човека без МОСТ .Минете да видите пешеходния мост на 15-ти блок във Слатина (Слатинска Река) От след тегавата зима едния парапет беше видимо полегнал на една страна.Колко ли хора сме звъняли - сега вече видимо моста е усукан .Преди години много повече блокове бяха без мост (моста при 5-ти блок) за 2-3 години май.Колко ли време ще отнеме сега....

24

Анонимен

преди 6 години

Тук става въпрос за края на "Хемус". Там може и да прилича на "алея", но началото си е улица с ранг на шосе, по което минават хиляди коли на ден. Там тротоарите са в безобразно състояние, особено срещу детска градина "Мечо Пух", където ежедневно паркират десетки коли. Същото е и с пряката ул. Разлъка. Така са разбити тротоарите, че минаването по тях е опасно за здравето, грешна стъпка и белята е станала. В репортажа са общи лафове, общината изобщо не се интересува от тази част на " Гео Милев"

23

Сандъкова

преди 6 години

а то в софия някъде имало тротоар... виждам място за вело алея, само да видя проект за 15-25 милиона евро и ще го боядисаме!

22

анонимен

преди 6 години

До 21Асфалта се рони , защото е некачествен , драги ! Проблемът с плочките е, че се правят от нискокачествен цимент , който поръсен зимата със сол се скапва тотално!

21

Бойко Велики

преди 6 години

Какво сте се размрънкали пък вие? Всичко ви оправих аз, с лопатата и гумени ръкавици от левчето дойдох и лично оправих всичко. Само мрънкате, затова не сте със заплати и стандарт като западняците. Нищо му няма на тротоара, лично съм го проверил, щом ви казвам всичко е наред.

20

анонимен

преди 6 години

Аз съм 19. Този , който не се е съгласил с това, което казвам и слага минуси е пълен к-р-етен , за да му харесват разбитите тротоари !

19

допълнение от 21

преди 6 години

Причина за лошото състояние , е че масово се паркира на тротоарите. Пример-на улица Гео Милев, съвсем наблизо до улица Хемус, преди няколко години направиха основен ремонт-всичко беше цялостно ремонтирано-вклч нови тротоари. Местните почнаха да си паркират таралясниците по плочките, и тротоарът е разбит. Говорим за унищожен нов тротоар. Разходете се -от 31 СУЧЕМ, нагоре до пощата, нагоре до пресечката с Коперник-и вижте колко много паркирани коли има на сравнително новия тротоар на улица Гео М

18

до 19

преди 6 години

Асфалтирането на тротоари е хипер-мега селяния. В Европа тротоарите са предимно с плочки, асфалт има в бедни райони. Асфалтът не е решение-на 5-тата година почва да се рони. Пример-виж в София на бул Шипченски проход тротоарите около(не пред, а около!)1-во РПУ-те са асфалтирани, и се ронят, и се върви безумно трудно. Асфалтираните тротоари по цариградско шосе на втората година почнаха да се напукват. Плочки, никакъв асфалт по тротоарите. За да са здрави тротоарите-НЕ ПАРКИРАЙТЕ НА ТРОТОАР!

17

анонимен

преди 6 години

Може ли от красноселската община да отговорят защо на някои улици в Борово набиха колчета на разядени и разбити тротоари ! Ако се реши тротоара да се ремонтира след време , няма как да стане без да се изкъртят колчетата и после пак да се набият нови! За чия сметка ще е тая кретения ?!?

16

анонимен

преди 6 години

Най-ужасно и трагично ( по-лошо и от улиците) е състоянието на софийските тротоари !! В никакъв случай това не може да са тротоари на европейски столичен град !!Трагедия ! Добре , че им увряха главите на управниците , та вече слагат асфалтови тротоари , както е в Европа , а не разни измислени ,,майстори,, да редят некачествени плочки , които веднага се разхлопват и изронват !!

15

Анонимен

преди 6 години

Откъде точно е репортажът. Може ли карта, или поне , коя е близка пресечна улица. Познавам улица Хемус, троарите са в лошо състояние-факт, но не се сещам, къде има подобни стълби за изкачване.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Ако искат да рискуват да ги глобят за самоуправство - да.

13

Инж. Андреев

преди 6 години

Поне иам тротоар - проверете в кв. Витоша как е :D

12

Анонимен

преди 6 години

taka e kogato sme SWISS na Balkanite...xaxaxa!!!dupka do dupka

11

Анонимен

преди 6 години

То половин София е така, не само това междублоково, а и по доста от улиците...

10

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде в София тротоарите са разбити, вкл. и в центъра на София, където са синя и зелена зона. Например пред грандхотел Балкан или по всички малки улички в центъра, както и в цяла София. Специално наблягам на Центъра, защото там колите не са на тротоарите заради антипаркинг колчетата, но въпреки това тротоарите са разбити. Минете по ул. Симеон между 11 август и Дунав да видите какво значи разбити тротоари.

9

Кривондел

преди 6 години

Само дето снимките не са от Хемус, а от малката уличка на гърба на блока, който е на Хемус. Плочките са част от околоблоковото пространство, което съкооператорите десетилетия не са намерили време да оправят.

8

Обущар

преди 6 години

Недейте рева, ще ми съсипите бизнеса.

7

Младост

преди 6 години

То да беше само Редута. Кметицата да се разходи с детска количка по кварталите да я видим. Младост 2 е под всякаква също.