9

Лингвист

преди 6 години

До gosoНяма "дума", имената са друга категория и за тях езиковите правила не важат - те са такива каквито са, особено тези с небългарски произход (разбирай не само с турски, а с гръцки, латински, еврейски, арменски и т.н. произход). А дали някой има място в политиката зависи от избирателите - аз лично предпочитам читави хора от "турска" партия пред ментетата от "патриотичните" такива.

8

Lutvi

преди 6 години

Teroristite ot dps, deto vzriviavaha bg hoteli, bg vlakove, bg gori, bg zemedelski nivi, deto sabotiraha bg ikonomka v europeiska komisia za pravata na choveka... Kakva bg nationalna cultura i europeiska krasota...?!

7

goso

преди 6 години

турчулята по време на майските събития от 1989 и от преди това се бореха със зъби и нокти да ги пускат да ходят в Турция. Това бяха и исканията на атентаторите от Златни пясъци - коридор за Турция.След години обаче започнаха да вменяват на българския нород че те видиш ли били прогонени и насилствено изселени. Нищо подобно, сами се натискаха да се изселват в Турция. Такава е истината!

6

Анонимен

преди 6 години

... та вървят и да си развяват турския байрак в анадола!Тази противоконституционна партия е най ксенофобската!Терористи!

5

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно да си журналист, особено ако трябва да гадаеш какво ти казва тоя швестър

4

Анонимен

преди 6 години

В българския език няма дума, завършваща на "ъ". Така че господин Карадайъ поначало никога не е съществувал нито във въпросната комисия, нито в политиката, нито извън тях.

3

!!!

преди 6 години

борили се за демокрация, убивайки с бомби по влаковете невинни жени и деца - това на мюсюлманите им е разбирането за демокрациямюсюлманин - демократ е като евреин - миньор..не съществува !!!

2

изумен

преди 6 години

Останаха ли живи, които са били репресирани. Не че съм съгласен с онзи режим, но просто мина mного време. Да искаме от Германия още репарации от втората световна? Интересно е, че когато депутатите от ДПС си въртят бизнеса /държат всичко в смесените райони/ не се чустват с нарушени права!!! Хайде стига евтин PR.

1

сминдух енд чесън

преди 6 години

Имали само задължения,така че се наработиха,пък и у нас нито демокрация нито демократи.