46

Анонимен

преди 6 години

Сърбия получи модернизирани мигове 6 броя, танкове т 72М 30 броя и бтр 80 30 броя БЕЗПЛАТНО. Боко ще даде 1 млд на сащ за ф 16 и още 1 милиард за колички с ламарина, дето бг мутрите дори има по-корави...

45

Див Петел

преди 6 години

Не харесвам комунистите, ама един път и те да са прави. Нареждат ни от американското посолство да им купим старото желязо, а се отказваме от сделка за нови самолети, които са постандарт на НАТО. По - красив автогол от този не можем да си вкараме, посредством корумпираните ни политици.

44

Me

преди 6 години

Много ясно ф16 е избора!!! Всичко друго би било успех да ни направят троянски кон (магаре)

43

Анонимен

преди 6 години

На Цецко му е зададена директива от агентите на ул. "Козяк" и сега здраво свива ***, за да изпълни поръчението. Само предатели в България.

42

Анонимен

преди 6 години

Защо не изразяват компетентно мнение военни пилоти и специалисти в тази област,а слушаме земеделци,пожарникари,историци физкултурнициу и извънземни да ни облъчват с налудничавите си предложения за стари бракми за много пари,които пак ще вземат от нашия джоб и за нищо няма да стават.Да не говорим,че ще бъдат подложени на риск пилотите,които трябва да ги управляват.

41

Анонимен

преди 6 години

Сащ са казали на боко - или ни даваш 1 млд. за старото железо, или те сваляме от власт чрез со росчетата и ислямизираните ***

40

Гаргамел

преди 6 години

Редно е да се поканят всички самолетни производители да участват в наддаването и да се акцентира на тяговъоръженост и най-евтина поддръжка! И мисля че избора ще може да бъде само един :) Всичко останало е лобизъм!

39

а защо ли е черен

преди 6 години

До iДали знаеш?

38

i

преди 6 години

Форд е казал - клиента може да си избере какъвто си иска цвят на колата стига той да е черен. Имате свобода да си изберете какъвто си искате самолет но ще ви връщаме обратно в началото докато изберете...

37

шматка

преди 6 години

КозякДа де ама и Чехия и Унгария ги ползват само под наем.Що ли така.Сигурно нямат пари да ги купят.Ще ти кажа защо.Защото Грипен са хвърчила а не бойни самолети

36

Gavrov

преди 6 години

Nikakvii chujdi samoleti....Samo bulgarski samoleti...ot injenerite na Gabrovo, Pleven, Haskovo, Blagoevgrad, Vidin, Vraca i Sofia...

35

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Защо напоследък е нервен Др. Радев !?За тия Грипени, той е изс*ал всичките ла*на.Мислил си е , че сделката ще мине .... One two Three.Но работата се запече.Накрая авиаторджията , да опъва ръчката на катапулта и Bye от Президенството.

34

****

преди 6 години

Само боята ще е нова,на новите 40 годишни F-16.

33

Анонимен

преди 6 години

Ако беше суджук или бостан на който има тикви щяхме да питаме ГРОБ ама тук става въпрос за изтребители нека президента са изкаже .

32

козяк

преди 6 години

Един посланик им каза да внимават какви самолети ще купят и те внимават.Тук ни облъчват, че съседите ни имали Ф16, да но какви, защото има мерцедес и ... мерцедес.Шведите казаха, че самолетът им отговаря на стандартите на НАТО. Унгария и Чехия в ОТАН ли са?"ново предложение на САЩ за доставка на нови изтребители F-16" , а дали ще са нови или от 1983г.?!Нови са предложили на Хърватска, но за ескадрила цената е към 1.45 млрд, евро и то без оборудването, доста над нашата финансова рамка.

31

Су-27

преди 6 години

Нови още у кашоните, ще си ги сглабяме сами. Или ще са ония тексаските, де са на открито под пека вече 10 год., или с портогалчетата сме правили някоя шашма "ти на мене, аз на тебе" по повод ООН фиаското ни.

30

Анонимен

преди 6 години

Все са бохлюци. Миг 29 ни трябват!

29

Анонимен

преди 6 години

Така наредиха от американското посолство.

28

Анонимен

преди 6 години

(Лошите) руснаци започнаха без пари да доставят на Сърбия модернизирани 5 изтребителя Миг 29. В същото време на нас (приятелите и съюзниците)ни от САЩ гледат да ни пробутат 40 годишните си бракми Ф-16 за сума ти милярди кинта .След всичко това много ми е интересно дали пак софийските триполови наркомани ще седнат да плюят по Русия,че ни е(враг) а ФАЩ са ни (приятели и доброжелатели)

27

Анонимен

преди 6 години

До KromНовият F16 e много скъп, а преговорите са за стари на значително по-ниска цена. И тук е проблемът е, че разходите в последствие ще са много повече отколкото за новите Грипени. Говорил съм с много военни пилотит и всичките са на това мнение