9

Анонимен

преди 6 години

Тия чък какво реват да не би да има жертви? я да видят какво се случва в Русия и Турция с тези които са се осмелили да искат независимост)

8

Анонимен

преди 6 години

Абе Рахой недейства адекватно, още когато излезе решението на конституционния съд, трябваше ясно да завви, че ако оня паченго продължи с провокациите отива на съд за държавна измяна, това е

7

Анонимен

преди 6 години

Испанското правителство показа истинското си лице.

6

Анонимен

преди 6 години

Първо биеш мирни гласуващи, после обвиняваш някой друг за протеста и чак негодуваш? Какво по-точно можеше да очаква испанското фашистко правителство след зверския побой над каталунците? Не стига че полицията би и унижи народа пред цял свят сега да ревем за полицията, че била гонена ли? И ми е много интересно какво по-точно очакваше Испания след тази своя постъпка? Да не смятаха че хората ще си кажат "да, заслужавахме да ни бият като животни"?

5

Анонимен

преди 6 години

Това, че привържениците за независимост, са гласовити и правят впечатляващи митинги,както и да пускат хартийки го разбрахме, само, че с това държава не се създава. Няма ли, битки, гърмежи, бой на кастилци и други които са се заселили в Каталуния и са против независимост, трябва да бъдат изгонени.

4

до 3 от славянин

преди 6 години

Рускоговорящите ''слабоумни'' ви разказват играта навсякъде, за нищо не ставате! Да сте мислили навремето когато радостно-демократично разпарчетосвахте източния блок, сега същото ви чака и вас! Каквото сте посели сега ще го жънете!

3

славянин

преди 6 години

!!!???

2

sddzdg

преди 6 години

Каталунците да сформират групи от рускоговорящи слабоумни и да извикат плешивия Жужин да им "помогне"-както направи с Крим! Направо ще цъфнат и вържат!

1

Анонимен

преди 6 години

Путин трябва да въведе флота си в Средиземно море, да защити демократичните права на каталунците. Така както биха го направили американците, в който и край на света. Нещо напротив?